Sejis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 hle ostravksy svihak si to tady prochazi.... že Zdravím -_- zdáár bo neni čas pi.o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 ahojda přátelé čááágo honzíku jak je no nic moc Bude dobře uvidíš, držíme palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 ahojda přátelé čááágo honzíku jak je no nic moc zavolej mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 na ja a uz je hotovo cus bus bambus v praci na pikachu co u tebe? čus jak trambus pane prezident -_- u mě pohoda, píšu soupis věci (tekutin) co nakoupit na silvestra a zitra razíme doufam že ten snížek vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 zdáár bo neni čas pi.o Hóóój nj času malo, už jen 2dny a cosik :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 zdáár bo neni čas pi.o Hóóój nj času malo, už jen 2dny a cosik :D taky razíme dneska na chásiendá a jupí čerte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 no tak zase musím jít tak se tu mějte dejte si na mě aspon virtuální pivečko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 no tak zase musím jíttak se tu mějte dejte si na mě aspon virtuální pivečko čus honzíku a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 na ja a uz je hotovo cus bus bambus v praci na pikachu co u tebe? čus jak trambus pane prezident -_- u mě pohoda, píšu soupis věci (tekutin) co nakoupit na silvestra a zitra razíme doufam že ten snížek vydrží tak to ja to vyresil vcera...v tescu sem si nakoupil veci na michany napoje a silvestr se tak ponese v reji cocktailu...shakery zabaleny, barmanske zastery taktez...ale nejak mi chybi jeste nejake nadobicko tak budu improvizovati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 tak to ja to vyresil vcera...v tescu sem si nakoupil veci na michany napoje a silvestr se tak ponese v reji cocktailu...shakery zabaleny, barmanske zastery taktez...ale nejak mi chybi jeste nejake nadobicko tak budu improvizovati vitto-shaker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Dobrý den kamarádi a dobrou chuť, pokud právě obědváte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Dobrý den kamarádi a dobrou chuť, pokud právě obědváte... Zdar jak svi%na Spidi já až tak za pul hodky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Zdar jak sviňa Spidi já až tak za pul hodky Zdar jak Brno Bady, tak to u nás nápodobně... A jak se máš a co rodinka, co žena, co děti, co domek, co auto, jak pes, jak se mají sousedi, a co jinak...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Zdar jak Brno Bady, tak to u nás nápodobně... A jak se máš a co rodinka, co žena, co děti, co domek, co auto, jak pes, jak se mají sousedi, a co jinak...? to je jak šifra mistra Leonarda toto :D sem myslel že budu na silvestra v Brně,nakonec změna plánu, fičíme na hory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 to je jak šifra mistra Leonarda toto :D sem myslel že budu na silvestra v Brně,nakonec změna plánu, fičíme na hory My jsme chtěli jet s bandou na Terchovou, ale sněhu málo, né-li žádný a na moje carvingovky asi nedojde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 My jsme chtěli jet s bandou na Terchovou, ale sněhu málo, né-li žádný a na moje carvingovky asi nedojde... vem sáně, boby prostě takové ty kolektivní sporty lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 vem sáně, boby prostě takové ty kolektivní sporty lol No to můžeme i tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Ahoj, Admini promažte někdo tohle téma: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry345137 . To je votřesný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 No to můžeme i tady... ale tam máš malej svah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 ale tam máš malej svah Ale jo, stačí to, mrkni na webovky http://www.skisnowpark.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Jo Bady, promaž tam to téma prosímtě, je to fakt ubohý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Prygl zdraví. Brno a okolí. Já jsem na Silva zase v práci,tak si to hezky užijte. Já si to budu taky užívat " Nemetzky thurista topry thurista. Ahoj Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 tak jsem byl na parkingu zkoušet ESP na Supu a né a né to auto dostat do smyku.Fakt to fachčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Prygl zdraví. Brno a okolí. Já jsem na Silva zase v práci,tak si to hezky užijte. Já si to budu taky užívat " Nemetzky thurista topry thurista. Ahoj Honza Čao Honzo, njn, to jest úděl veřejně-prospěšného zařízení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 tak jsem byl na parkingu zkoušet ESP na Supu a né a né to auto dostat do smyku.Fakt to fachčí Kua já jsem četl že´s byl v Pekingu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky