Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jana s Lukasem si to musi na nekom natrenovat lol

nejlepší byla Lakyho hláška, že až bude vydělávat určitý obnos měsíčně, tak si hned pořídí dítě - heh, my s mirkem sme se začli smát, páč jana na to koukala velmi udiveně :smich::smich::smich::smich::smich:

a to jsem zvedav :smich::smich:

nebyla to trebas hranice 50 tisic mesicne lol:smich:

Vloženo

ty si byl přítomen po ICQ že to víš, ne?? :smich:

Vloženo

:smich: sem se snad strefil?

vcera jsem si poustel pohadku S certy nejsou zerty ;)

ale Lukasovi bych se mel ozvat, at to s nim vyridim :)

Vloženo

Cau,pomozte mi nekdo najit,jak sem nekdo daval ten protkol o nehode,jak to psal nejakej ten cikan,jak tam byl ten popis ty nehody,nevim kde to bylo :(

Vloženo
Cau,pomozte mi nekdo najit,jak sem nekdo daval ten protkol o nehode,jak to psal nejakej ten cikan,jak tam byl ten popis ty nehody,nevim kde to bylo :(

táák to ja asi ani nefiděl :unsure:

Vloženo

Koukam stejne jako obvykle .. nacpete si pupky a pak uz se Vam ani do hospody nechce !!! ;)

Vloženo
Koukam stejne jako obvykle .. nacpete si pupky a pak uz se Vam ani do hospody nechce !!!  ;)

ja tu obcas jsem ;)

Sme 2 -_-

Vloženo

když už tu dneska padnul ten oplík - vám sem dám fotku Kačky s Verčou :D

zdržte se komentářů na mou postavu, děkuji :p:smich:

post-31-1159287738.jpg

Vloženo
Kdyz nebudu komentovat kocky, tak auto - kolik tak na takovy maly auticko bude stat takovy svetlo nebo naraznik? :D

to bude drahy lol

Vloženo (editace)

Tak jsem jen na pět minut na netu ,no a tak posílám všem pozdrav a až budu dostěhovanej tak už to snad bude zase v normálu,občas prolítnu.. -_--_-

Editováno: , autor: Rob
Vloženo
Tak jsem jen na pět minut na netu ,no a tak posílám všem pozdrav a až budu dostěhovanej tak už to snad bude zase v normálu,občas prolítnu.. -_--_-

-_--_- též zdravím:)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...