Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To je fakt ale to že se schováváš jako že tu nejsi ti stejně nepomůže.. :)

ale ja tu jsem, ale potrebuji aby ma identita byla ukryta, rozumis mi, vid :smich::smich:

Ne a ani se o to nesnazim, bo vim ze zensky sou z jiny planety... :)

z Venuse jsme :D andelska to planeta a panensky cista - jako moje duse lol:p

jdu taky zalehnout...čao -_- -_- -_-

Brou chlape -_--_--_--_-

Též mizím bando , padá mi hlava a ráno hold opět makat -_--_--_-

z Venuse jsme :D andelska to planeta a panensky cista - jako moje duse lol:p

Nevim tam to naznám já být z Marsu, velmi nehostina a drsná planeta jen pro tvrďáky.. :D

dobrou rade ;) a dekuji :)

jdu taky zalehnout...čao -_- -_- -_-

Brou chlape -_--_--_--_-

Též mizím bando , padá mi hlava a ráno hold opět makat -_--_--_-

Nj no. Tak Noc dobrou Borgi

Nevim tam to naznám já být z Marsu, velmi nehostina a drsná planeta jen pro tvrďáky.. :D

my byt krehke stvoreni ne drsna natura lol my vam varit, vy nas chranit :smich:

Nevim tam to naznám já být z Marsu, velmi nehostina a drsná planeta jen pro tvrďáky..  :D

my byt krehke stvoreni ne drsna natura lol my vam varit, vy nas chranit :smich:

Na venek, ale když to nikdo nevidí, tak to máme co dělat aby jsme se zachránili samy. lol

Na venek, ale když to nikdo nevidí, tak to máme co dělat aby jsme se zachránili samy. lol

njn, ale nemuze byt vse tak jak se na prvni pohled zda ;)

jiriku, jakto ze nevis, jetsli pojedes besidku?

jiriku, jakto ze nevis, jetsli pojedes besidku?

Je to moc daleko, navic 11.11. maj nasi vyroci.. :unsure:

Je to moc daleko, navic 11.11. maj nasi vyroci.. :unsure:

me se k tomuhle datu vaze taky vyroci a hned dve :D:(, ale jakozto inventar hold jedu -_-

Je to moc daleko, navic 11.11. maj nasi vyroci..  :unsure:

me se k tomuhle datu vaze taky vyroci a hned dve :D:(, ale jakozto inventar hold jedu -_-

Spatny na tom je ze kdo zavaha nejede, vim jak to bylo minule. Pozdne prichozi byli zbytecne nasrany...

Navíc mě čeká v listopadu STK, bude to náročný...

Upraveno od Fugenbunt

ja uz to stejne vidim zas jak minule - plno mist volnych, takze pohoda -_-

ja uz to stejne vidim zas jak minule - plno mist volnych, takze pohoda -_-

No nevim s mojim stestim se asi regnu hned a popřípadě propadne záloha kdybych nejel jestli se neco bude platit, jako predem....

tak to ja sem prvni besidku rekla, ze jedu snad tri dny pred konanim, a to jeste za podminky ze budu s bauim na pokoji - jo to byl srandy kopec :smich:

tak to ja sem prvni besidku rekla, ze jedu snad tri dny pred konanim, a to jeste za podminky ze budu s bauim na pokoji - jo to byl srandy kopec :smich:

Kolikata to vlastne bude besidka 3?

No jo Ale ty si VIP. :)

bude treti a v te dobe VIP jsem nebyla, ale panove i damy byli naprosto uzasni ty dva dny az na tu cestu z5 mam v pameti, pac takovou partu lidi sem fakt jeste nikda nepotkala :) mam je rada ;)

bude treti a v te dobe VIP jsem nebyla, ale panove i damy byli naprosto uzasni ty dva dny az na tu cestu z5 mam v pameti, pac takovou partu lidi sem fakt jeste nikda nepotkala :) mam je rada ;)

Hmmm, ja si hlavně vždycky za nickem udělám zhruba obraz toho člověka co píše na foru a tak, ale když se s nim pak sejdu live tak zjistim ze sem ho totalne neodhadl. :D Navic zatím byli všihni naprosto normální lidičky dooost v pohodě...

jako tak taky sem si delala obrazky z toho co pisou, ale tady je to hodne neobjektivni :smich: oni snad aj vsichni normalni jsou :D

oni snad aj vsichni normalni jsou :D

:smich::smich::smich::smich:

jako tak taky sem si delala obrazky z toho co pisou, ale tady je to hodne neobjektivni :smich:

Tj jako priklad bych mohl uvést Borga a treba Spidi-ho, ale ten je totálně svůůj.

:smich::smich::smich::smich:

tedy aspon ty co znam ja, az na cannona - ty jeho kratasy v plasech byly teda jako fakt uz i na me moc :smich::smich::smich:

az na cannona - ty jeho kratasy v plasech byly teda jako fakt uz i na me moc :smich::smich::smich:

Co sem cetl tak meli nejaky veselý motiv že?

Tj jako priklad bych mohl uvést Borga a treba Spidi-ho, ale ten je totálně svůůj.

spidak je naprostej unikat - kdo nezna osobne o mnoho prichazi :D:D:D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.