Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
to radši oplíka než forda lol

to ja fím :) faktem je, že tam by ta práce byla trošku jiná než u opla, ale zatím nemám důvod to měnit -_-

Vloženo
kačka dělá u oplíka? ;)

;) jj ale dostala sem teď nabídku jít do forda - hold sem šikovné devče :p

to radši oplíka než forda lol

Ses si tim tak jistej ? OK najdi si neco cim proti "memu" fordu obstojis u sopla :D

post-31-1159254076.jpg

Vloženo

jasný mišul, u toho chevroleta mam na mysli lacetti, aveo, captivu atd... hold pro evropský trh jsou jen "zmetci" a amerika ma "kvalitu"

Vloženo

No nic mizim k zakaznikoj ;-) Mejte se a cya later !!!

Vloženo
kamarádka má hrozné dilema jestli koupit BMW Z4 nebo Mercedes SLK lol to jsou problému kua co lol michale mam ji navrhnout nějakou RS4??? :D

Radsi ne ... bych ji potkal a byl bych jeste nasraneee ;-) -_-

Vloženo
kamarádka má hrozné dilema jestli koupit BMW Z4 nebo Mercedes SLK lol to jsou problému kua co lol michale mam ji navrhnout nějakou RS4??? :D

:smich::smich::smich::smich:lol

Vloženo

Radsi ne ... bych ji potkal a byl bych jeste nasraneee ;-) -_-

ja bych ji klidne poradil

Vloženo
Ses si tim tak jistej ? OK najdi si neco cim proti "memu" fordu obstojis u sopla :D

americkej a ford a to co jezdí u nás je troške rozdíl, todle sem u nás nepotkal lol

Vloženo
to uz radsi ford nez opel

z pohledu mého je pro mě teď lepší být u oplíka :) až budu chtít pevnou pracovní dobu tak jdu k fordovi :smich:

Vloženo
Ses si tim tak jistej ? OK najdi si neco cim proti "memu" fordu obstojis u sopla  :D

americkej a ford a to co jezdí u nás je troške rozdíl, todle sem u nás nepotkal lol

ja neco podobneho jo

Vloženo
ja bych ji klidne poradil

tak třeba? lol

ja bych sel do mergla

:palec2:

ja si myslim ;)

to děláš dobře :) je vidět,že jsi už dospělý a máš svůj vkus a názor lol:D

Vloženo
to děláš dobře :) je vidět,že jsi už dospělý a máš svůj vkus a názor lol:D

tak pro mercedesy jsem mel vzdy slabost az na nektery vyjimky...a docela dost jsme jich vystridali ;)

Vloženo

ona už SLK měla,ten starši model, jen zapoměla že u nás kamiony mužou do levého pruhu na dalnici a tak ho podjela, auto neopravitelne,hnuté až za sedačky,každopadně ji se absolutně nic nestalo

Vloženo

kamos ma starou Corsu C sport a sedi jak pribita...to musim dat Kacce za pravdu.

Ale co ji musim vytknout je ta zmena avatara,tamten byl nahodou dost dobrej

Vloženo
kamos ma starou Corsu C sport a sedi jak pribita...to musim dat Kacce za pravdu.

Ale co ji musim vytknout je ta zmena avatara,tamten byl nahodou dost dobrej

Děkuji kochtíku :)

K avataru - ten starší byl úžasnej, to je fakt - nečekaná momentka lol nicméně zase se to bude měnit a budu tam já a eště jedna osoba ;):p

Vloženo
a co moje fotka z minuleho tydne :unsure:

Jó ta - tak ta je eště v mobilu :smich: a zůstane tam lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...