FRANK Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Já Vás taky "Dobrý večer" Cest mladezniku ! Zdarec provokatére starej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Já Vás taky "Dobrý večer" áaa pan dvojnásobný je zde. Zdravííím... Zdar mr. henhééén Hmm, pořád ještě dvojnásobný (doufám, že jsem to správně pochopil - malo-velko??) Já myslel otec, ovsem nevim zda mam dobre spocitano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Hoj Franku -_- hoj, hoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 bry vecir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 (editace) Já myslel otec, ovsem nevim zda mam dobre spocitano.. a ták, tak to máš spočítáno dobře já myslel malý velkopodnikatel...nebo velký malopodnikatel??? ňák vynechávám slova-ta práce mi dneska dala... Editováno: 28. Srpen 2006, autor: FRANK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 bry vecir Hojík Kačko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Hojík Kačko zdravim tatko co holky, jak se maj?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 bry vecir ahojky Káťo teda KAMARÁDKO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Já myslel otec, ovsem nevim zda mam dobre spocitano.. a ták, tak to spočítáno dobře já myslel malý velkopodnikatel...nebo velký malopodnikatel??? To uz tu bylo, sem ti musel vymyslet neco novýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 bry vecir Brý brý opět, já vim zas to zdravení..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 to frugenbunt: tu je ten Radek 1.6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Hojík Kačko zdravim tatko co holky, jak se maj?? holky dobrý, ale tatínek je dnes trošku mimózní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ahojky Káťo teda KAMARÁDKO tak jak si mi ohlidal ty me ovecky?? KAMARADE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Brý brý opět, já vim zas to zdravení..... toz napodobne - nejaka zmena od posledniho zdraveni?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 to frugenbunt: tu je ten Radek 1.6 jj to je on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 holky dobrý, ale tatínek je dnes trošku mimózní jakto?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 tak jak si mi ohlidal ty me ovecky?? KAMARADE No to sem musel no néééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 (editace) to frugenbunt: tu je ten Radek 1.6 To je óoon i toho avatara jsem si pamatoval dobře. Holt ty máš všechny zmáknutý, příště budu odebírat informace jen od tebe.. Ale ten frugenbunt. Díky díky... Editováno: 28. Srpen 2006, autor: Fugenbunt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Já myslel otec, ovsem nevim zda mam dobre spocitano.. a ták, tak to spočítáno dobře já myslel malý velkopodnikatel...nebo velký malopodnikatel??? To uz tu bylo, sem ti musel vymyslet neco novýho... tož to jááá ono mi to občas ještě nedocvakává, že už jsem dvojnásobný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 To je óoon i toho avatara jsem si pamatoval dobře. Holt ty máš všechny zmáknutý, příště budu odebírat informace jen od tebe.. Díky díky... neni zac, kdyz vim, tak pomohu KAMARADE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 pardon za to R ono se to tam vzdycky primota - ti budu rikat tuti fruti, a je to, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No to sem musel no néééé ale zas jako lozit me do zeli to jako se KAMARADE nedela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 neni zac, kdyz vim, tak pomohu KAMARADE hlavně když mu kreješ záda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ale zas jako lozit me do zeli to jako se KAMARADE nedela jaký zelí? já našel jen růže a kapustu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 holky dobrý, ale tatínek je dnes trošku mimózní jakto?? jsem navštívil po 2 týdnech zaměstnání... co ten avatar zase?? ten ČB byl mnohem lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky