Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 pardon za to R ono se to tam vzdycky primota - ti budu rikat tuti fruti, a je to, ne?? to nevíš , že se tohle veřejně neřiká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 pardon za to R ono se to tam vzdycky primota - ti budu rikat tuti fruti, a je to, ne?? Nebo fru fru viď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 hlavně když mu kreješ záda sak uz sem to tu psala - jsem nepredvidatelna sfine tak bacha aby v tech zadech nebyla kudla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jaký zelí? já našel jen růže a kapustu a bude z toho neco kvasit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 sak uz sem to tu psala - jsem nepredvidatelna sfine tak bacha aby v tech zadech nebyla kudla jedna kamarádská rada, vem radši vidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jsem navštívil po 2 týdnech zaměstnání...co ten avatar zase?? ten ČB byl mnohem lepší vydrz prtka, avatar bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 a bude z toho neco kvasit?? a safra na to sem zapomněl njn už su ten starší a rozvážnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Nebo fru fru viď... toz budes jirik a je to - uz takhle vas tu je plno jiriku - jeden je zlaticko, druhej tatka a ty budes tuti fruti jo a ctvrtej je bracha KAMARADE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 tož to jááá ono mi to občas ještě nedocvakává, že už jsem dvojnásobný... Do toho se dostaneš rychle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 toz budes jirik a je to - uz takhle vas tu je plno jiriku - jeden je zlaticko, druhej tatka a ty budes tuti fruti jo a ctvrtej je bracha KAMARADE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jedna kamarádská rada, vem radši vidle ty si tu moc nevyskakuj, bo si tu ani neskrtnes tes se tes KAMARADE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 toz budes jirik a je to - uz takhle vas tu je plno jiriku - jeden je zlaticko, druhej tatka a ty budes tuti fruti jo a ctvrtej je bracha KAMARADE No to sem dopad ted jde jenom o to jestli dobre nebo spatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 a safra na to sem zapomněl njn už su ten starší a rozvážnej a nezapomen to poradne osolit ses starsi, ale ja sem vic KAMARADE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jsem navštívil po 2 týdnech zaměstnání...co ten avatar zase?? ten ČB byl mnohem lepší vydrz prtka, avatar bude no proto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No to sem dopad ted jde jenom o to jestli dobre nebo spatně. v klidu KAMARADE pokud budes na me strane, pak bud naprosto v klidecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 no proto zitra na tom zapracuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ty si tu moc nevyskakuj, bo si tu ani neskrtnes tes se tes KAMARADE njn sem zas zapomněl ta skleróza je sfině, dyť Ty máš prsty ve všem , si mě určitě blikla s monitorem teda to je fakt kudla do zad KAMARÁDKO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 a ted kterej je kterej co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No to sem dopad ted jde jenom o to jestli dobre nebo spatně. v klidu KAMARADE pokud budes na me strane, pak bud naprosto v klidecku Já sem dycky na svý straně. Ale s tim KAMARADEm, sem to nejak nepochopil asi si budu muset ty vase dve stranky s Diablem procist znovu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 njn sem zas zapomněl ta skleróza je sfině, dyť Ty máš prsty ve všem , si mě určitě blikla s monitorem teda to je fakt kudla do zad KAMARÁDKO ja muzu i za to ze ses narodil, ano to souhlasi KAMARADE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Já sem dycky na svý straně. Ale s tim KAMARADEm, sem to nejak nepochopil asi si budu muset ty vase dve stranky s Diablem procist znovu.. to chapou jen ti vyvoleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 a nezapomen to poradne osolit ses starsi, ale ja sem vic KAMARADE a zase ta skleróza sem zapomněl že se střed vesmíru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 a ted kterej je kterej co estli to bolo na Katku, tak ta v tom ma jasno, zcela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 a zase ta skleróza sem zapomněl že se střed vesmíru chvalim, konecne si na to prisel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 a ted kterej je kterej co estli to bolo na Katku, tak ta v tom ma jasno, zcela ale aby zbyle osazenstvo v tom melo jasno...i kdyz ja to radsi vedet ani nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky