Borg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 sakra, ale když zase ta cena.... drží to na sněhu aspoň trochu? no jsou dost o ničem ony vesměs cz gumy sou o ničem a ty co za něco trochu stojej tak sou cenově na úrovni konkurence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 no po dálnici zasse tak moc ne, spíš jezdím po státní směr Brno - Svitavy a pak takových 15 kiláků vesnicama a pak se potřebuju vyškrábat na jeden šílenej kopec, kde se ani nesype ani nic. Měl jsem Michelin Ultra grip 6 a s těma nebyl problém, myslíš že s polarisama bude? UG6 jsou uplne z jinyho sveta nez Polarisy. Mival jsem nekolik Barumek, hlavne teda letni, a dobry, ale zrovna Polarisy mezi dobry rozhodne neradim, UG6 jezdim uz treti zimu a naprosta spokojenost. A z cest na Sumavu, kam sem ja s Octou s tezkou prdeli vyjel a ostatni s Focusama a podobnejma na Polarisech ne, jsem se presvedcil, ze nikdy. Takze osobne bych volil UG6 nebo lepe UG7, at stojej co stojej. To radsi nebudu chvili zrat Nic jinyho auto a silnici nespojuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 baurak: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 pekny vecer.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Brej vecir mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Brej vecir mladeznici ! brej dedku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 (editace) Tady se zase Editováno: 24. Září 2006, autor: krysarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Tady se zase se pridej ne..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 dobry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Tady se zase se pridej ne..... Takovy nabidky neodmitam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Zdar jak sviňa vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Dobry večer všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 to je samy dobry vecer, chce to poradnou akci...nejake poradne tema....napadaji me same zvrhlosti, tak treba, kdo mel nekdy v posteli zrzku ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 to je samy dobry vecer, chce to poradnou akci...nejake poradne tema....napadaji me same zvrhlosti, tak treba, kdo mel nekdy v posteli zrzku ??? Ked sa pytaš ostatnich,ty si ju už mnel??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 to je samy dobry vecer, chce to poradnou akci...nejake poradne tema....napadaji me same zvrhlosti, tak treba, kdo mel nekdy v posteli zrzku ??? Ked sa pytaš ostatnich,ty si ju už mnel??? nemel, a vypada ze uz nikdy mit nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 to je samy dobry vecer, chce to poradnou akci...nejake poradne tema....napadaji me same zvrhlosti, tak treba, kdo mel nekdy v posteli zrzku ??? Ked sa pytaš ostatnich,ty si ju už mnel??? nemel, a vypada ze uz nikdy mit nebudu Duvod??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 to je samy dobry vecer, chce to poradnou akci...nejake poradne tema....napadaji me same zvrhlosti, tak treba, kdo mel nekdy v posteli zrzku ??? Ked sa pytaš ostatnich,ty si ju už mnel??? nemel, a vypada ze uz nikdy mit nebudu Duvod??? ja uz mam vybrano...a zrzka to neni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 dobré večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 dobré večír zdar, jakto ze nespis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Zdarec jene nespím, páč jsem spinkala podvečír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Zdarec jene nespím, páč jsem spinkala podvečír ses hovadko spat ve dne.....no nic, ty na polozenou otazku (viz vyse) odpovidat nemusis, i kdyz....treba..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Katka >> Babicko a proc mas tak velkou pusu ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 hovádko nejsem, neboť jsem měla náročný týden a dospala jsem to v době, kdy to šlo. Odpovídat na tvůj dotaz mohu - ne, zrzku jsem v posteli opravdu neměla a ani to nemám do budoucna v plánu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Katka >> Babicko a proc mas tak velkou pusu ??? Protože čím větší, tím lepší ta moje je tak akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky