Host Bobik Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Jana s Lukasem si to musi na nekom natrenovat nejlepší byla Lakyho hláška, že až bude vydělávat určitý obnos měsíčně, tak si hned pořídí dítě - heh, my s mirkem sme se začli smát, páč jana na to koukala velmi udiveně a to jsem zvedav nebyla to trebas hranice 50 tisic mesicne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 ty si byl přítomen po ICQ že to víš, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 sem se snad strefil? vcera jsem si poustel pohadku S certy nejsou zerty ale Lukasovi bych se mel ozvat, at to s nim vyridim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 tak co jsme meli k objetu....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 tak co jsme meli k objetu....? dneska sem ještě nic neobjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 ja jeste nepapal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 dneska papat nebudem, dame tekutinu -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Cau,pomozte mi nekdo najit,jak sem nekdo daval ten protkol o nehode,jak to psal nejakej ten cikan,jak tam byl ten popis ty nehody,nevim kde to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Cau,pomozte mi nekdo najit,jak sem nekdo daval ten protkol o nehode,jak to psal nejakej ten cikan,jak tam byl ten popis ty nehody,nevim kde to bylo táák to ja asi ani nefiděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 dneska papat nebudem, dame tekutinu -_- no to bych dal pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Ja pred hodkou dosnidal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 tak jsem spolknul jednu bagetu a mam vystarano do vecera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 tak jsem spolknul jednu bagetu a mam vystarano do vecera ja stihl horkého psa lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 tak jsem spolknul jednu bagetu a mam vystarano do vecera ja stihl horkého psa lol kua ty si davas same specialitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Koukam stejne jako obvykle .. nacpete si pupky a pak uz se Vam ani do hospody nechce !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Koukam stejne jako obvykle .. nacpete si pupky a pak uz se Vam ani do hospody nechce !!! ja tu obcas jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Koukam stejne jako obvykle .. nacpete si pupky a pak uz se Vam ani do hospody nechce !!! ja tu obcas jsem Sme 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Uz jsem doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 když už tu dneska padnul ten oplík - vám sem dám fotku Kačky s Verčou zdržte se komentářů na mou postavu, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 když už tu dneska padnul ten oplík - vám sem dám fotku Kačky s Verčou zdržte se komentářů na mou postavu, děkuji pěknéé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Kdyz nebudu komentovat kocky, tak auto - kolik tak na takovy maly auticko bude stat takovy svetlo nebo naraznik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Kdyz nebudu komentovat kocky, tak auto - kolik tak na takovy maly auticko bude stat takovy svetlo nebo naraznik? to bude drahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 (editace) Tak jsem jen na pět minut na netu ,no a tak posílám všem pozdrav a až budu dostěhovanej tak už to snad bude zase v normálu,občas prolítnu.. Editováno: 26. Září 2006, autor: Rob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Tak jsem jen na pět minut na netu ,no a tak posílám všem pozdrav a až budu dostěhovanej tak už to snad bude zase v normálu,občas prolítnu.. též zdravím:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 kua večer a tady nenahuleno, nikdo ožrale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky