Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Já sem dycky na svý straně. Ale s tim KAMARADEm, sem to nejak nepochopil asi si budu muset ty vase dve stranky s Diablem procist znovu.. Jaký dvě stránky ? to se veřejně neříká blázníš, raději po sms moh by to někdo číst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Já sem dycky na svý straně. Ale s tim KAMARADEm, sem to nejak nepochopil asi si budu muset ty vase dve stranky s Diablem procist znovu.. to chapou jen ti vyvoleni Aha no tak ja tomu nechám radši volnej průběh, vono to nějak dopadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ale aby zbyle osazenstvo v tom melo jasno...i kdyz ja to radsi vedet ani nechci Zlato, ja si myslim, ze to je zcela jasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Jaký dvě stránky ? to se veřejně neříká blázníš, raději po sms moh by to někdo číst a preposles mi to pak?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 bry vecir Achoj !!! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 (editace) chvalim, konecne si na to prisel njn už su starší a nemocnej, pořád mě někdo ubližuje, ještě že při mě stojíš KAMARÁDKO Editováno: 28. Srpen 2006, autor: Borg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Aha no tak ja tomu nechám radši volnej průběh, vono to nějak dopadne... no kdybychom vedeli jak, tak ten dej zkratime, ale ono to jeste neni ani z poloviny za nami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Jaký dvě stránky ? to se veřejně neříká blázníš, raději po sms moh by to někdo číst No nevim to by k tomu musel mit i nekdo desifrovaci klic, nebo se priblizit vasemu vesmíru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 bry vecir Achoj !!! ;-) ahoj Misul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 a ted kterej je kterej co nazdar šéfiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ale aby zbyle osazenstvo v tom melo jasno...i kdyz ja to radsi vedet ani nechci Zlato, ja si myslim, ze to je zcela jasne no kdyz myslis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 bry vecir Achoj !!! ;-) ahoj Misul Jakpak se mame ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 a preposles mi to pak?? no jasně to by ani jinak nešlo, by to moh brát někdo osobně však víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 njn už su starší a nemocnej, pořád mě někdo ubližuje, ještě že při mě stojíš KAMARÁDKO o me nikda neprijdes kamarade, ale opovaz se nekdy rikat neco co ja nepovazuji za pravdu - si skoncil KAMARADE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Jakpak se mame ? dobre, ted sem byla venku s kamosem co prijel z holandska tak em neco dovezl a jeho bracha a jeho marny pokusy - sem se chlamala, takuze naprosta pohoda co ty?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 no jasně to by ani jinak nešlo, by to moh brát někdo osobně však víš to neni mozna ze by si tady nekdo neco mohl brat osobne KAMARADE?? co ty sis tu kdy vzal osobniho?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 no kdyz myslis jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No nevim to by k tomu musel mit i nekdo desifrovaci klic, nebo se priblizit vasemu vesmíru.... se musím poradit s kamarádkou , jestli Ti ho můžu poslat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No nevim to by k tomu musel mit i nekdo desifrovaci klic, nebo se priblizit vasemu vesmíru.... KAMARADE od toho tu mas nas, my jsme ten klic muj vesmir je vzdaleny, a je jen muj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 se musím poradit s kamarádkou , jestli Ti ho můžu poslat ale jen SZ - prisne duverne KAMARADE chapes, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Jakpak se mame ? ...s kamosem co prijel z holandska tak em neco dovezl... už to nehul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 se v tom dnes zas nejak neorientuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No nevim to by k tomu musel mit i nekdo desifrovaci klic, nebo se priblizit vasemu vesmíru.... se musím poradit s kamarádkou , jestli Ti ho můžu poslat No myslim ze uz mi to mozna pomalu dochází, ael u vás těžko říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 to neni mozna ze by si tady nekdo neco mohl brat osobne KAMARADE?? co ty sis tu kdy vzal osobniho?? hlavně bys měla zvolnit KAMARÁDKO ta fotbalová jedenáctka Ti o víkendu nestačila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 už to nehul... ale to ne, jen archivni vinko marusku pry nepropasoval do autobusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky