baurak Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 no ja taky... co u tebe noveho skoro nic až na to že čekám na pár věcí aby se mohla dorazit komfortka na auti, no a už abych se sháněl po zimákách bo žádný momentálně nemám, mám jen prázdný disky no ja jsem ted mel kupovat novy jednotky do dvery a novou komfortku ale cekam jak me dopadne ta pokuta a jestli to bude ok tak to tam hned jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 no ja jsem ted mel kupovat novy jednotky do dvery a novou komfortku ale cekam jak me dopadne ta pokuta a jestli to bude ok tak to tam hned jde komfortka s jednotkama už čeká ještě mi chybí klíče a zámky na ty se čeká jinak by to tam už bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Dobré ráno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 no ja jsem ted mel kupovat novy jednotky do dvery a novou komfortku ale cekam jak me dopadne ta pokuta a jestli to bude ok tak to tam hned jde komfortka s jednotkama už čeká ještě mi chybí klíče a zámky na ty se čeká jinak by to tam už bylo hmm tak to mame uplne stejny postup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 no ja taky... co u tebe noveho skoro nic až na to že čekám na pár věcí aby se mohla dorazit komfortka na auti, no a už abych se sháněl po zimákách bo žádný momentálně nemám, mám jen prázdný disky no ja jsem ted mel kupovat novy jednotky do dvery a novou komfortku ale cekam jak me dopadne ta pokuta a jestli to bude ok tak to tam hned jde To me taky ceka,na kolik to vidis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 no ja jsem ted mel kupovat novy jednotky do dvery a novou komfortku ale cekam jak me dopadne ta pokuta a jestli to bude ok tak to tam hned jde komfortka s jednotkama už čeká ještě mi chybí klíče a zámky na ty se čeká jinak by to tam už bylo Tak to ja mam zase zamky,klice,maxidot,ale nemam to,co mas ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 hmm tak to mame uplne stejny postup u mě je to až na to že visí u nějakýho nespolehlivýho borca a on je ne a ne poslat celkem mě to točí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 (editace) To me taky ceka,na kolik to vidis? Zdar kochtíku, se vším všudy mi to vychází cca kolem devíti. - teda pokud jde o tu komfortku Editováno: 1. Září 2006, autor: Borg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 no ja taky... co u tebe noveho skoro nic až na to že čekám na pár věcí aby se mohla dorazit komfortka na auti, no a už abych se sháněl po zimákách bo žádný momentálně nemám, mám jen prázdný disky no ja jsem ted mel kupovat novy jednotky do dvery a novou komfortku ale cekam jak me dopadne ta pokuta a jestli to bude ok tak to tam hned jde To me taky ceka,na kolik to vidis? myslis ty veci nebo tu pokutu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 no nic bando mažu do hopkny zatím čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 no nic bando mažu do hopkny zatím čus tak se mej pekne a stastnou cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 dobre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 dobre ranko dobré Kačko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 ahojky bady mam dotaz - na zimu jsou lepsi na oktuli patnactky nezli sestnactky kola, ze?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Nazdárek všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 ahojky bady mam dotaz - na zimu jsou lepsi na oktuli patnactky nezli sestnactky kola, ze?? No já bych spíš řekl že nežli na velikosti záleží spíš na šířce gumy. Takže čím užší /relativně/ tím lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 ahojky bady mam dotaz - na zimu jsou lepsi na oktuli patnactky nezli sestnactky kola, ze?? No já bych spíš řekl že nežli na velikosti záleží spíš na šířce gumy. Takže čím užší /relativně/ tím lepší. asi tak kačko Čágo pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 ahojky bady mam dotaz - na zimu jsou lepsi na oktuli patnactky nezli sestnactky kola, ze?? No já bych spíš řekl že nežli na velikosti záleží spíš na šířce gumy. Takže čím užší /relativně/ tím lepší. asi tak kačko Čágo pane Nazdárek, jak se vede? To MBaso co máš je jako do originálu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 zdravim Jiriku jo a ete dotz - na ty moje 16ky co mam ted - potrebuji letnaky, ale nevim jestli zustat u rozmeru 205/55... rafek mam pocit ze ma 7,5... tyhle pneu co na tom mam, tam sly jen tak tak a navic jsou strasne siroky na vysku... se omluvam ze to tu nehledam v pneu, ja radeji osobnitejsi pristup preferuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Nazdárek, jak se vede? To MBaso co máš je jako do originálu? Dneska na pohodu, jelikož mám volno jj MBso je tak jak má vypadat původně, teda exterier r69, ale jinak je to r65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 zdravim Jiriku jo a ete dotz - na ty moje 16ky co mam ted - potrebuji letnaky, ale nevim jestli zustat u rozmeru 205/55... rafek mam pocit ze ma 7,5... tyhle pneu co na tom mam, tam sly jen tak tak a navic jsou strasne siroky na vysku... se omluvam ze to tu nehledam v pneu, ja radeji osobnitejsi pristup preferuji nech tam ten rozměr...je hodně rozšířený takže si vybereš i pneu za dobrou cenu....nevím pak leda 225/50/16 ??? koukni na konfigurator na e-pneu.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 zdravim Jiriku jo a ete dotz - na ty moje 16ky co mam ted - potrebuji letnaky, ale nevim jestli zustat u rozmeru 205/55... rafek mam pocit ze ma 7,5... tyhle pneu co na tom mam, tam sly jen tak tak a navic jsou strasne siroky na vysku... se omluvam ze to tu nehledam v pneu, ja radeji osobnitejsi pristup preferuji Nazdárek kačko. Souhlas s Badym, pokud chceš nižší profil tak jedině tu 225/50 16. jinak tady to máš měli by mít stejnej obvod. http://www.e-pneu.cz/rozmery_pneu.php?sirk...rafek_pneu_a=16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 dekuji bady, uz na to koukam... cena neni rozhodujici - budu to mit se slevou a jeste na "leasing" chci jen dobre jizdni vlastnosti a to plati i o zimakach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 tez dekuji Jiriku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky