Sejis Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 ............klucí umírá mi pejsek a já mu nemůžu pomoct.......................................................................................................................................strašný ta bezmoc
Host Katka Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 ............klucí umírá mi pejsek a já mu nemůžu pomoct.......................................................................................................................................strašný ta bezmoc ja uz tohle mam za sebou - hnusny pocit
luban Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 ............klucí umírá mi pejsek a já mu nemůžu pomoct.......................................................................................................................................strašný ta bezmoc Ahoj Jiriku, tak to je mi lito Taky jsme si to nedavno s Petou vytrpely
Sejis Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 ............klucí umírá mi pejsek a já mu nemůžu pomoct.......................................................................................................................................strašný ta bezmoc ja uz tohle mam za sebou - hnusny pocit to je ta fenečka co čeká mimina.........................má totální selhání ledvin................
Host Katka Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 to je ta fenečka co čeká mimina.........................má totální selhání ledvin................ tak to je mě moc líto, páč jsem se na ty štěnátka těšila život je někdy hodně krutý
Host MichalF Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 Bre ranko mladeznici !!! nazdar pane Cau Jiriku !
baurak Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 Bre ranko mladeznici !!! nazdar pane Cau Jiriku ! jak se vede...mozna ve stredu pojedu na sever
Sejis Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 to je ta fenečka co čeká mimina.........................má totální selhání ledvin................ tak to je mě moc líto, páč jsem se na ty štěnátka těšila život je někdy hodně krutý to je někdy až moc
Host MichalF Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 Bre ranko mladeznici !!! nazdar pane Cau Jiriku ! jak se vede...mozna ve stredu pojedu na sever A kampak presneji ? Copak tady budes robit ?
baurak Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 zdarek pane fox Jak se máme pane Bauer ale jo celkem to jde
baurak Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 A kampak presneji ? Copak tady budes robit ? do turnova pro nejaky veci
Host MichalF Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 A kampak presneji ? Copak tady budes robit ? do turnova pro nejaky veci
baurak Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 A kampak presneji ? Copak tady budes robit ? do turnova pro nejaky veci tak ze bych skocil do jablonce na kavu
Host MichalF Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 A kampak presneji ? Copak tady budes robit ? do turnova pro nejaky veci tak ze bych skocil do jablonce na kavu No se muzem dohodnout a hodit rec. Pripadne do Turnova to mam co by kamenem dohodil. Otazkou jen je kdy tu budes a jestli nebudu nekde v ... ;-) Vis kde ?
baurak Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 A kampak presneji ? Copak tady budes robit ? do turnova pro nejaky veci tak ze bych skocil do jablonce na kavu No se muzem dohodnout a hodit rec. Pripadne do Turnova to mam co by kamenem dohodil. Otazkou jen je kdy tu budes a jestli nebudu nekde v ... ;-) Vis kde ? ja tam budu kolem 17
Host MichalF Vloženo 25. Září 2006 Vloženo 25. Září 2006 A kampak presneji ? Copak tady budes robit ? do turnova pro nejaky veci tak ze bych skocil do jablonce na kavu No se muzem dohodnout a hodit rec. Pripadne do Turnova to mam co by kamenem dohodil. Otazkou jen je kdy tu budes a jestli nebudu nekde v ... ;-) Vis kde ? ja tam budu kolem 17 A kdy ? Kterej den ?
Doporučené příspěvky