Host Katka Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 ani ne Kači až na tu výstavbu mýtnýho jinak pohoda, vše volné stejne zas pojedu na vecir, takze snad i volno bude dik Radku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 stejne zas pojedu na vecir, takze snad i volno bude dik Radku jo na večír to bude v poho, já to jel ráno a taky to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 myslíš to zábradlí dopředu,jak říkal jeden doktor máš pravdu,něco by se tam šiklo ...........třeba se urodí,mám jí 14 dní,před tím jsem měl starou jj přesně to jsem měl na mysli nejlepší je chromové provedení lépe se udržuje od zbytků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Hm, diky za odpoved. Ty vado vy jste teda parta. Serete na me jak na placatej kamen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 myslíš to zábradlí dopředu,jak říkal jeden doktor máš pravdu,něco by se tam šiklo ...........třeba se urodí,mám jí 14 dní,před tím jsem měl starou jj přesně to jsem měl na mysli nejlepší je chromové provedení lépe se udržuje od zbytků tak tak chrom se lépe myje ,obzvlášt,když někoho zlomíš jako smrkové housle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Kdy ze to je? Mohl bych se jet trochu zkulturnit promiň přehlédl jsem Tvoji otázku, je to teď o víkendu , je to tady v hospě popsaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Hm, diky za odpoved. Ty vado vy jste teda parta. Serete na me jak na placatej kamen tak nemudruj a napiš se do seznamu na Plasy a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Hm, diky za odpoved. Ty vado vy jste teda parta. Serete na me jak na placatej kamen tak se koukni vedle ty joudo...tuhle sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 moc nevyplazuj a koukej se napsat,nebo uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 moc nevyplazuj a koukej se napsat,nebo uvidíš tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Hm, diky za odpoved. Ty vado vy jste teda parta. Serete na me jak na placatej kamen tak se koukni vedle ty joudo...tuhle sobotu Hele bauraku,ty me nejak zacinas srat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Hm, diky za odpoved. Ty vado vy jste teda parta. Serete na me jak na placatej kamen tak se koukni vedle ty joudo...tuhle sobotu Hele bauraku,ty me nejak zacinas srat bauího nech na pokoji a čti pořádně,nebo nevidíš skrz ten prach v Kladně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Hm, diky za odpoved. Ty vado vy jste teda parta. Serete na me jak na placatej kamen tak se koukni vedle ty joudo...tuhle sobotu Hele bauraku,ty me nejak zacinas srat tak ty voe tady hned pod hospodou tema o plasech a ty se ptas kdy to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 tak ty voe tady hned pod hospodou tema o plasech a ty se ptas kdy to je áááááááá schyluje se k dalšímu ručnímu vysvětlování ....... to bude prácička, jdu stanovit kurzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 tak ty voe tady hned pod hospodou tema o plasech a ty se ptas kdy to je áááááááá schyluje se k dalšímu ručnímu vysvětlování ....... to bude prácička, jdu stanovit kurzi tady to bude složitější nevím nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 tady to bude složitější nevím nevím ale lístků bude taky hojně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 hele neserte me oba dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 a tady zase nikdo, zdravím po vykurveném víkendu -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 a tady zase nikdo, zdravím po vykurveném víkendu -_- cao bady v nedeli havirov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 cao bady v nedeli havirov Ahoj Kačko, co to? co v havířově? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 teraz co bude nedele tak se tam ukazu - standardne srazek lidi z Life4Ride Syndicate takze tam nebudu chybet - stav se taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 jo uz to mam - ne havirov ale bohumin - pardoooon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 nj tak to už pak chapu tak ok se pak domluvime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 bre den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky