Host Katka Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 no já jsem tady taky ......Ahoj Bauí a káto....a spol.... ako sa mame?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 no já jsem tady taky ......Ahoj Bauí a káto....a spol.... ahoj martine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 ja jsem mel meeting,tak sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 no tak jdeto ale mohlo by to být lepčí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Ale zase lepsi takhle nez horsi ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 každopádně.....šéfe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Co akce Multikino? Uz je to vsechno sakum prdum ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Co akce Multikino? Uz je to vsechno sakum prdum ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Co akce Multikino? Uz je to vsechno sakum prdum ??? to myslíš mne jo je to připravené na Plasy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Tak to bych klidne jel jako spolucestujici a otestoval bych to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 hu jsem opět tu,ale v pracovním nasazení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 hu jsem opět tu,ale v pracovním nasazení tak takovejch je nas vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Presne taaaak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 tak takovejch je nas vic Tak to je jasný dneska mě nějak chytá kopr na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 tak takovejch je nas vic Tak to je jasný dneska mě nějak chytá kopr na to to me taky ale ta prace se neda odlozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 to me taky ale ta prace se neda odlozit no to je na tom to nejhorší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 to me taky ale ta prace se neda odlozit no to je na tom to nejhorší tak to musime nejak poresit pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 tak to musime nejak poresit pane no tomu se asi nevyhnem,ale na chvíli sem to odložil a vzhlížím kdy mi dovezou papu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 tak to musime nejak poresit pane no tomu se asi nevyhnem,ale na chvíli sem to odložil a vzhlížím kdy mi dovezou papu ja jsem si musel dojit neco koupit sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 ja jsem si musel dojit neco koupit sam no já tentokráte tenhle tejden s dovozem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 ja jsem si musel dojit neco koupit sam no já tentokráte tenhle tejden s dovozem to mas dobre zarizeny...ja bych uz mel radsi odvoz domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 to mas dobre zarizeny...ja bych uz mel radsi odvoz domu njn nějak se zařídit musím,přece nebudu hladem. A na odvoz si počkám do šesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 to mas dobre zarizeny...ja bych uz mel radsi odvoz domu njn nějak se zařídit musím,přece nebudu hladem. A na odvoz si počkám do šesti to ja doufam dnes pujdu tak kolem 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Ja uz chci taky dom......Praci uz mam tak nejak hotovou,sef je pryc..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Ja uz chci taky dom......Praci uz mam tak nejak hotovou,sef je pryc..... tak na co cekas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky