Host MichalF Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Nejede dneska ciste nahodou nekdo do te Mimone ? nejedu Skooooda .. juci z anglie uz maj auta v MB u muzea ;-) 2x FRS 2x OII RS 1x O1 RS v anglii koukam pisu ke vsemu RS No mozna ze jo :-) Ja sem kazdopadne zvedavej na tu modifikovanou OI RS ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Upravy co tam ma : Garrett GT28/71 R Turbo Custom hand made manifold 3" down pipe and de-cat exhaust 3" ABD Racing cold air intake Ported and flowed head Pro-alloy Front Mount Intercooler JE Pistons H section racing rods Racing fuel pump 02M 6 Speed gearbox Kevlar clutch Quaife ATB Diff Powerflex bushes Audi S3 Upper strut brace Neuspeed lower brace Neuspeed front and rear anti roll bars KW3 Coilovers with Linear Springs Black Diamond drilled and grooved Loads more.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 již zíííííííííííííííííííííííííííííííííítra dokonce i dopoledne koukej mi dovést něco echt brněnského Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 koukej mi dovést něco echt brněnského ja bych ti rek co by dovezl ale bych byl sprosty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Upravy co tam ma : Garrett GT28/71 R Turbo Custom hand made manifold 3" down pipe and de-cat exhaust 3" ABD Racing cold air intake Ported and flowed head Pro-alloy Front Mount Intercooler JE Pistons H section racing rods Racing fuel pump 02M 6 Speed gearbox Kevlar clutch Quaife ATB Diff Powerflex bushes Audi S3 Upper strut brace Neuspeed lower brace Neuspeed front and rear anti roll bars KW3 Coilovers with Linear Springs Black Diamond drilled and grooved Loads more.......... tak to už skoro není ani ORS ale jiný auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 koukej mi dovést něco echt brněnského já Ti nestačím? když budeš hodné tak něco přivezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 dovezli mi papu du se nacpat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 tak to už skoro není ani ORS ale jiný auto To jo no to mas pravdu ;-) Kazdopadne zkusim nafotit myslim ze to bude zajimavy ! ;-) Dam s nim sprint o kolik aut mi nalozi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 tak to už skoro není ani ORS ale jiný auto To jo no to mas pravdu ;-) Kazdopadne zkusim nafotit myslim ze to bude zajimavy ! ;-) Dam s nim sprint o kolik aut mi nalozi ;-) no tak to bude nářez, na fotos se už těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 dovezli mi papu du se nacpat Dobrou chut !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Dobrou chut !!! děkuji jo až budeš zahazovat klíčky tak řekni kam já seženu zájemce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Dobrou chut !!! děkuji jo až budeš zahazovat klíčky tak řekni kam já seženu zájemce Neboooj :-) To se nestane :-) Ja sem se svou seriovkou spokojen, ale zvedavej na to jeho auti kazdopadne sem :-) Co sem jen tak kouknul na to co v tom auti ma tak to je masakr. Ne jenom cenove !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Neboooj :-) To se nestane :-) Ja sem se svou seriovkou spokojen, ale zvedavej na to jeho auti kazdopadne sem :-) Co sem jen tak kouknul na to co v tom auti ma tak to je masakr. Ne jenom cenove !!! to byl joke ale ten soupis je zatraceně impozantní no možná pokud budou finance tak pujdu do jedné ještě další brutálnější úpravy než mám v plánu ale to bude nejdřív za rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Neboooj :-) To se nestane :-) Ja sem se svou seriovkou spokojen, ale zvedavej na to jeho auti kazdopadne sem :-) Co sem jen tak kouknul na to co v tom auti ma tak to je masakr. Ne jenom cenove !!! to byl joke ale ten soupis je zatraceně impozantní no možná pokud budou finance tak pujdu do jedné ještě další brutálnější úpravy než mám v plánu ale to bude nejdřív za rok A to jest jake upravy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 A to jest jake upravy ? motor je jasnej,ale ještě převodovka a spojka ikdyž ta je taky celkem jasná,ale ještě nějaký věci na řazení a sání , svody a mimo jiné i podvozek - ale ještě nevím v jakým pořadí je to vše dost náročný hlavně finančně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 A to jest jake upravy ? motor je jasnej,ale ještě převodovka a spojka ikdyž ta je taky celkem jasná,ale ještě nějaký věci na řazení a sání , svody a mimo jiné i podvozek - ale ještě nevím v jakým pořadí je to vše dost náročný hlavně finančně jojo chtelo by to nejakou $$$ dotaci co :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 jojo chtelo by to nejakou $$$ dotaci co :-) jj něco jako dotace na experimentální výzkum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 jojo chtelo by to nejakou $$$ dotaci co :-) jj něco jako dotace na experimentální výzkum Co budes delat s motorem ? Trysky + chip ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 hele ona je zase Mimon jo? HSM ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 hele ona je zase Mimon jo? HSM ? Vcera byla taky, LSM all by myself Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Co budes delat s motorem ? Trysky + chip ? nejen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 hele ona je zase Mimon jo? HSM ? Vcera byla taky, LSM all by myself Hele co to je tam to tvoje krvesajove a vlkodlaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Michale nemas nejakej odkaz,nebo fotky ty RSky,co jsi tady inzeroval,docela bych se kouknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 hele ona je zase Mimon jo? HSM ? Vcera byla taky, LSM all by myself Hele co to je tam to tvoje krvesajove a vlkodlaci? Online hra, jedna z mnoha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Ficak tady, zas vsichni po knajpach, coz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky