Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 (editace) [ale jen SZ - prisne duverne KAMARADE chapes, ne?? no vidíš já zapoměl , moh sem to pohnojit Editováno: 28. Srpen 2006, autor: Borg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 se v tom dnes zas nejak neorientuji dulezite je, ze ja ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Jakpak se mame ? dobre, ted sem byla venku s kamosem co prijel z holandska tak em neco dovezl a jeho bracha a jeho marny pokusy - sem se chlamala, takuze naprosta pohoda co ty?? Jako vzdy na pohodu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No myslim ze uz mi to mozna pomalu dochází, ael u vás těžko říct. tak pomalu jo?? pridame na rychlosti nakopnem tryskove motory a ono to snad docvakne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 hlavně bys měla zvolnit KAMARÁDKO ta fotbalová jedenáctka Ti o víkendu nestačila nestacila chci jeste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No myslim ze uz mi to mozna pomalu dochází, ael u vás těžko říct. no to víš to je dlóhá historie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Jako vzdy na pohodu !!! tak to je dulezite hlavne kdyz je vse v pohode.. i rejdio ////A positive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No myslim ze uz mi to mozna pomalu dochází, ael u vás těžko říct. tak pomalu jo?? pridame na rychlosti nakopnem tryskove motory a ono to snad docvakne Myslim ze uz se asi stalo, bylo to proneseno tvými usty v prerove, a kdyz pricteme dlasi veliciny dava to vysledek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 no to víš to je dlóhá historie co to meles, to je teprve par dni se zase motas do neceho do ceho ti je houby, vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Jako vzdy na pohodu !!! tak to je dulezite hlavne kdyz je vse v pohode.. i rejdio ////A positive Jojo /////A positive sem ja :-) A kdyz to dobre dopadne tak brzo budu taky Audison positive ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 se v tom dnes zas nejak neorientuji taky tak ...asi proto že jsme dneska nechlastali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ja mam tu drzku ale ukecanou me proste nic neunikne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 nestacila chci jeste sem nevěděl že seš tak nenasytná bezcitná mrcha, seš sice hezká,ale já hledám jistotu a inteligenci , KAMARÁDKO , ale neber si to osobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 se v tom dnes zas nejak neorientuji taky tak ...asi proto že jsme dneska nechlastali tak si dejte panove i za nas, neb my jsme tez strizlive duse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 sem nevěděl že seš tak nenasytná bezcitná mrcha, seš sice hezká,ale já hledám jistotu a inteligenci , KAMARÁDKO , ale neber si to osobně a kdo te jako chtel, ty starousi jeden?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 se v tom dnes zas nejak neorientuji taky tak ...asi proto že jsme dneska nechlastali no uz to tak vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 co to meles, to je teprve par dni se zase motas do neceho do ceho ti je houby, vid njn vidíš to zase ta paměť , už zas neslóží , však víš ty nemoci a tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 a kdo te jako chtel, ty starousi jeden?? ses nedávno ještě po mě plazila a žadonila ty mladý střevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 tak si dejte panove i za nas, neb my jsme tez strizlive duse ja nééé ja měl naročný chlastací víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 njn vidíš to zase ta paměť , už zas neslóží , však víš ty nemoci a tak ... ze te ty zada neboli z toho lhani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 se v tom dnes zas nejak neorientuji taky tak ...asi proto že jsme dneska nechlastali no uz to tak vypada Oni sou na jinym levelu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jdu chrnět, s pánem bohem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ses nedávno ještě po mě plazila a žadonila ty mladý střevo a tu ruku na koleno me daval kdo?? dedku jeden oplzlej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 no uz to tak vypada :disgust dyť my pijeme tak rádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ja nééé ja měl naročný chlastací víkend copak se delo, ze bylo tak veselo?? byly aj okurky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky