baurak Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 zdary vary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Bre ranko mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Bre ranko mladeznici !!! nazdar pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 ............klucí umírá mi pejsek a já mu nemůžu pomoct.......................................................................................................................................strašný ta bezmoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 ............klucí umírá mi pejsek a já mu nemůžu pomoct.......................................................................................................................................strašný ta bezmoc ja uz tohle mam za sebou - hnusny pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 ............klucí umírá mi pejsek a já mu nemůžu pomoct.......................................................................................................................................strašný ta bezmoc Ahoj Jiriku, tak to je mi lito Taky jsme si to nedavno s Petou vytrpely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 jináč dobré ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 no jo jiriku zivot uz je takovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 ............klucí umírá mi pejsek a já mu nemůžu pomoct.......................................................................................................................................strašný ta bezmoc ja uz tohle mam za sebou - hnusny pocit to je ta fenečka co čeká mimina.........................má totální selhání ledvin................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 to je ta fenečka co čeká mimina.........................má totální selhání ledvin................ tak to je mě moc líto, páč jsem se na ty štěnátka těšila život je někdy hodně krutý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Bre ranko mladeznici !!! nazdar pane Cau Jiriku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Bre ranko mladeznici !!! nazdar pane Cau Jiriku ! jak se vede...mozna ve stredu pojedu na sever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 to je ta fenečka co čeká mimina.........................má totální selhání ledvin................ tak to je mě moc líto, páč jsem se na ty štěnátka těšila život je někdy hodně krutý to je někdy až moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Pojdme se bavit o necem veselejsim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Bré ránko přeji-teda asi jak pro koho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 zdarek pane fox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 zdarek pane fox Jak se máme pane Bauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Bre ranko mladeznici !!! nazdar pane Cau Jiriku ! jak se vede...mozna ve stredu pojedu na sever A kampak presneji ? Copak tady budes robit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 zdarek pane fox Jak se máme pane Bauer ale jo celkem to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 A kampak presneji ? Copak tady budes robit ? do turnova pro nejaky veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 A kampak presneji ? Copak tady budes robit ? do turnova pro nejaky veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 A kampak presneji ? Copak tady budes robit ? do turnova pro nejaky veci tak ze bych skocil do jablonce na kavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 A kampak presneji ? Copak tady budes robit ? do turnova pro nejaky veci tak ze bych skocil do jablonce na kavu No se muzem dohodnout a hodit rec. Pripadne do Turnova to mam co by kamenem dohodil. Otazkou jen je kdy tu budes a jestli nebudu nekde v ... ;-) Vis kde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 A kampak presneji ? Copak tady budes robit ? do turnova pro nejaky veci tak ze bych skocil do jablonce na kavu No se muzem dohodnout a hodit rec. Pripadne do Turnova to mam co by kamenem dohodil. Otazkou jen je kdy tu budes a jestli nebudu nekde v ... ;-) Vis kde ? ja tam budu kolem 17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 A kampak presneji ? Copak tady budes robit ? do turnova pro nejaky veci tak ze bych skocil do jablonce na kavu No se muzem dohodnout a hodit rec. Pripadne do Turnova to mam co by kamenem dohodil. Otazkou jen je kdy tu budes a jestli nebudu nekde v ... ;-) Vis kde ? ja tam budu kolem 17 A kdy ? Kterej den ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky