Jeneburg Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 zradaaaaaaaaaaaaa dosli mi pralinkyyyyyyyyyyyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 To je samej Zdenda tady a pívo mi nikdo nedonese.... ale ta jeho A4 je opravdu nádherná, to se musí nechat a jo na tech obrazcich je i auto, a ja furt ze to posila kvuli tem peknym slecnam slečny? kde? já tam vidím jenom nádherné auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 ještě jednou dík za dnešní help kubo.. neni zac...kdyz umim, rad pomuzu.... jj, skvela práce.. jsem rád že se přiučím.. něco.. prvni rada je, zakladem je pivo...vzdy pred praci... ale to uz sis asi vsimnul... jj, to sem si všiml... výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 ja vidim slecny, asi jsem prepracovany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 ještě jednou dík za dnešní help kubo.. neni zac...kdyz umim, rad pomuzu.... jj, skvela práce.. jsem rád že se přiučím.. něco.. prvni rada je, zakladem je pivo...vzdy pred praci... ale to uz sis asi vsimnul... jj, to sem si všiml... výsledek ono totiz pivo bystri mysl... jen se mi to jeste nepodarilo vysvetlit policajtum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 kdo se mnou bede spat na besidceeee ??? teda myslim na nejakem hotelu ve zdaru, at tam nejsme s mou drahou polovickou sami.... No a kdo bude spát se mnou...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 RTG >> pojed taky na besidku, budete s nama na hotelu....budu ridit...muzem dokonce jednim autem z brna (naberem vas po ceste...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 kdo se mnou bede spat na besidceeee ??? teda myslim na nejakem hotelu ve zdaru, at tam nejsme s mou drahou polovickou sami.... No a kdo bude spát se mnou...? kdyz se oholis.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 kdyz se oholis.... Wole...!!! Chlapů jsem se neptal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 kdyz se oholis.... Wole...!!! Chlapů jsem se neptal... voe sak taky ne se mnou, ja jen davam radu jak nalakat najako tu babu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 To je samej Zdenda tady a pívo mi nikdo nedonese.... ale ta jeho A4 je opravdu nádherná, to se musí nechat Žer... toliko naráz??! panu vrchnímu se zjevně nechce moc chodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 toliko naráz??! panu vrchnímu se zjevně nechce moc chodit Mrdat šmatlat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 kdyz se oholis.... Wole...!!! Chlapů jsem se neptal... ani nemusíš, už máš 2 přidělený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 pudu spat...dole uz je po me schanka, tak se mejte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Dobrou všem přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 i já všem přeji dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Vstávat a cvičit bando jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Potřeboval bych poradit s pneumatikama, dneska mi volal známej a mám možnost koupit nový Barum Polaris, vím že to není nic extra, ale chce 800,- za kus. Takže je to super a stejně je hned sjedu jako každý, ale je tam problém, že jsou to 91T, hmotnost je v pohodě, ale ten rychlostní index mě trápí, T je do 190, já mám v techničáku V čili do 240. Může to být nějakej problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Potřeboval bych poradit s pneumatikama, dneska mi volal známej a mám možnost koupit nový Barum Polaris, vím že to není nic extra, ale chce 800,- za kus. Takže je to super a stejně je hned sjedu jako každý, ale je tam problém, že jsou to 91T, hmotnost je v pohodě, ale ten rychlostní index mě trápí, T je do 190, já mám v techničáku V čili do 240. Může to být nějakej problém? No vzhledem k tomu jak jezdíš bych šel do indexu V Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 takže myslíš že je blbý jezdit s Téčkem 250? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 takže myslíš že je blbý jezdit s Téčkem 250? To je, a pokud jezdis v mistech, kde je snih casto, tak bych se na Polarisy vyprd, at stojej co stojej, pokud to jen honis po dalnici, asi je to jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 no po dálnici zasse tak moc ne, spíš jezdím po státní směr Brno - Svitavy a pak takových 15 kiláků vesnicama a pak se potřebuju vyškrábat na jeden šílenej kopec, kde se ani nesype ani nic. Měl jsem Michelin Ultra grip 6 a s těma nebyl problém, myslíš že s polarisama bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Do nich bych nešel. znamýmu po roce se rozpadly zevnitř. 3 pláště.jeden zustal O.K. . Naštěstí to bylo zavčasu odhaleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 sakra, ale když zase ta cena.... drží to na sněhu aspoň trochu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky