lorrinnka Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 To KATKA: ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 kuš vopice jedna já sem psal ty ses vyjimka, ale nasim panum by drzticka asik upadla neser prde .............víš kolik lidí tady nepozdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Bré ránko přeji wow lišák vítej chlape Ahoj Sejdíku.To sou hosti co no to jsou,už jsem tě neviděl ani neslyšel,teda nečetl ani nepamatuji co nového u tebe Hm,já sem moooooc stydim že se nikde neukážu.Občas nějak nestíham.Chtěl sem jet do toho Písku-fakt je to zrušený? já jsemsi myslel,že písek by ti sednul,jako velbloudovi hrb i já jsem chtěl jet Ten Písek by byl good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 no to je skoda velika to víš v Brně a blízkém okolí só dost dobrý zásoby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 k vám? a to je Kam? Mlada Boule HUPS tak to je trochu z ruky.. škoda no to je skoda velika Jsem totiž z Brna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 šla bych na pivko.. a co takhle dobrý drink jinak ahojky Dobrým drinkem nepohrdnu jsem si to myslel se nesměj to je vážná věc ............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Jsem totiž z Brna ... tak dnes sem zitra zpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 k vám? a to je Kam? Mlada Boule HUPS tak to je trochu z ruky.. škoda no to je skoda velika Jsem totiž z Brna ... že jsi neřekla,včery jsem jel přes Brno ..........neodmítl bych pozvání na snídani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 šla bych na pivko.. a co takhle dobrý drink jinak ahojky Dobrým drinkem nepohrdnu jsem si to myslel se nesměj to je vážná věc ............... jo? chlastání je vážná věc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 šla bych na pivko.. a co takhle dobrý drink jinak ahojky Dobrým drinkem nepohrdnu jsem si to myslel se nesměj to je vážná věc ............... jo? chlastání je vážná věc? no jistěéééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 k vám? a to je Kam? Mlada Boule HUPS tak to je trochu z ruky.. škoda no to je skoda velika Jsem totiž z Brna ... že jsi neřekla,včery jsem jel přes Brno ..........neodmítl bych pozvání na snídani trochu s křížkem po funuse.. ale tak snad jindy.. Furt čekám kdy bude v Brně ten srázek a furt nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 kde je ta zarlivka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 šla bych na pivko.. a co takhle dobrý drink jinak ahojky Dobrým drinkem nepohrdnu jsem si to myslel se nesměj to je vážná věc ............... jo? chlastání je vážná věc? no jistěéééééé aha no tak já teda VÁŽNĚ večer jdu chlastat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 kde je ta zarlivka asi utekla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 k vám? a to je Kam? Mlada Boule HUPS tak to je trochu z ruky.. škoda no to je skoda velika Jsem totiž z Brna ... že jsi neřekla,včery jsem jel přes Brno ..........neodmítl bych pozvání na snídani trochu s křížkem po funuse.. ale tak snad jindy.. Furt čekám kdy bude v Brně ten srázek a furt nic.. _bre_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 šla bych na pivko.. a co takhle dobrý drink jinak ahojky Dobrým drinkem nepohrdnu jsem si to myslel se nesměj to je vážná věc ............... jo? chlastání je vážná věc? no jistěéééééé aha no tak já teda VÁŽNĚ večer jdu chlastat ich auch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Helou hellou hellou máte jí celou ooo nou nou rozpůlenou Tak trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Helou hellou hellou máte jí celou ooo nou nou rozpůlenou Tak trochu Formule čeká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 kde je ta zarlivka asi utekla hmm asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Snad bys neplakal.. co takhle dojet v září do Brna na sraz zapařit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Sem chvíli pryč a ani nestíham číst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Snad bys neplakal.. co takhle dojet v září do Brna na sraz zapařit?? tak neco usporadej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Snad bys neplakal.. co takhle dojet v září do Brna na sraz zapařit?? tak neco usporadej v sekci srazy a akce se něco domlouvalo, ale fakt nevím jak to dopadlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Snad bys neplakal.. co takhle dojet v září do Brna na sraz zapařit?? _po__ ................................ _p__ ................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Nejspíš nijak jako vždycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky