Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 njn, kdyz je nekdo neskutecne linej se mě nechce, to přiznávám páč mám na práci jiné věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 kuprikladu vsadim se, ze lezis v posteli uz probehl velky boj se vcelickou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 přenáším číslo k t-mobile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 oskárek uz se nelibi? T-mobile je jednicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 oskárek uz se nelibi?T-mobile je jednicka potřebovala jsem změnit tarif a vodafone me v tom nechtel vyhovět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 kolik chteji za prevod cisla? a jaky tarif u t-mobile? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 nicméně všechny telefonáty vyřizuji z pelechu - to sedí a včelička bude tak za dvě hodinky jak já se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 kolik chteji za prevod cisla?a jaky tarif u t-mobile? je to zadaco a u t-mobile mám tarif Bav se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 nicméně všechny telefonáty vyřizuji z pelechu - to sedí a včelička bude tak za dvě hodinky jak já se těším hehe, nic jineho se nedalo cekat jo tak to bude boj na ostri noze kdo se bude vic bat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 kolik chteji za prevod cisla?a jaky tarif u t-mobile? je to zadaco a u t-mobile mám tarif Bav se ten mi t-mobile ted hodil take, pac mi zrusil studentskej..... pšt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 prcek od včerejška zlobí, takže bát by se měl on já jakožto mátinka jsem naprosto v klidu a teším se na to boj to bude, páč když mu v Bílovci posledně brali krev byť jen z prstu, tak to bylo na půl hodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 (editace) njn, co se dá s tebou dělat - neděkuj, rádo se stalo Editováno: 26. Září 2006, autor: Katka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 chudak prcek, ale je to hrdina takze jeste reknes o vetsi vcelicku, nebo jeste lepe o dve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 chudak prcek, ale je to hrdina takze jeste reknes o vetsi vcelicku, nebo jeste lepe o dve dvě jsou málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 njn, co se dá s tebou dělat - neděkuj, rádo se stalo ale jóó děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 chudak prcek, ale je to hrdina takze jeste reknes o vetsi vcelicku, nebo jeste lepe o dve dvě jsou málo a kdyz budou poradne veliky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 (editace) Hoj, mam pocit, ze od ty doby, co je z Oskaru Vodafone, uteklo jim hodne lidi. A ani se nedivim, s Oskarem sem byl maximalne spokojen od zacatku az do letosniho leta, ted me serou. Hrozne. Eurotel mam od '97 a taky mi to nejak ted nesedi, chtelo by to toho 4., jenom musi jeste hodit par uplatku, aby se to povolilo Editováno: 26. Září 2006, autor: krysarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 čao njn, ne každý je se vším spokojen, ale je dobře že už můžeš přenášet čísla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 a kdyz budou poradne veliky včera ho Laky na chvíli vychovával - sme chcípali smíchy aj ty velké jsou málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 a kdyz budou poradne veliky včera ho Laky na chvíli vychovával - sme chcípali smíchy aj ty velké jsou málo z Lukase bude dobrej tatka, taky ho pida pokousal, pokopal a rozvazal mu tkanicky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 čao njn, ne každý je se vším spokojen, ale je dobře že už můžeš přenášet čísla Jj, to je vyhoda. Jen me nastve, kdyz volam zadara na Oskarovy cislo a tam se ozve pozor, volate to jine site za cenu dle vaseho tarifu, pche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 z Lukase bude dobrej tatka, taky ho pida pokousal, pokopal a rozvazal mu tkanicky? hazel kostičkou, ale janička ho navaděla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Jj, to je vyhoda. Jen me nastve, kdyz volam zadara na Oskarovy cislo a tam se ozve pozor, volate to jine site za cenu dle vaseho tarifu, pche všechno nemůže být bez poplatků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Jana s Lukasem si to musi na nekom natrenovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Jana s Lukasem si to musi na nekom natrenovat nejlepší byla Lakyho hláška, že až bude vydělávat určitý obnos měsíčně, tak si hned pořídí dítě - heh, my s mirkem sme se začli smát, páč jana na to koukala velmi udiveně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky