IvanaII Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Ahojky klucí ahojky Ivanko.Tebe jsem tu dlouho neviděl Ahojky Marťo no jo já si jen někdy přečtu co se tady děje a pak jdu spát jak se máš? Jedeš na besídku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Ahojky klucí ahojky Ivanko.Tebe jsem tu dlouho neviděl Ahojky Marťo no jo já si jen někdy přečtu co se tady děje a pak jdu spát jak se máš? Jedeš na besídku? mám se celkem dobře.před chvili jsem přišel z hospody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 na besídku možná přiujedu ale večer bych jel dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 teď jsem to zkoukl a teda mazec jak sviňa tam jet to by byla radost až na kost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 na besídku možná přiujedu ale večer bych jel dom já jsem cinklá (měla jsem tu známé a zapili jsme tu moji 30-tku Právě že večer je to nejlepší a ty pjedeš dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Ahoj Radku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 na besídku možná přiujedu ale večer bych jel dom já jsem cinklá (měla jsem tu známé a zapili jsme tu moji 30-tku Právě že večer je to nejlepší a ty pjedeš dom já jsem taky cinklí.jsme měli schuzi a nějak jsem dostal 12 piv do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Ahoj Radku Ahojky Ivanko, jak se daří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 na besídku možná přiujedu ale večer bych jel dom já jsem cinklá (měla jsem tu známé a zapili jsme tu moji 30-tku Právě že večer je to nejlepší a ty pjedeš dom já jsem taky cinklí.jsme měli schuzi a nějak jsem dostal 12 piv do sebe Tý jo ,tak to jsi borec Já mám v sobě jen trochu vína,ale nevečeřela jsem tak mi to vlezlo do hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Ahoj Radku Ahojky Ivanko, jak se daří? Ale jo celkem dobře a tobě?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 zy budeš na besídce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Ale jo celkem dobře a tobě?? řekl bych že vcelku přímo skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 zy budeš na besídce? budu... co se divíš?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Ale jo celkem dobře a tobě?? řekl bych že vcelku přímo skvěle já ted taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 zy budeš na besídce? budu... co se divíš?? já se nedivím,ale raději pujdu spat vidím to něja rozmazan+ě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Tak dobrou noc a hezké sny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Tak dobrou noc a hezké sny tob+ taky.pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 No klíží se mi očička , takže půjdu spinkat bo zítra mě čeká dosti práce. Dobrou noc a sladké sníky všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Dobrou Tobě taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Dobrou Tobě taky Dobrou Ivanko , dnes mě to pendlování po Praze nějak zmohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 PUNK RULEZZZZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 stávat a cvičit - neděla je až títra - takže dnes dělat a hezky od rána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 stávat a cvičit - neděla je až títra - takže dnes dělat a hezky od rána toz dobra, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky