Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Já sem dycky na svý straně. Ale s tim KAMARADEm, sem to nejak nepochopil asi si budu muset ty vase dve stranky s Diablem procist znovu.. lol

Jaký dvě stránky ? to se veřejně neříká blázníš, raději po sms moh by to někdo číst lollol:smich::smich::smich:

Vloženo
Já sem dycky na svý straně. Ale s tim KAMARADEm, sem to nejak nepochopil asi si budu muset ty vase dve stranky s Diablem procist znovu..  lol

to chapou jen ti vyvoleni :smich::smich::smich::smich:

Aha no tak ja tomu nechám radši volnej průběh, vono to nějak dopadne...

Vloženo
ale aby zbyle osazenstvo v tom melo jasno...i kdyz ja to radsi vedet ani nechci :smich::smich:

Zlato, ja si myslim, ze to je zcela jasne lollollol:p

Vloženo
Jaký dvě stránky ? to se veřejně neříká blázníš, raději po sms moh by to někdo číst lollol:smich::smich::smich:

a preposles mi to pak?? :smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

Vloženo (editace)

chvalim, konecne si na to prisel  :smich:  :smich:  :smich:  lol  lol

njn už su starší a nemocnej, pořád mě někdo ubližuje, ještě že při mě stojíš KAMARÁDKO lollollol:smich:

Editováno: , autor: Borg
Vloženo
Aha no tak ja tomu nechám radši volnej průběh, vono to nějak dopadne...

no kdybychom vedeli jak, tak ten dej zkratime, ale ono to jeste neni ani z poloviny za nami :smich::smich::smich::smich:

Vloženo

No nevim to by k tomu musel mit i nekdo desifrovaci klic, nebo se priblizit vasemu vesmíru.... :smich:

Vloženo
bry vecir :)

Achoj !!! ;-)

ahoj Misul :)

;) Jakpak se mame ?

Vloženo
njn už su starší a nemocnej, pořád mě někdo ubližuje, ještě že při mě stojíš KAMARÁDKO lollollol:smich:

o me nikda neprijdes kamarade, ale opovaz se nekdy rikat neco co ja nepovazuji za pravdu - si skoncil KAMARADE lollollol:smich:

Vloženo
;) Jakpak se mame ?

dobre, ted sem byla venku s kamosem co prijel z holandska tak em neco dovezl a jeho bracha a jeho marny pokusy - sem se chlamala, takuze naprosta pohoda lol co ty??

Vloženo
no jasně to by ani jinak nešlo, by to moh brát někdo osobně však víš :smich::smich::smich:lol

to neni mozna ze by si tady nekdo neco mohl brat osobne KAMARADE?? co ty sis tu kdy vzal osobniho?? :smich::smich::smich::smich::smich:

Vloženo
No nevim to by k tomu musel mit i nekdo desifrovaci klic, nebo se priblizit vasemu vesmíru.... :smich:

se musím poradit s kamarádkou , jestli Ti ho můžu poslat :unsure:lollol:smich::smich::smich:

Vloženo

KAMARADE od toho tu mas nas, my jsme ten klic :smich::smich: muj vesmir je vzdaleny, a je jen muj lollollollol

Vloženo
se musím poradit s kamarádkou , jestli Ti ho můžu poslat :unsure:lollol:smich::smich::smich:

ale jen SZ - prisne duverne KAMARADE chapes, ne?? lol:smich:lol:smich::p

Vloženo

No myslim ze uz mi to mozna pomalu dochází, ael u vás těžko říct. :smich:

Vloženo
to neni mozna ze by si tady nekdo neco mohl brat osobne KAMARADE?? co ty sis tu kdy vzal osobniho?? :smich::smich::smich::smich::smich:

hlavně bys měla zvolnit KAMARÁDKO ta fotbalová jedenáctka Ti o víkendu nestačila :olollol:smich::smich::smich:

Vloženo
už to nehul... :ble

ale to ne, jen archivni vinko ;) marusku pry nepropasoval do autobusu :smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...