Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A hleďme, novej lokálek a pěknej, čistej-ale záchody už někdo stihl pochcát a poblít :o

Ještě jsem zvědavej na obsluhu :D

Zdarec ve spolek -_--_--_-

Vloženo

obsluha je dle zadavatele vitto, ale mam pocit ze to asi leknem zizni -_- zdarec Franku ;)

Vloženo
A hleďme, novej lokálek a pěknej, čistej-ale záchody už někdo stihl pochcát a poblít :o

Ještě jsem zvědavej na obsluhu :D

Zdarec ve spolek -_--_--_-

zdar jak sviňa -_--_--_--_- no vobsluha nevím estli není sjetá a nebo je to lokál u samoobsluhy ;):smich::smich:lol

Vloženo

Su tu !!! ;-) Tak sem se signul na besidku ;)

Vloženo
Ahojda Katko a Borgu ;)

To jsou vyhlídky :<!--emo&lol:-->laugh.gif<!--endemo--> asi si začnu nosit svůj proviant v termosce :D

se napichnem na vedlejsi hospodu, natahnem hadicky do vycepu a bude pohoda lol

Vloženo
Ahojda Katko a Borgu  ;)

To jsou vyhlídky :<!--emo&lol:-->laugh.gif<!--endemo--> asi si začnu nosit svůj proviant v termosce :D

se napichnem na vedlejsi hospodu, natahnem hadicky do vycepu a bude pohoda lol

Jo ale tam je zamceno ;-)

Vloženo

nevadi, prolezu oknem - od ceho tu mate zenskou, ni?? :plol

Vloženo
nevadi, prolezu oknem - od ceho tu mate zenskou, ni?? :plol

No jen mam abavy aby si se nam v okenku zamrizovanem nezasprajcla a nemohla ani tam ani zpet a nekoukal na nas jen tvuj zadecek. A to bysme pak museli ... :D

Vloženo
No jen mam abavy aby si se nam v okenku zamrizovanem nezasprajcla a nemohla ani tam ani zpet a nekoukal na nas jen tvuj zadecek. A to bysme pak museli ... :D

:unsure: ja a zasprajcnout?? ne, to by neslo lol:p

Vloženo
No jen mam abavy aby si se nam v okenku zamrizovanem nezasprajcla a nemohla ani tam ani zpet a nekoukal na nas jen tvuj zadecek. A to bysme pak museli ...  :D

:unsure: ja a zasprajcnout?? ne, to by neslo lol:p

No ja si to dokazu zive predstavit !!! :-)

Vloženo
A to bysme pak museli ...  :D

Ti pomoct ven.... :smich:

;) No to sem zrovna nemyslel :D Ale kazdemu ceho si zada ;-)

Vloženo

toz preci nepolezu tam kde je malo mista Mišulko ;):p predstava je sfine lol:smich:fuck

Vloženo

toz preci nepolezu tam kde je malo mista Mišulko ;):p predstava je sfine lol:smich:fuck

Takze by pifo precijen nebylo B)

Vloženo
Takze by pifo precijen nebylo B)

ale bude lol jen nepolezu tim okynkem bocnim, nybrz stresnim - to mrize nema :plol

Vloženo
no nic moc dneska mi to šlo jak psovi pastva ,ale jinak pohoda, sem se pul dne cpal bomboškou ;)-_--_--_-:D

njn, uz se to blizi zas o rok starsi za par hodin budes, ze lol

Vloženo
Takze by pifo precijen nebylo  B)

ale bude lol jen nepolezu tim okynkem bocnim, nybrz stresnim - to mrize nema :plol

:disgust:

Vloženo
:disgust:

:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

tak sem se vratila, hadicka prisla se mnou - zasob tam mame jeste tak na 500 stranek, takze jdem na to -_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_-

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...