Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Dobrého zrána pánové i tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Essox vím,jedna za 18 druhá bez dvou za 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Essox vím,jedna za 18 druhá bez dvou za 20 Kurvy to jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 zdáár jířo a vše nejlepší ahoj jiri...tobe samozrejme take Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Essox vím,jedna za 18 druhá bez dvou za 20 Kurvy to jsou áno áno,taky bych mohl vyprávět...........harpagon byl navoněnej frajér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 zdáár jířo a vše nejlepší ahoj jiri...tobe samozrejme take už jsem myslel,že mi nepopřeješ a nebudeme dneska slavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Essox fííííha to v podstatě není leasingovka,ale úvěrová společnost což je podstatný rozdíl, kochtíku tam je totiž ten zakopanej pes, jede to podle pravidel pro spotřebitelský úvěr nikoli leasing - Essox nikdy leasing nedělal, maj tam sankční poplatky, sou to svině, neříkám,že leasingovky sou svatý , ale chovají se přece jen kapku jinak, bo je k tomu tlačí i jiný zákon a ty solidnější si neúčtují ušlý úroky do konce ale vezmou zůstatek a navýší o max. 5% No nic musím mazat zatím čusík , ozvu se z hokny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 áno áno,taky bych mohl vyprávět...........harpagon byl navoněnej frajér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Essox vím,jedna za 18 druhá bez dvou za 20 Kurvy to jsou to mi povídej,zmrdi to jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 tak co .tak nic,tak slez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 hu a jsem o5 tu a zase mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 hu a jsem o5 tu a zase mrtvo Tady je videt kdo pracuje a kdo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 ja makam jako sroub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 hu a jsem o5 tu a zase mrtvo Tady je videt kdo pracuje a kdo ne achoj krysaříků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 ja makam jako sroub bacha at si nestrhneš závit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 ja makam jako sroub bacha at si nestrhneš závit no je to uz na hrane ale dam si pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 ja makam jako sroub bacha at si nestrhneš závit no je to uz na hrane ale dam si pozor no vidíš,včera přejely matku na Harfě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Tady je videt kdo pracuje a kdo ne v tom případě se flákáš nejvíc tak jakej byl poslední CIAF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 ja makam jako sroub já takyyyyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 hoši vy si to pletete vy nejste v práci,ale v zaměstnání a to je ve vašem případě podstatný rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 hoši vy si to pletete vy nejste v práci,ale v zaměstnání a to je ve vašem případě podstatný rozdíl náhodou Jiříku někteří mezi námi dokonce pracují a nemusí ani praktikovat na sucho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 hu a jsem o5 tu a zase mrtvo Tady je videt kdo pracuje a kdo ne achoj krysaříků Na zdurz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Tady je videt kdo pracuje a kdo ne v tom případě se flákáš nejvíc tak jakej byl poslední CIAF? No, tenhle tyden makam tak 17-18 hodin denne + forum, jinak nic, jo a chodim se psem kolem baraku, prekladam knizku. A CIAF, no, prej dobrej, nebyla zadna limuzina k dispozici a na vlak za 2,5x tolik a celej den v pytli sem nemel naladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 No, tenhle tyden makam tak 17-18 hodin denne + forum, jinak nic, jo a chodim se psem kolem baraku, prekladam knizku. A CIAF, no, prej dobrej, nebyla zadna limuzina k dispozici a na vlak za 2,5x tolik a celej den v pytli sem nemel naladu aha a já myslel že jsi byl účasten btw no vidíš jak se flákáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 No, tenhle tyden makam tak 17-18 hodin denne + forum, jinak nic, jo a chodim se psem kolem baraku, prekladam knizku. A CIAF, no, prej dobrej, nebyla zadna limuzina k dispozici a na vlak za 2,5x tolik a celej den v pytli sem nemel naladu aha a já myslel že jsi byl účasten btw no vidíš jak se flákáš Bohuzel, jeste ted me sere, ze sem ty taliany a svedy nefidel. Loni sem rikal, ze pokud budu nazivu, tak Striji proste uvidim, a povedlo se Fantazie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky