Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Jeste jednou brej vecir ! dobrej dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Hele nevíš kdo byl v chabrech s tou stříbrnou Oktou, se zelenym podsvicenim? ježiš mluvil jsem s ním,mám pocit že byl odkud si z jihu Čech myslím,že má nick Radek a ještě cosi za tím Cay uchylaku mladeznickej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No jeste sem zapomel zadni plato a do nej repra. Co chystas za zesik a SW ? Magnat The Rock 400, a RF SW. Jen tak jako jen z lehka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No jeste sem zapomel zadni plato a do nej repra. Co chystas za zesik a SW ? Magnat The Rock 400, a RF SW. Jen tak jako jen z lehka. Jasny ... ja zesik jeste nevim a SW Rainbow Hammer ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Hele nevíš kdo byl v chabrech s tou stříbrnou Oktou, se zelenym podsvicenim? ježiš mluvil jsem s ním,mám pocit že byl odkud si z jihu Čech myslím,že má nick Radek a ještě cosi za tím Já ze viděl jeho svatostánek v mimoni ale taky sem si nevzpoměl na nick a zda je vubec v klubu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No jeste sem zapomel zadni plato a do nej repra. Co chystas za zesik a SW ? Magnat The Rock 400, a RF SW. Jen tak jako jen z lehka. Jasny ... ja zesik jeste nevim a SW Rainbow Hammer ;-) Myslim ze me 200W do hlavy mi bude stacit.. a RF nejspis PL2-112. No ale známe to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No jeste sem zapomel zadni plato a do nej repra. Co chystas za zesik a SW ? Magnat The Rock 400, a RF SW. Jen tak jako jen z lehka. Jasny ... ja zesik jeste nevim a SW Rainbow Hammer ;-) Myslim ze me 200W do hlavy mi bude stacit.. a RF nejspis PL2-112. No ale známe to.... Jo zname ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Já ze viděl jeho svatostánek v mimoni ale taky sem si nevzpoměl na nick a zda je vubec v klubu.. Myslím že je v klubu ,ale na 100% si jistej nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Jo zname ;-) Me ale jeste ceka extrení uprava na RSo, to ty už máš za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Já ze viděl jeho svatostánek v mimoni ale taky sem si nevzpoměl na nick a zda je vubec v klubu.. Myslím že je v klubu ,ale na 100% si jistej nejsem Tak nejak divne na me koukal, ale asi to bylo tim ze sem mu fotil auto, asi me nepoznal a byla tam i ta jeho dcera nejspis to teda je dcera.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Myslim ze me 200W do hlavy mi bude stacit.. a RF nejspis PL2-112. No ale známe to.... u mne se taky bude dolaďovat muzika ,ale ještě chvlku musí vydržet teď jsou na řadě kapku jiný věci,ale taky se to už blíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Myslim ze me 200W do hlavy mi bude stacit.. a RF nejspis PL2-112. No ale známe to.... u mne se taky bude dolaďovat muzika ,ale ještě chvlku musí vydržet teď jsou na řadě kapku jiný věci,ale taky se to už blíží No já buď vyplodim přez zimu RS zadeček, nebo hudbu, ale nejdriv musim poplatit dluhy co sem si nadelal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No já buď vyplodim přez zimu RS zadeček, nebo hudbu, ale nejdriv musim poplatit dluhy co sem si nadelal... no mě už se nějaké "zátěže" podařilo zbavit ale pár upraviček se už realizuje a chystá a další ještě budou následovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 no mě už se nějaké "zátěže" podařilo zbavit ale pár upraviček se už realizuje a chystá a další ještě budou následovat No já nevim čeho bych se zbavil, bo mám auto doslova prošpikováno elektronikou... Leda tak na sobe, ze bych trochu ubral.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No já nevim čeho bych se zbavil, bo mám auto doslova prošpikováno elektronikou... Leda tak na sobe, ze bych trochu ubral.. myslele jsem zátěž jako dluhy - auti vyplaceno , atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Jo zname ;-) Me ale jeste ceka extrení uprava na RSo, to ty už máš za sebou. jj :-) i kdyz upravy se chystaj ... ale to az budou nejaky chechtaky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No já nevim čeho bych se zbavil, bo mám auto doslova prošpikováno elektronikou... Leda tak na sobe, ze bych trochu ubral.. myslele jsem zátěž jako dluhy - auti vyplaceno , atd. Aha, no tak to já to mám ještě doooost těžký, sem myslel třeba že si vyměnil spolujezdce za lehčího.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 (editace) jj :-) i kdyz upravy se chystaj ... ale to az budou nejaky chechtaky ! Nj to tady asi znaj skoro všichni.... Editováno: 28. Srpen 2006, autor: Fugenbunt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jj :-) i kdyz upravy se chystaj ... ale to az budou nejaky chechtaky ! Nj to tady asi znaj skoro všichni.... Njn :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Aha, no tak to já to mám ještě doooost těžký, sem myslel třeba že si vyměnil spolujezdce za lehčího.. Nene to bych rovnou mohl vyházet sicny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Nene to bych rovnou mohl vyházet sicny Rezervu atp. Ale proto máš toho dělníka TDI aby to uvez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Nene to bych rovnou mohl vyházet sicny Rezervu atp. Ale proto máš toho dělníka TDI aby to uvez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Rezervu atp. Ale proto máš toho dělníka TDI aby to uvez... No jistěéééé dělník maká jak vo život i Murcelago v Práglu předjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 dobry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Ahoj kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky