krysarr Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 ....proste to nekde saje Hmm nesnášim takovýhle závady... Já mám taky jednu mooooc kráásnou závadu, ale zatim neovlivnuje chod vozu, tak po stojce u mistra Garnyho, zatim neresim. OT: Ale to budou určitě upíííííři.... Garny mi vlastne delal tu prvni opravu, vymenil lambdu, a pomohlo to, na dva dny, aspon mi to tak prislo Jenze pak to zaclo nanovo Upir sem sam, ale v aute zadnyho nevozim. A vlkodlak uz taky, 2. v klanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Upir sem sam, ale v aute zadnyho nevozim. A vlkodlak uz taky, 2. v klanu Nj ale terba v aute jezdus jako vlkodlak a auto mas Upira s feratu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Upir sem sam, ale v aute zadnyho nevozim. A vlkodlak uz taky, 2. v klanu Nj ale terba v aute jezdus jako vlkodlak a auto mas Upira s feratu. No je fakt, ze jezdim rad v noci Ze bych ted byl chudokrevnej a auto blblo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Upir sem sam, ale v aute zadnyho nevozim. A vlkodlak uz taky, 2. v klanu Nj ale terba v aute jezdus jako vlkodlak a auto mas Upira s feratu. No je fakt, ze jezdim rad v noci Ze bych ted byl chudokrevnej a auto blblo? Covece neco na tom bude a uz ses dost hubenej asi hodne vysatej, zkus to pujcit prituli treba to bude OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Upir sem sam, ale v aute zadnyho nevozim. A vlkodlak uz taky, 2. v klanu Nj ale terba v aute jezdus jako vlkodlak a auto mas Upira s feratu. No je fakt, ze jezdim rad v noci Ze bych ted byl chudokrevnej a auto blblo? Covece neco na tom bude a uz ses dost hubenej asi hodne vysatej, zkus to pujcit prituli treba to bude OK. To je napad, mohlo by to pomoct, ta ma kilo vic jak dost Akorat nema ridicka, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 budíčeééék , vstávat a cvičit bando líná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 dobre rano Zdar Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 dobre rano Zdar Jiří ahoj radku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 ahoj radku jak se daří takhle po ránu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 ahoj radku jak se daří takhle po ránu? no dnes to jde ale vcerejsi den byl hodne pekelnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 no dnes to jde ale vcerejsi den byl hodne pekelnej jo to byli ještě dozvuky s těma noťasama jo?No mě se včera podařilo po bezmála tříhodinovým maratonu na registru vozidel zapsat kolca do TP a mimo jiné i ukončit leasing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 no dnes to jde ale vcerejsi den byl hodne pekelnej jo to byli ještě dozvuky s těma noťasama jo?No mě se včera podařilo po bezmála tříhodinovým maratonu na registru vozidel zapsat kolca do TP a mimo jiné i ukončit leasing copak jsi zapisoval za kola?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 copak jsi zapisoval za kola?? 17" - ty Ronaly co mám na autě cituji zápis:" Alternatativní použití pneu : 215/45 R17, 225/45 R17, Ráfek: 8,0J x 17H2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Borgu..co to obnaselo a co to stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Zdaj Zdarec kochtíku jak se vede ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Borgu..co to obnaselo a co to stalo? nestálo to nic než 50Kč poplatek a tři hodiny čekání , jinak sem zapisoval Ronaly a měl jsem k nim typový list nic víc nebylo třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Mažu hoknit zatím čusík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 (editace) Pockej,takze to jako nemuselo prochazet zadnou technickou kontrolou,nebo zkouskou jo? Proste jen tady mate 50 a tohle mi tam dopiste ??? Editováno: 31. Srpen 2006, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Pockej,takze to jako nemuselo prochazet zadnou technickou kontrolou,nebo zkouskou jo?Proste jen tady mate 50 a tohle mi tam dopiste ??? jj tak nějak, na tom typovým listě byli nějaký žblepty o nějakým schválení ministerstvem dopravy atd. třeba na tažný zařízení a podobný věci tam už to myslím potřeba je. Ale to jinak byla pohoda, čekal jsem větší odpor,ale nic prostě sem zaplatil správní poplatek a šmitec ani na uřednici co mi vyřizovala přepis auta,tak mi dokonce sama doběhla ke druhé přepážce kde se měly řešit ty kola a nemusel jsem ji ani ikdyž tahle byla dost dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 no já si nechám dopsat zas ty moje 16" stejně bduu muset na registr s Garnym tak to sfouknu jednu vlnou vytiskl jsem si dodatek od ministerstva abude to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 sem celkem koukal co na registru maj za přepážkama za kočeny některý byli fakt výstavní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 tady to zas nějak podezřele chcípá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Zdravím bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky