Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
pardon za to R :smich: ono se to tam vzdycky primota - ti budu rikat tuti fruti, a je to, ne?? lol

to nevíš , že se tohle veřejně neřiká :huh:lol:smich:

Vloženo
hlavně když mu kreješ záda lollollol:smich::smich:

sak uz sem to tu psala - jsem nepredvidatelna sfine lol tak bacha aby v tech zadech nebyla kudla :smich::smich::smich::smich:

Vloženo
jaký zelí? :huh: já našel jen růže a kapustu lol:smich::smich::smich:

a bude z toho neco kvasit?? :smich::smich::smich::smich:

Vloženo
sak uz sem to tu psala - jsem nepredvidatelna sfine lol tak bacha aby v tech zadech nebyla kudla :smich::smich::smich::smich:

jedna kamarádská rada, vem radši vidle lollollol:smich:

Vloženo
jsem navštívil po 2 týdnech zaměstnání...

co ten avatar zase?? :o ten ČB byl mnohem lepší

vydrz prtka, avatar bude :p

Vloženo
Nebo fru fru viď... :D

toz budes jirik a je to - uz takhle vas tu je plno jiriku - jeden je zlaticko, druhej tatka a ty budes tuti fruti :p jo a ctvrtej je bracha KAMARADE :smich::smich::smich::smich:

Vloženo
toz budes jirik a je to - uz takhle vas tu je plno jiriku - jeden je zlaticko, druhej tatka a ty budes tuti fruti :p jo a ctvrtej je bracha KAMARADE :smich::smich::smich::smich:

:smich::smich::smich::smich::smich:

Vloženo
jedna kamarádská rada, vem radši vidle lollollol:smich:

ty si tu moc nevyskakuj, bo si tu ani neskrtnes :smich::smich::smich::smich::smich: tes se tes KAMARADE lollollol:smich::smich::smich:

Vloženo

No to sem dopad ted jde jenom o to jestli dobre nebo spatně. :D

Vloženo
a safra na to sem zapomněl :huh:lol:smich::smich::smich: njn už su ten starší a rozvážnej lol

a nezapomen to poradne osolit :smich::smich::smich::smich::smich::smich: ses starsi, ale ja sem vic KAMARADE lollollol

Vloženo
jsem navštívil po 2 týdnech zaměstnání...

co ten avatar zase?? :o ten ČB byl mnohem lepší

vydrz prtka, avatar bude :p

no proto kol1

Vloženo
No to sem dopad ted jde jenom o to jestli dobre nebo spatně. :D

v klidu KAMARADE lol pokud budes na me strane, pak bud naprosto v klidecku :smich::smich::smich::smich:

Vloženo
ty si tu moc nevyskakuj, bo si tu ani neskrtnes :smich::smich::smich::smich::smich: tes se tes KAMARADE lollollol:smich::smich::smich:

njn sem zas zapomněl ta skleróza je sfině, dyť Ty máš prsty ve všem , si mě určitě blikla s monitorem :huh: teda to je fakt kudla do zad KAMARÁDKO lollollol:smich:

Vloženo
No to sem dopad ted jde jenom o to jestli dobre nebo spatně.  :D

v klidu KAMARADE lol pokud budes na me strane, pak bud naprosto v klidecku :smich::smich::smich::smich:

Já sem dycky na svý straně. Ale s tim KAMARADEm, sem to nejak nepochopil asi si budu muset ty vase dve stranky s Diablem procist znovu.. lol

Vloženo
njn sem zas zapomněl ta skleróza je sfině, dyť Ty máš prsty ve všem , si mě určitě blikla s monitorem :huh: teda to je fakt kudla do zad KAMARÁDKO lollollol:smich:

ja muzu i za to ze ses narodil, ano to souhlasi KAMARADE :smich::smich::smich::smich::smich:

Vloženo
Já sem dycky na svý straně. Ale s tim KAMARADEm, sem to nejak nepochopil asi si budu muset ty vase dve stranky s Diablem procist znovu.. lol

to chapou jen ti vyvoleni :smich::smich::smich::smich:

Vloženo
a ted kterej je kterej co lollol

estli to bolo na Katku, tak ta v tom ma jasno, zcela ;)

Vloženo
a zase ta skleróza sem zapomněl že se střed vesmíru lollol:smich::smich::smich:

chvalim, konecne si na to prisel :smich::smich::smich:lollol

Vloženo
a ted kterej je kterej co lol  lol

estli to bolo na Katku, tak ta v tom ma jasno, zcela ;)

ale aby zbyle osazenstvo v tom melo jasno...i kdyz ja to radsi vedet ani nechci :smich::smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...