Borg Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 No po ránu před polednem je tak nějak dovolenkově pracovně ale víkend se vydařil skvěle i u mně no já měl taky skvělej romantickej víkend v pěti ..... ......kolečka,lopata ,krumpáč, motyka a já ale nebylo to špatný,akorát su dneska nějakej vláčnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 no já měl taky skvělej romantickej víkend v pěti ..... ......kolečka,lopata ,krumpáč, motyka a já ale nebylo to špatný,akorát su dneska nějakej vláčnej tak to já relaxoval s rodinou a burčákem na "Pálavském vinobraní" v Mikulově bylo to supr, akurát teď musím mít na dveřích od WC rezervačku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 no ono není nové,jako nové,ale nové na doplnění vozového parku a chcete foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 no ono není nové,jako nové,ale nové na doplnění vozového parku a chcete foto jj sem s tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 no ono není nové,jako nové,ale nové na doplnění vozového parku a chcete foto jj sem s tím tak jo ,ale není to hotové,sotva z 30% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Zdaj zdááár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 tak jo ,ale není to hotové,sotva z 30% ale i tak to vypadá velmi pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Zdaj Zdar kochtíku jak se vede? jedeš na Plasy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 tak jo ,ale není to hotové,sotva z 30% ale i tak to vypadá velmi pěkně a áááž to bude celé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 ahoj vsem....je zvlastni jiri jak na tebe vzdy zbude tako RZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 bre poledni panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 ahoj vsem....je zvlastni jiri jak na tebe vzdy zbude tako RZ zdár přiznám se,nerozumím,co mi chceš říci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 bre poledni panove zdár kachny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Kdy ze to je? Mohl bych se jet trochu zkulturnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 a áááž to bude celé chybí tomu mříž na předku an neposlušné chodce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 bre poledni panove Ahojkz Káťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 ahoj vsem....je zvlastni jiri jak na tebe vzdy zbude tako RZ zdár přiznám se,nerozumím,co mi chceš říci ze mas vzdy peknou RZ(registracni znacku) po staru SPZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 hojik sejdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 bre poledni panove Ahojkz Káťo cus Rado mate pred brnem nejake uzavirky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 ahoj vsem....je zvlastni jiri jak na tebe vzdy zbude tako RZ zdar Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 ahoj vsem....je zvlastni jiri jak na tebe vzdy zbude tako RZ zdar Jiří ahoj radku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 ahoj vsem....je zvlastni jiri jak na tebe vzdy zbude tako RZ zdár přiznám se,nerozumím,co mi chceš říci ze mas vzdy peknou RZ(registracni znacku) po staru SPZ ahá pro mě je RZ /zkratka erzeta-rychlá zdrav.pomoc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 cus Rado mate pred brnem nejake uzavirky?? ani ne Kači až na tu výstavbu mýtnýho jinak pohoda, vše volné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 a áááž to bude celé chybí tomu mříž na předku an neposlušné chodce myslíš to zábradlí dopředu,jak říkal jeden doktor máš pravdu,něco by se tam šiklo ...........třeba se urodí,mám jí 14 dní,před tím jsem měl starou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky