Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 vyplazovat jazýček budeš muset to už patří ke koloritu besídky sak ja se jednou umoudrim a vynecham celou besidku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Bo vám z Moravy se to chlasce, už od kolébky.... To víš důsledné a tvrdé trénink Jistě co se v mládí naučíš.......................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 sak ja se jednou umoudrim a vynecham celou besidku šmarja ještě to tak, kdo bude hlídat ovečky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 samože jedu, tam je to fakt super místečko... jj, vypada to hooodne good, jak ja se TESIIIIIM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Jistě co se v mládí naučíš.......................... ve stáří jako když najdeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 vyplazovat jazýček budeš muset to už patří ke koloritu besídky sak ja se jednou umoudrim a vynecham celou besidku He he bych chtěl vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 šmarja ještě to tak, kdo bude hlídat ovečky ? TY KAMARADE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jj, vypada to hooodne good, jak ja se TESIIIIIM ja to tam asi skočím next week vyfotit a zkontrolova parkplac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 He he bych chtěl vidět... to spis skrachujou besidky, ze, nez aby kacka se na ne vykaslala kdyz ta parta je hold strasne fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ja to tam asi skočím next week vyfotit a zkontrolova parkplac tak to se těším na fotos Bady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Jistě co se v mládí naučíš.......................... ve stáří jako když najdeš Tak tak na moravě se více chlastá proto tam sou lidé takový veselejší a vstřícnější, než tady u nás, jak by řekl pan Izer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ja to tam asi skočím next week vyfotit a zkontrolova parkplac tak to pak hod do temata besidky, jak to vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 TY KAMARADE to mi nemůžeš udělat, co když mi budou ubližovat a víš ty nemoci a tak vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 to mi nemůžeš udělat, co když mi budou ubližovat a víš ty nemoci a tak vůbec sak ona ta jedna ovecka je vzdycky vic nez ty ostatni, se o tebe postara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Tak tak na moravě se více chlastá proto tam sou lidé takový veselejší a vstřícnější, než tady u nás, jak by řekl pan Izer... no jistěééééééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 He he bych chtěl vidět... to spis skrachujou besidky, ze, nez aby kacka se na ne vykaslala kdyz ta parta je hold strasne fajn Tak tak to by musel bejt octavia club na krofkách. Budeš přiřazena k inventáři clubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 sak ona ta jedna ovecka je vzdycky vic nez ty ostatni, se o tebe postara a co když mě znásilní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Tak tak to by musel bejt octavia club na krofkách. Budeš přiřazena k inventáři clubu. ja uz do toho inventare patrim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jasan fotos pak postnu do tematu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jasan fotos pak postnu do tematu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 a co když mě znásilní ji pak udas na PČR ne?? nebo spis na stanici pro chovne ovce kua to sme nedomysleli, mno tak se nesmis nechat, no - NA VSECHNO VZDY MUSEJI BYT DVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 sak ona ta jedna ovecka je vzdycky vic nez ty ostatni, se o tebe postara a co když mě znásilní tebe prcá ovce borqi? hustýý joke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 tebe prcá ovce borqi? hustýý joke ovecka ze stada, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ji pak udas na PČR ne?? nebo spis na stanici pro chovne ovce kua to sme nedomysleli, mno tak se nesmis nechat, no - NA VSECHNO VZDY MUSEJI BYT DVA aha no vidíš zase ta paměť , beru plíny a suspenzor a to je taky fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 sak ona ta jedna ovecka je vzdycky vic nez ty ostatni, se o tebe postara a co když mě znásilní Nech toho tady vsechny strašíš a pak by ses bál? No ale kam čert nemůže................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky