maros Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 bylo to mokre a zbytky snehu,ja jen jel na zvedy,kdyby se mi to zamlouvalo vic,vzal bych znameho. V motorovem prostoru to vypadalo origos akorat tam kde je turbo,se to zdalo takove masnave ty hadice,jak jsem juknul pod ten kryt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 co pepi? Pepi, dáme pivko...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 ja bych kouknul spis jak moc je to uz zapraseny a zoxidovany...napr ta tycka podpiraci kapotu je tobre signal...ale to sa da vymenit no pepi dame tady jedno. ja mel u obeda dve a malem sem uz dvakrat usnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 pepi dame tady jedno. ja mel u obeda dve a malem sem uz dvakrat usnul Já už jsem taky zabíral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 ja sem dneska uplne hotov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 ja sem dneska uplne hotov Nápodobně Pepi, navíc ta problematika, viz ICQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 zadarec.Tak jsem se byl podivat v AAA,na combajna octuli. Podle VIN,jsem si zjistil ze je to Ambiente,ale asi nejaky akcni model.Nemel tam napsane na boku Ambiente ale nejaka jina nalepka.Sice tam byl Maxi,tempomat,Climatos,vyhrivane sedacky,model 03,najeto caa 135 000 km,a cena jen 249 000 kc,po telefonu "srazena" na 240 000 kc.Jen jak jsem tu daval ty fotky,pod zadnim oknem,divna vada laku,pak prave zadni dvere ryha a ridicova sedacka asi polita od kavy,skvrna na ni..Jinak podle laickeho pohledu,motro slapal,nic neklepalo na naprave. Ta cena mi nejak nejde pod nos a jeste jak na mne tlacili.Zda se domluvime...des. Co vy na to ? AAA si na připravě aut do prodeje dává velmi záležet,takže jestli je na sedačce skvrna, kterou se jim nepovedlo odstranit, tak od kávy rozhodně nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 AAA si na připravě aut do prodeje dává velmi záležet,takže jestli je na sedačce skvrna, kterou se jim nepovedlo odstranit, tak od kávy rozhodně nebude Jj, Bady, máš recht... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 AAA si na připravě aut do prodeje dává velmi záležet,takže jestli je na sedačce skvrna, kterou se jim nepovedlo odstranit, tak od kávy rozhodně nebude Jj, Bady, máš recht... navic jsou majiteli vsech vozu a tak do nich investuji tyhle hlasky me ted bavi u AAA a ESA a este dostanes vole navinu na behani po parcich v praze zadaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 zadarec.Tak jsem se byl podivat v AAA,na combajna octuli. Podle VIN,jsem si zjistil ze je to Ambiente,ale asi nejaky akcni model.Nemel tam napsane na boku Ambiente ale nejaka jina nalepka.Sice tam byl Maxi,tempomat,Climatos,vyhrivane sedacky,model 03,najeto caa 135 000 km,a cena jen 249 000 kc,po telefonu "srazena" na 240 000 kc.Jen jak jsem tu daval ty fotky,pod zadnim oknem,divna vada laku,pak prave zadni dvere ryha a ridicova sedacka asi polita od kavy,skvrna na ni..Jinak podle laickeho pohledu,motro slapal,nic neklepalo na naprave. Ta cena mi nejak nejde pod nos a jeste jak na mne tlacili.Zda se domluvime...des. Co vy na to ? AAA si na připravě aut do prodeje dává velmi záležet,takže jestli je na sedačce skvrna, kterou se jim nepovedlo odstranit, tak od kávy rozhodně nebude to jsem si take rikal,kdyz to tak glancujou,a je tam,tak to nebude jen tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 dal bych od teho ruce pryc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 dobry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 dal bych od teho ruce pryc... igen.Ja to neberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Kdybys netrval na kombíku, tak teď máme na skladě tuhle kočku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 posli mu SZ pane...to sou zase vonavku od spidaku...kurwa.vzdycky kdyz ji nemozu koupit tak takova libovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 posli mu SZ pane...to sou zase vonavku od spidaku...kurwa.vzdycky kdyz ji nemozu koupit tak takova libovka Njn, to je dyckevá tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 pěkná holka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 pěkná holka Jj, fakt je to krasavičník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 No to je dost že deš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 hola hej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 hola hej Som tu, máš tady tu Jettu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 hola hej Som tu, máš tady tu Jettu... jaja vidim to a uchcavam si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Kdybys netrval na kombíku, tak teď máme na skladě tuhle kočku... No,nevim proc trvam na kombajnu,ale proste ho chci.Diky ale za nabidku. Kombajny nejake nemate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 ale vypada dost dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 jaja vidim to a uchcavam si Na jááá... Schöne lackierung... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky