Host MichalF Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 OFF TOPIC : Prosim Vas jak se hraje karetni hra KOLECKO ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 nefim misul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Netuším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Bobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Nepište tak rychle, nestíhám číst a odpovídat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 tak to se omlouvam, ze nestihas cist, ale ja za to vazne nemohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 aspon ahoj napisu, ne Franku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 nuz dobr, ted nestiham ja odpovidat halo hospodo - kde jste kdo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 aspon ahoj napisu, ne Franku?? Ahoj Kačenko Já už tady ráno zdravil a nikdo mi neodpověděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 zdarec Franku co ze tak brzo po ranu zdravis nikoho?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 zdarec Franku co ze tak brzo po ranu zdravis nikoho?? jsem v zaměstnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 jo taaak, tak at ti to rychle utece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Dobré ránko vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Jeden z emailových zdrojů po ránu: > Adam odjel na služební cestu; po týdnu už chodí Eva po ráji celá > nadržená a přemítá, kdo by ji tak mohl uspokojit. Vtom uvidí mamuta a > rozběhne se k němu. Mamut se vyděsí, začne utíkat a zřítí se do > propasti. Pak běží kolem pavián. Eva po něm chňapne, ale pavián skočí > na strom, a Evě zůstane v hrsti jen chumáč chlupů z paviání prdele. > Zase nic... Jde dál kolem řeky a konečně dostane ten správný nápad: > skočí do vody, čapne pstruha a udělá si to s ním. A co z toho plyne? > Jak skončili mamuti - víme. Proč mají paviáni holou prdel - víme. Ale > už nikdy se nedozvíme, jak před tím voněli pstruzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 zdarec Franku co ze tak brzo po ranu zdravis nikoho?? jsem v zaměstnání a občas musím i něco pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Dobré ránko vespolek Zdar pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 a občas musím i něco pracovat Zdar jak sviňa sósede dnes hokníš jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Jeden z emailových zdrojů po ránu: ryby nežeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 jo taaak, tak at ti to rychle utece Jj, nějak to do 17.h musím vydržet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 ryby nežeru maso je zdravý,akorát se musej pořádně umejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Zdar jak sviňa sósede dnes hokníš jo? Hokním hokním, ale od čtvrtka mám zase 2,5 týdne dovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Hokním hokním, ale od čtvrtka mám zase 2,5 týdne dovo to se někdo má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Hokním hokním, ale od čtvrtka mám zase 2,5 týdne dovo to se někdo má mno bude to dřina, ale nějak se s tím poperu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 mno bude to dřina, ale nějak se s tím poperu pacholku jeden užij si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 mno bude to dřina, ale nějak se s tím poperu pacholku jeden užij si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky