Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 To je fakt ale to že se schováváš jako že tu nejsi ti stejně nepomůže.. ale ja tu jsem, ale potrebuji aby ma identita byla ukryta, rozumis mi, vid Ne a ani se o to nesnazim, bo vim ze zensky sou z jiny planety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 z Venuse jsme andelska to planeta a panensky cista - jako moje duse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jdu taky zalehnout...čao -_- Brou chlape Též mizím bando , padá mi hlava a ráno hold opět makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 z Venuse jsme andelska to planeta a panensky cista - jako moje duse Nevim tam to naznám já být z Marsu, velmi nehostina a drsná planeta jen pro tvrďáky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 dobrou rade a dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jdu taky zalehnout...čao -_- Brou chlape Též mizím bando , padá mi hlava a ráno hold opět makat Nj no. Tak Noc dobrou Borgi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Nevim tam to naznám já být z Marsu, velmi nehostina a drsná planeta jen pro tvrďáky.. my byt krehke stvoreni ne drsna natura my vam varit, vy nas chranit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Nevim tam to naznám já být z Marsu, velmi nehostina a drsná planeta jen pro tvrďáky.. my byt krehke stvoreni ne drsna natura my vam varit, vy nas chranit Na venek, ale když to nikdo nevidí, tak to máme co dělat aby jsme se zachránili samy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Na venek, ale když to nikdo nevidí, tak to máme co dělat aby jsme se zachránili samy. njn, ale nemuze byt vse tak jak se na prvni pohled zda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jiriku, jakto ze nevis, jetsli pojedes besidku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jiriku, jakto ze nevis, jetsli pojedes besidku? Je to moc daleko, navic 11.11. maj nasi vyroci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Je to moc daleko, navic 11.11. maj nasi vyroci.. me se k tomuhle datu vaze taky vyroci a hned dve , ale jakozto inventar hold jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 (editace) Je to moc daleko, navic 11.11. maj nasi vyroci.. me se k tomuhle datu vaze taky vyroci a hned dve , ale jakozto inventar hold jedu Spatny na tom je ze kdo zavaha nejede, vim jak to bylo minule. Pozdne prichozi byli zbytecne nasrany... Navíc mě čeká v listopadu STK, bude to náročný... Editováno: 28. Srpen 2006, autor: Fugenbunt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ja uz to stejne vidim zas jak minule - plno mist volnych, takze pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 ja uz to stejne vidim zas jak minule - plno mist volnych, takze pohoda No nevim s mojim stestim se asi regnu hned a popřípadě propadne záloha kdybych nejel jestli se neco bude platit, jako predem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 tak to ja sem prvni besidku rekla, ze jedu snad tri dny pred konanim, a to jeste za podminky ze budu s bauim na pokoji - jo to byl srandy kopec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 tak to ja sem prvni besidku rekla, ze jedu snad tri dny pred konanim, a to jeste za podminky ze budu s bauim na pokoji - jo to byl srandy kopec Kolikata to vlastne bude besidka 3? No jo Ale ty si VIP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 bude treti a v te dobe VIP jsem nebyla, ale panove i damy byli naprosto uzasni ty dva dny az na tu cestu z5 mam v pameti, pac takovou partu lidi sem fakt jeste nikda nepotkala mam je rada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 bude treti a v te dobe VIP jsem nebyla, ale panove i damy byli naprosto uzasni ty dva dny az na tu cestu z5 mam v pameti, pac takovou partu lidi sem fakt jeste nikda nepotkala mam je rada Hmmm, ja si hlavně vždycky za nickem udělám zhruba obraz toho člověka co píše na foru a tak, ale když se s nim pak sejdu live tak zjistim ze sem ho totalne neodhadl. Navic zatím byli všihni naprosto normální lidičky dooost v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jako tak taky sem si delala obrazky z toho co pisou, ale tady je to hodne neobjektivni oni snad aj vsichni normalni jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 oni snad aj vsichni normalni jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 jako tak taky sem si delala obrazky z toho co pisou, ale tady je to hodne neobjektivni Tj jako priklad bych mohl uvést Borga a treba Spidi-ho, ale ten je totálně svůůj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 tedy aspon ty co znam ja, az na cannona - ty jeho kratasy v plasech byly teda jako fakt uz i na me moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 az na cannona - ty jeho kratasy v plasech byly teda jako fakt uz i na me moc Co sem cetl tak meli nejaky veselý motiv že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Tj jako priklad bych mohl uvést Borga a treba Spidi-ho, ale ten je totálně svůůj. spidak je naprostej unikat - kdo nezna osobne o mnoho prichazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky