Sejis Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Střední Knírač pepř a sůl, stáří 3 měsíce a je to nějakej: Fon - Quentin, prej rodiče šampioni USA,GB,Polska a Austrálie. No má se čím vytahovat frajer. táák to jo ,ale ty šampioni nevím nevím,polsko a usa to nejde dohromady,to je každé jiná kynol.federace a jiné podmínky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 zdááár dˇablajs Jak je po víkendu a po ránu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ja jsem taky zase tu to je radosti ...............zdár jiřino ahoj jiri...no nevim jestli radosti Radost až na kost vazne??ses si jisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 zdááár dˇablajs Jak je po víkendu a po ránu? víkend dneska nějaké vyřizování a pojíždky po čr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Střední Knírač pepř a sůl, stáří 3 měsíce a je to nějakej: Fon - Quentin, prej rodiče šampioni USA,GB,Polska a Austrálie. No má se čím vytahovat frajer. táák to jo ,ale ty šampioni nevím nevím,polsko a usa to nejde dohromady,to je každé jiná kynol.federace a jiné podmínky No já taky nevím, ale je to napsaný v jeho papírech a všechno potvrzený. Rodiče jsem nevyděl páč matka v tu chvíly někam letěla. Jo Kačko na výstavy se už těší mamina, ta ho má na starosti a já ho hlídám jen někdy když jede na školení nebo poradu. Jo a už se podepsal na palmě kterou mám v kanclu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 víkend dneska nějaké vyřizování a pojíždky po čr tak to se někdo má projížďky u mne víkend taktéž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 weekend u mne , , , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Už jsem tu zase, ale dnes nějak nestíhám. Ty lidi nedaj pokoj 2Miha: Hezkej chlupáč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Jo Kačko na výstavy se už těší mamina, ta ho má na starosti a já ho hlídám jen někdy když jede na školení nebo poradu. Jo a už se podepsal na palmě kterou mám v kanclu. s tou palmou to bude teprve zacatek... koukej - tohle je vytvor temer rocniho stenete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Už jsem tu zase, ale dnes nějak nestíhám. Ty lidi nedaj pokoj tak to ja mam ted pohodicku - pesan pochrupuje a prcek si nandava brusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Už jsem tu zase, ale dnes nějak nestíhám. Ty lidi nedaj pokoj tak to ja mam ted pohodicku - pesan pochrupuje a prcek si nandava brusle Závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Už jsem tu zase, ale dnes nějak nestíhám. Ty lidi nedaj pokoj 2Miha: Hezkej chlupáč Jo díkes. 2 Kačka: pes už dostává drezuru a hlavně v bytě může bejt jen tam kde je dlažba ( chodba,koupelna kuchyn) a tam nemá co ničit, jinak až bude trošku vetší, tak bude 24 hod 365 dní v roce na zahradě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Už jsem tu zase, ale dnes nějak nestíhám. Ty lidi nedaj pokoj tak to ja mam ted pohodicku - pesan pochrupuje a prcek si nandava brusle Hlavně že si k tomu nebere Hubertus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 to je vyhoda baraku se zahradou muj pes taky dostava drezuru, nicmene tohle zacal delat od doby co je v byte sam... si ndovedu prdstavit jaka spoust by byla na zahrade, kdyby tam dastys zustal pul dne o samote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 weekend u mne , , , Semi za chvilku vyráží směr ČB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 víkend dneska nějaké vyřizování a pojíždky po čr tak to se někdo má projížďky u mne víkend taktéž né projíždky,ale prac.pojíždky litoměřice neratovice a ták Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 weekend u mne , , , Semi za chvilku vyráží směr ČB Tak šup šup, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 né projíždky,ale prac.pojíždky litoměřice neratovice a ták však já fííím, to byl jen takovej forek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Helou bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Helou bando no nazdar i Ty chlípný hnusníku takhle po ránu a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Zdar Diabolico Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Helou bando no nazdar i Ty chlípný hnusníku takhle po ránu a No, sem si na to o vikendu zvyknul a ted mi to chybi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Helou bando no nazdar i Ty chlípný hnusníku takhle po ránu a No, sem si na to o vikendu zvyknul a ted mi to chybi tak to yo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Nazdárek, tak jsem po obídku. Mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ja jsem jeste nejedl a asi nebudu...nestiham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky