Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ahoj pracante. Četl jsem o několik příspěvků zpět. Drž se. Malej pokračuje v cestě kterou započal tvůj otec,pak jí jdeš ty a v Tvých šlépějích Tvůj syn. Těšte se z úspěchů svého syna a na ty co odcházejí vzpomínejte jenom v dobrém. Nepřežeň silvestrovské oslavy. Hodně štěstí,zdraví a spokojenosti v novém roce Tobě a celé Tvoji rodině přeje Honza -Ororo

jj Honzíku bolí to a je to pravda holt jsem se během pár okamžiků stal seniorem já ... tátu budu mít pořád v srdci a malej má po tátovi jméno tak jako já takže tu bude pořád s námi -_-

Takže taky Honza třetí jako u nás. Ahoj

to víš, že jo

nazádárek lidi jsem tu zase...jéé to jsem ani nevěděl, že Kačud dělá u Klokojdy ;):D

Vloženo
Ahoj Honzí, njn, už to tak bude - pan Klokočka mě zaměstnal -_-lol

to máš hodně daleko do práce vid? tedy pokud jsi ještě u táty a děláš u Kloka na Barandově ;)

Vloženo
to máš hodně daleko do práce vid? tedy pokud jsi ještě u táty a děláš u Kloka na Barandově ;)

nene, jezdím na karlovarskou lol kdyby jsem měla pracovat na barrandově, tak mi ani nedaj služebáka :smich: ale i tak tam sem za deset minut, takže naprosta pohoda -_-

Vloženo

jasně, že dělám jen do 17:00

jinak už mám nakoupeno na večer...bude se podávat metaxa šampus taky bude...taťka by si to tak přál...

spíďák...to víš musím ;)

Vloženo

jinak už mám nakoupeno na večer...bude se podávat metaxa šampus taky bude...taťka by si to tak přál...

spíďák...to víš musím ;)

a ze jsem tak msely,cipak se zivis ?

Vloženo

spíďák...to víš musím ;)

a ze jsem tak msely,cipak se zivis ?

pracuju pro Radio Svobodná Evropa ;) ...takový to buřičský rádio proti totalitnám režimům

Vloženo

Jardo, to je upravená náplň dvouplášťových tlumičů Variante drei, takže asi ranec... <_<

Uff, tak to bude opravdu RANEC, pry zatim delaj specialne pro VW group, ale kdyz vemu, ze "obyc" KONI FSD stojej 14-18k, tak tohle bude 3x tolik. To uz by byl lepsi elektronickej Maxtrac za shede :palec2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...