Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
achoj :) alespon někdo pozdraví ;)

to víš, pánové pijou kafí tak nemají čas ;)

Vloženo
taková Zafira OPC to je slušné svezeni s rodinným vozítkem lol

jj, OPC jsou good :D

OPC jsou mozna good ale RS6 ci RS4 od Audinky je jiny kafco ! Fuj SOPL !!!

Vloženo

ty seš hold koncernovej lol mě se zas Oplík líbí, páč má úžasné linie a jak sedí v zatáčkách - parááááda lol:p

Vloženo
;) hm,ale to je nezbavuje slušnosti ;)

:smich: snad o nich nechceš říkat že jsou slušní :smich::p

Vloženo

ty seš hold koncernovej lol mě se zas Oplík líbí, páč má úžasné linie a jak sedí v zatáčkách - parááááda lol:p

Si ze me delas srandu ? Linie ? Podivej se na tu palubku nebo spis stredovej panel a pak rychle hledej cestu na toaletu kol9 A jak prosimte sedi v zatackach ???

Vloženo

no dobrá středovej panel je na hovno, to sem vytkla hned jak sem to viděla lol nicméně linie mám na mysli to jak je zpracováno desingově z venčí :) v zatáčkách to sedí perfektně ;)

Vloženo (editace)
no dobrá středovej panel je na hovno, to sem vytkla hned jak sem to viděla lol nicméně linie mám na mysli to jak je zpracováno desingově z venčí :) v zatáčkách to sedí perfektně ;)

Designove z venci se mi libi snad jen zafira ... a to jen OPC jinak je to hnus velebnosti :disgust:

Editováno: , autor: MichalF
Vloženo
no to v žádném případě lollol:D

uf, to jsem si oddychla lol že to vidíme stejně :smich::p

Vloženo
Designove z venci se mi libi snad jen zafira ... a to jen OPC jinak je to hnus velebnosti :disgust:

zafira je taková nevýrazná ;) hnus pro tebe, líbivost for me :p

Vloženo

opel a peknej...kdyz jsem videl co si privezl znamej tak jsem chtel zvracet...auto drahy jako krava ale zpracovani uplne na nic...materialy sileny...fuj

zlatej koncern

Vloženo
Designove z venci se mi libi snad jen zafira ... a to jen OPC jinak je to hnus velebnosti  :disgust:

zafira je taková nevýrazná ;) hnus pro tebe, líbivost for me :p

No jo no .. ja chapu ze kdyz nekde delas tak to nemuzes hanit !!! :D

Vloženo
No jo no .. ja chapu ze kdyz nekde delas tak to nemuzes hanit !!! :D

ne tak doslova Mišul ;) ta corsa je fakt pěkná :p jediné co neumím vypustit z úst tak je chvála na chevrolety :smich: ale to za mě dělá kolega, který má v lhaní praxi :smich:lol:p

Vloženo
kačka dělá u oplíka? ;)

;) jj ale dostala sem teď nabídku jít do forda - hold sem šikovné devče :p

Vloženo
No jo no .. ja chapu ze kdyz nekde delas tak to nemuzes hanit !!!  :D

ne tak doslova Mišul ;) ta corsa je fakt pěkná :p jediné co neumím vypustit z úst tak je chvála na chevrolety :smich: ale to za mě dělá kolega, který má v lhaní praxi :smich:lol:p

No jako chevrolet je trosku nekde jinde nez SOPL. A tim jinde myslim ze je na tom mnohem lepe. Bohuzel na nas trh se dostavaj jen sracky !

post-31-1159253969.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...