Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ahoj.to jsi se teda měla tady Petrik. mamka sla ted varit. jo jo meli jsme se bajecne, strejda se o nas hezky staral a dokonce si vyslech co nas vse trapi, teda hlavne maminku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 no nevím, pak už zbývá Macocha , Nuselák a nebo zastřelit - ale ten luxus láká ale dobrovolne me tam nikdo nedostane, dyt co si tady lidi beze me pocnou ja su stred sveta A ja vzdycky myslel, ze je to Slovensko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 koukam ze trpis aj zapometlivosti starnes KAMARADE No to víš už se mi tam kreslí ten čtvrté křížek na hrbu, navíc su už nemocné a honím se za mladéma , pak se nediv že zapomínám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No to víš už se mi tam kreslí ten čtvrté křížek na hrbu, navíc su už nemocné a honím se za mladéma , pak se nediv že zapomínám kua dyt si me nedavno rikal, ze mas tu staru kamaradku ale meno si uz nepametaju tak jakepak mladice - ty snad byli jen na te diskotece, ne?? jo ja zapominam - ja su to mlade a ty to stare a rozumne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Ocenění Red Dot 2006 za design Škoda Octavia Combi http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/design.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Ocenění Red Dot 2006 za designŠkoda Octavia Combi http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/design.htm toz parada, sem si chtela jen co dovyridim nejake zalezitosti poridit novou ORS v cerne nebo te modre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 kua dyt si me nedavno rikal, ze mas tu staru kamaradku ale meno si uz nepametaju tak jakepak mladice - ty snad byli jen na te diskotece, ne?? jo ja zapominam - ja su to mlade a ty to stare a rozumne vono je to jedno jestli neslóží paměť nebo zrak, ve výsledku je to stejný - hlavně že zůstáváme při smyslech a nemáme růžový brejle a stačí nám ta.... no ... jak se to jen jmenuje .... jooo pohlavní svěžest na ty zástupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 toz parada, sem si chtela jen co dovyridim nejake zalezitosti poridit novou ORS v cerne nebo te modre nezapomeň na hodně chromu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jo pohlavni svezest si pametaju na vecer, kedy si mi pisal, ze ides za tou z te diskoteky, ze ta tvoja ti doma uz nestaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No tady se zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 nezapomeň na hodně chromu I LOVE YOU CHROM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jo pohlavni svezest si pametaju na vecer, kedy si mi pisal, ze ides za tou z te diskoteky, ze ta tvoja ti doma uz nestaci a to sme cestou přibrali ještě její kámošku a sestru no hold Hrobeso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No tady se zase jak jinak, toz sme preci cesi a ti co na jazyku tak na foru, ne?? at kazdy vsechno viiiiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 I LOVE YOU CHROM čím víc proužků tím víc adidas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 a to sme cestou přibrali ještě její kámošku a sestru no hold Hrobeso no jako hlavne ze si tvrdil, jak ta co je doma je pro tebe vsechno - chlipniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jak jinak, toz sme preci cesi a ti co na jazyku tak na foru, ne?? at kazdy vsechno viiiiii hlavně že to je jen čistá pravda bez iluzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 čím víc proužků tím víc adidas seru na adidas, ja chcu este vic prouzku, ale to lepidlo nejak povoluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 hlavně že to je jen čistá pravda bez iluzí tak to kazdopadne, ja vzdy mluvim jen pravdu, cozpak to nevidis - vsichni to vi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 (editace) seru na adidas, ja chcu este vic prouzku, ale to lepidlo nejak povoluje vem na to ten noooo.... jak se to.... jen jmenuje .... jooo chrom to je Editováno: 28. Srpen 2006, autor: Borg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 tak to kazdopadne, ja vzdy mluvim jen pravdu, cozpak to nevidis - vsichni to vi no mě je to jasné jsem o tom skálopevně přesvědčen i to že Ti to všichni věří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 vem na to ten noooo.... jak se to.... jen jmenuje .... jooo chrom to je sem si koupila od tamanu (vyborna zelenina ) imitaci chromovych prouzku - shit - sem to nemela lepit vterinakem, ale kanagonem, to by drzelo lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 no mě je to jasné jsem o tom skálopevně přesvědčen i to že Ti to všichni věří este aby neverili, bych jim pak ukazala kde je pravda - neveris - tahni smejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 sem si koupila od tamanu (vyborna zelenina ) imitaci chromovych prouzku - shit - sem to nemela lepit vterinakem, ale kanagonem, to by drzelo lip ještě lepší je Drago lepí vše a nedrží nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 este aby neverili, bych jim pak ukazala kde je pravda - neveris - tahni smejde no jistěééééé a ještě navíc Tě trochu zpopulárním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 tak se tu mej KAMARADE dobre, a vsechny mi je tu ohlidej. DEKUJI TI snad za rok se tu o5 objevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky