Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ahoj.to jsi se teda měla

tady Petrik. mamka sla ted varit. jo jo meli jsme se bajecne, strejda se o nas hezky staral a dokonce si vyslech co nas vse trapi, teda hlavne maminku :smich::smich::smich::smich:lol

Vloženo
no nevím, pak už zbývá Macocha , Nuselák a nebo zastřelit - ale ten luxus láká  :smich:  :smich:  :smich:  lol  lol

ale dobrovolne me tam nikdo nedostane, dyt co si tady lidi beze me pocnou :smich::smich::smich::smich::smich: ja su stred sveta lollollol:smich:

A ja vzdycky myslel, ze je to Slovensko lollol

Vloženo
koukam ze trpis aj zapometlivosti :smich::smich::smich::smich: starnes KAMARADE :smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

No to víš už se mi tam kreslí ten čtvrté křížek na hrbu, navíc su už nemocné a honím se za mladéma , pak se nediv že zapomínám :smich::smich::smich::smich:lol

Vloženo
No to víš už se mi tam kreslí ten čtvrté křížek na hrbu, navíc su už nemocné a honím se za mladéma , pak se nediv že zapomínám :smich::smich::smich::smich:lol

kua dyt si me nedavno rikal, ze mas tu staru kamaradku ale meno si uz nepametaju :smich::smich::smich::smich::smich: tak jakepak mladice - ty snad byli jen na te diskotece, ne?? :smich::smich::smich:lol jo ja zapominam - ja su to mlade a ty to stare a rozumne :smich::smich::smich:

Vloženo
kua dyt si me nedavno rikal, ze mas tu staru kamaradku ale meno si uz nepametaju :smich::smich::smich::smich::smich: tak jakepak mladice - ty snad byli jen na te diskotece, ne?? :smich::smich::smich:lol jo ja zapominam - ja su to mlade a ty to stare a rozumne :smich::smich::smich:

vono je to jedno jestli neslóží paměť nebo zrak, ve výsledku je to stejný - hlavně že zůstáváme při smyslech a nemáme růžový brejle a stačí nám ta.... no ... jak se to jen jmenuje .... jooo pohlavní svěžest na ty zástupy lollollollol

Vloženo
toz parada, sem si chtela jen co dovyridim nejake zalezitosti poridit novou ORS v cerne nebo te modre :smich::smich::smich::smich::smich:lollol:smich::smich::smich::smich::smich:

nezapomeň na hodně chromu -_--_--_-lol:smich::smich::smich:

Vloženo

jo pohlavni svezest :smich: si pametaju na vecer, kedy si mi pisal, ze ides za tou z te diskoteky, ze ta tvoja ti doma uz nestaci :smich:lol:smich:

Vloženo
nezapomeň na hodně chromu -_--_--_-lol:smich::smich::smich:

I LOVE YOU CHROM :smich::smich::smich::smich::smich::smich:

Vloženo
jo pohlavni svezest :smich: si pametaju na vecer, kedy si mi pisal, ze ides za tou z te diskoteky, ze ta tvoja ti doma uz nestaci :smich:lol:smich:

a to sme cestou přibrali ještě její kámošku a sestru lollollollol:smich::smich: no hold Hrobeso lol:palec2:

Vloženo
No tady se zase :prc:lol

jak jinak, toz sme preci cesi a ti co na jazyku tak na foru, ne?? :smich::smich::smich::smich: at kazdy vsechno viiiiii lollol:smich::smich::smich:

Vloženo
a to sme cestou přibrali ještě její kámošku a sestru lollollollol:smich::smich: no hold Hrobeso lol:palec2:

no jako hlavne ze si tvrdil, jak ta co je doma je pro tebe vsechno - chlipniku :smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

Vloženo
jak jinak, toz sme preci cesi a ti co na jazyku tak na foru, ne?? :smich::smich::smich::smich: at kazdy vsechno viiiiii lollol:smich::smich::smich:

hlavně že to je jen čistá pravda bez iluzí lol:smich::smich::smich::palec2:

Vloženo
čím víc proužků tím víc adidas :smich::smich::wub:

seru na adidas, ja chcu este vic prouzku, ale to lepidlo nejak povoluje :smich::smich::smich::smich:

Vloženo
hlavně že to je jen čistá pravda bez iluzí lol:smich::smich::smich::palec2:

tak to kazdopadne, ja vzdy mluvim jen pravdu, cozpak to nevidis - vsichni to vi :smich::smich::smich::smich::smich:

Vloženo (editace)

seru na adidas, ja chcu este vic prouzku, ale to lepidlo nejak povoluje  :smich:  :smich:  :smich:  :smich:

vem na to ten noooo.... jak se to.... jen jmenuje .... jooo chrom to je :palec2::smich:lol

Editováno: , autor: Borg
Vloženo
tak to kazdopadne, ja vzdy mluvim jen pravdu, cozpak to nevidis - vsichni to vi :smich::smich::smich::smich::smich:

no mě je to jasné jsem o tom skálopevně přesvědčen i to že Ti to všichni věří lollol-_--_-

Vloženo
vem na to ten noooo.... jak se to.... jen jmenuje .... jooo chrom to je :palec2::smich:lol

sem si koupila od tamanu (vyborna zelenina :smich: ) imitaci chromovych prouzku - shit - sem to nemela lepit vterinakem, ale kanagonem, to by drzelo lip :smich::smich::smich::smich:

Vloženo
no mě je to jasné jsem o tom skálopevně přesvědčen i to že Ti to všichni věří lollol-_--_-

este aby neverili, bych jim pak ukazala kde je pravda - neveris - tahni smejde :smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

Vloženo
sem si koupila od tamanu (vyborna zelenina :smich: ) imitaci chromovych prouzku - shit - sem to nemela lepit vterinakem, ale kanagonem, to by drzelo lip :smich::smich::smich::smich:

ještě lepší je Drago lepí vše a nedrží nic lol:smich::smich::smich::smich:

Vloženo
este aby neverili, bych jim pak ukazala kde je pravda - neveris - tahni smejde :smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

no jistěééééé a ještě navíc Tě trochu zpopulárním -_--_-:smich::smich:

Vloženo

tak se tu mej KAMARADE dobre, a vsechny mi je tu ohlidej. DEKUJI TI :smich:lol snad za rok se tu o5 objevim :smich:lol:smich:lol:smich:lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...