Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 no jistěééééé a ještě navíc Tě trochu zpopulárním no proto, jsem rada, ze vis, na ktere strane stojis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 tak se tu mej KAMARADE dobre, a vsechny mi je tu ohlidej. DEKUJI TI snad za rok se tu o5 objevim No tak Ti teda Ď KAMARÁDKO, tak teda za rok a měj se pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No tak Ti teda Ď KAMARÁDKO, tak teda za rok a měj se pěkně nemusis se premahat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 no proto, jsem rada, ze vis, na ktere strane stojis no abych nevěděl, když jsi na mě tak milá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 no abych nevěděl, když jsi na mě tak milá kreju ti zada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 nemusis se premahat mě to de samo, akorát pořád nevím proč mám pocit jako kdybych sr*l ježka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 kreju ti zada aspoň že při mě někdo stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 mě to de samo, akorát pořád nevím proč mám pocit jako kdybych sr*l ježka a seres ho bodlinkama proti rustu, ze mas SZ tohle uz je moc osobni a to se tu PRECI NETAHA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 aspoň že při mě někdo stojí neraduj se moc dlouho jsem sfine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 decka, jdu delat veceri - zatim cus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 a seres ho bodlinkama proti rustu, ze mas SZ tohle uz je moc osobni a to se tu PRECI NETAHA no vidíš já zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Hezký večer... jukněte na mimonskevalky.xf.cz..konečně už jsou tam fotky všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 tady to zas nějak chcípá bo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 tady to zas nějak chcípá bo co? nj taky to cejtim pekne to tu smrdí, něco tady chcíplo, máš recht... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 nj taky to cejtim pekne to tu smrdí, něco tady chcíplo, máš recht... no to zas pude nějakej tuháč a ještě poblitej no fuuuuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 nj taky to cejtim pekne to tu smrdí, něco tady chcíplo, máš recht... no to zas pude nějakej tuháč a ještě poblitej no fuuuuj Hele nevíš kdo byl v chabrech s tou stříbrnou Oktou, se zelenym podsvicenim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 nějak umírá hospoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Jeste jednou brej vecir ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 - Nažďááár - Nažďááár Nj To je asi tim ze jsou jako ty prázdniny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 - Nažďááár- Nažďááár Nj To je asi tim ze jsou jako ty prázdniny... Cus mladezniku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 - Nažďááár- Nažďááár Nj To je asi tim ze jsou jako ty prázdniny... Cus mladezniku !!! Jak šlape rejdijou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 - Nažďááár- Nažďááár Nj To je asi tim ze jsou jako ty prázdniny... Cus mladezniku !!! Jak šlape rejdijou? Rejdiou slape dost good :-) ted uz jen zesik a SW dozadu a uz budu temer hotov ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 - Nažďááár- Nažďááár Nj To je asi tim ze jsou jako ty prázdniny... Cus mladezniku !!! Jak šlape rejdijou? Rejdiou slape dost good :-) ted uz jen zesik a SW dozadu a uz budu temer hotov ;-) To ja zacnu od zadu nejdriv zesik a SW, pak repro a nakonec da li buh rejdiou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 - Nažďááár- Nažďááár Nj To je asi tim ze jsou jako ty prázdniny... Cus mladezniku !!! Jak šlape rejdijou? Rejdiou slape dost good :-) ted uz jen zesik a SW dozadu a uz budu temer hotov ;-) To ja zacnu od zadu nejdriv zesik a SW, pak repro a nakonec da li buh rejdiou... No jeste sem zapomel zadni plato a do nej repra. Co chystas za zesik a SW ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Hele nevíš kdo byl v chabrech s tou stříbrnou Oktou, se zelenym podsvicenim? ježiš mluvil jsem s ním,mám pocit že byl odkud si z jihu Čech myslím,že má nick Radek a ještě cosi za tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky