Sejis Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 čááágo Rádo .. jde to ,ale poprchává kolem desáté jedu do Plzně no já dnes mám vyřizování tak musím už vyrazit, jestli to pude tak sem mrknu z hokny je to tady poslední dobou dost mrtvé a to je už po dovolených Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Jiz tradicne zdravim z mesta uhli a oceli . Akorat,ze uz tady neni ani jedno ZDAJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 hu sem opět tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Hu jsem tady taky. V hospě snad porpvé, ale rád. Psát můžu jenom z hokny, tak se chytám jen dopoledne, takže mé příspěvky budou asi dost sporadické. Zatím pro všechny pardály pivečko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Hu jsem tady taky. V hospě snad porpvé, ale rád. Psát můžu jenom z hokny, tak se chytám jen dopoledne, takže mé příspěvky budou asi dost sporadické. Zatím pro všechny pardály pivečko Tak vítej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Dobrý předpolední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Tak to vidím pomalu na gáblík, jelikož jsou na sobě. To zase bude těžké rozhodování. Jelikož ale dělám u zdroje, tak to nějak dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Online bylo najednou nejvíce 137 uživatelů 5.9.2006, 21:10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 a ja jsem tady nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 bré odpoledné kucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 bré odpoledné kucí zdary vary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 bré odpoledné kucí zdary vary nazdár ty malej kašpare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 nazdár ty malej kašpare ja nesu kaspar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 nazdár ty malej kašpare ja nesu kaspar no a korunovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 nazdár ty malej kašpare ja nesu kaspar no a korunovanej ty tady neotravuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 nazdár ty malej kašpare ja nesu kaspar no a korunovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 nazdár ty malej kašpare ja nesu kaspar no a korunovanej ty tady neotravuj jj za pravdu se člověk zlobí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 nazdár ty malej kašpare ja nesu kaspar no a korunovanej ty tady neotravuj jj za pravdu se člověk zlobí zlatá slova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 nazdár ty malej kašpare ja nesu kaspar no a korunovanej ty tady neotravuj jj za pravdu se člověk zlobí zlatá slova hehe jj maminka mě to tak učila .... a proto já jsem stále usměvavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 čááágo Dimouši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 čááágo Dimouši Čau pane, jakpak se máme? Už se těším do Plasů až pokecáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 ja se do plasu netesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 čááágo Dimouši Čau pane, jakpak se máme? Už se těším do Plasů až pokecáme. taky se těším ted jsem přijel,byl jsem 25 km od Plasů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 ja se do plasu netesim to chápem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 ja se do plasu netesim to chápem hmm tak mozna ze nepojedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky