Borg Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Myzím přátelé mám toho mnoho opět na vyřízení mějte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Dobré ráno dobre ranko i tobe Petul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Myzím přátelé mám toho mnoho opět na vyřízení mějte se Tak toi dobře zvládni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Jůlie hárá a asi dostane pejska na mimi takze budou stenatka kolik takovych prcku muze mit ta rasa na jeden vrh?? cca-4-6 štěnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 cca-4-6 štěnat si me tim obrazkem pripomnel holcinu od vedle, jak meli tohle plemeno a plesnivela mu kuze, pac se o nej vubec nestarali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Dobré ráno zdar pítr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 cca-4-6 štěnat si me tim obrazkem pripomnel holcinu od vedle, jak meli tohle plemeno a plesnivela mu kuze, pac se o nej vubec nestarali to nezáleží jestli se staráš a nebo né,ale na výběru a co mají v genech,začátky šarpíků v čr jsou špatné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Dobré ráno zdar pítr No nazdar, jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Dobré ráno zdar pítr No nazdar, jak je? hezky si mě pozdravil ...........ale jinak báječně,lepší už to ani nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 to nezáleží jestli se staráš a nebo né,ale na výběru a co mají v genech,začátky šarpíků v čr jsou špatné toz to pak jo... no hlavne ze uz se to lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 hezky si mě pozdravil ...........ale jinak báječně,lepší už to ani nejde Jiříku, to bylo myšlený dobře, neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 to nezáleží jestli se staráš a nebo né,ale na výběru a co mají v genech,začátky šarpíků v čr jsou špatné toz to pak jo... no hlavne ze uz se to lepsi na začátku se chovalo na vyřazených zvířatech z chovu,převážně z německa a tak to vzalo dlouhou dobu,než se to ozdravilo.............díky bohu..........ale i tak je potřeba dneska volit chovatele a chovatele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 hezky si mě pozdravil ...........ale jinak báječně,lepší už to ani nejde Jiříku, to bylo myšlený dobře, neboj to jsem si odfouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 to jsem si odfouk Viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 to jsem si odfouk Viď potřebuji napsat stížnost k ústavnímu soudu,pomůžeš mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 to jsem si odfouk Viď potřebuji napsat stížnost k ústavnímu soudu,pomůžeš mi Kdo ti ublížil? Dráth? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 to jsem si odfouk Viď potřebuji napsat stížnost k ústavnímu soudu,pomůžeš mi Kdo ti ublížil? Dráth? přesněéééééééééééééééééééééééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 přesněéééééééééééééééééééééééééé No můžem to zkusit . A myslím, že budeš mít silnou podporu odbroné veřejnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Jak mám zvířatka rád tak tohle bych utratil hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 přesněéééééééééééééééééééééééééé No můžem to zkusit . A myslím, že budeš mít silnou podporu odbroné veřejnosti nejsem zdaleka jediný kdo tak učiní,nebo již učinil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 nejsem zdaleka jediný kdo tak učiní,nebo již učinil Já si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Jak mám zvířatka rád tak tohle bych utratil hned okamžitě a klidně sponzorským darem veřejnosti,ani bych si to neodepsal z daní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 okamžitě a klidně sponzorským darem veřejnosti,ani bych si to neodepsal z daní Jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 okamžitě a klidně sponzorským darem veřejnosti,ani bych si to neodepsal z daní Jj pomůžeš ,at to má ty správný grády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky