kocht Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Tak to uz se taky hlasim. A co ze je tu zadarmo? pro tebe max.O2 Ale cistej ,zadny ty zbytkovy sracky,co litaji ve vzduchu nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Kdyz za pulku tak sem tu ! Cest mladeznici ! nazdar černá ovce klubu Ja ale nejsem clen ;-) to je jediny stesti...jinak by jsi to tady tuneloval mlůuvíš mi z duše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 mlůuvíš mi z duše jj je to znama verejna vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Tak to uz se taky hlasim. A co ze je tu zadarmo? pro tebe max.O2 Ale cistej ,zadny ty zbytkovy sracky,co litaji ve vzduchu nechci ještě si vybírej,na Kladně chodíš v masce ....................jo ještě máme pro tebe výbornou H2O ze Želivky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Tak to uz se taky hlasim. A co ze je tu zadarmo? pro tebe max.O2 Ale cistej ,zadny ty zbytkovy sracky,co litaji ve vzduchu nechci ještě si vybírej,na Kladně chodíš v masce ....................jo ještě máme pro tebe výbornou H2O ze Želivky Hajzle......tady je voda z Melnicky Vrutice . A myslim,ze vzduch v Kladne uz je ted oproti tomu v Praze skoro sterilni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Tak to uz se taky hlasim. A co ze je tu zadarmo? pro tebe max.O2 Ale cistej ,zadny ty zbytkovy sracky,co litaji ve vzduchu nechci ještě si vybírej,na Kladně chodíš v masce ....................jo ještě máme pro tebe výbornou H2O ze Želivky Hajzle......tady je voda z Melnicky Vrutice . A myslim,ze vzduch v Kladne uz je ted oproti tomu v Praze skoro sterilni no to určitě ,když jedu do Kladna,tak si musím zapnout mlhovky,abych dopoledne viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Hajzle......tady je voda z Melnicky Vrutice . A myslim,ze vzduch v Kladne uz je ted oproti tomu v Praze skoro sterilni tam je taky bajecna voda vycistena spolanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Hajzle......tady je voda z Melnicky Vrutice . A myslim,ze vzduch v Kladne uz je ted oproti tomu v Praze skoro sterilni tam je taky bajecna voda vycistena spolanou asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 ha a zase jsou všichni v pr..yč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 ha a zase jsou všichni v pr..yč si nevazej nabidky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 ha a zase jsou všichni v pr..yč si nevazej nabidky holota mizerná ,nasrat na hrob ,žádný kytky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 holota mizerná ,nasrat na hrob ,žádný kytky jsou mlady nezkuseny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Ty vole Praha a Neratovice se tady tak muzou chvastat....... Nejdriv si zamette pred vlastnim prahem panove....jeden jak druhej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Ty vole Praha a Neratovice se tady tak muzou chvastat.......Nejdriv si zamette pred vlastnim prahem panove....jeden jak druhej ja mam zameteno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Ty vole Praha a Neratovice se tady tak muzou chvastat.......Nejdriv si zamette pred vlastnim prahem panove....jeden jak druhej ja mam zameteno já taký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Ty vole Praha a Neratovice se tady tak muzou chvastat.......Nejdriv si zamette pred vlastnim prahem panove....jeden jak druhej ja mam zameteno já taký to je kocht sem taha slamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Ty vole Praha a Neratovice se tady tak muzou chvastat.......Nejdriv si zamette pred vlastnim prahem panove....jeden jak druhej hele Légáček jak vyskakuje,jsme ti šlápli na kuří očko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Ty vole Praha a Neratovice se tady tak muzou chvastat.......Nejdriv si zamette pred vlastnim prahem panove....jeden jak druhej ja mam zameteno já taký to je kocht sem taha slamu to myslíš tu jak mu čouhá z bot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 to myslíš tu jak mu čouhá z bot jasne slamu z bot a kvuli nemu jsem na hospu musel pridelat drzak na vidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 to myslíš tu jak mu čouhá z bot jasne slamu z bot a kvuli nemu jsem na hospu musel pridelat drzak na vidle ahá a já furt pro koho je ta podestýlka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 to myslíš tu jak mu čouhá z bot jasne slamu z bot a kvuli nemu jsem na hospu musel pridelat drzak na vidle ahá a já furt pro koho je ta podestýlka tak uz to vis pane je trosku jinej no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 to myslíš tu jak mu čouhá z bot jasne slamu z bot a kvuli nemu jsem na hospu musel pridelat drzak na vidle ahá a já furt pro koho je ta podestýlka tak uz to vis pane je trosku jinej no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 hlavne se mu nesmej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 hlavne se mu nesmej nééé ......už jsem ..................................................................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky