Spidi Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 ty voe ty mas ty kola nejak povystrceny,zejo? Njn, původně měli být vzadu podložky jen 10 mm, ale neměly to středový osazení a tak jsem vsadil na jistotu a dal jsem 20 mm na každou stranu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Slape slape,az na ten Maxidot,ten nejak bojuje. Hele ze ty ttam mas nejaky podlozky,vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Dobrý den všem tady a Guten Tááág Spidimu do dojčlandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Vypada to kurevksy dobre Posli nejakou fpotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Slape slape,az na ten Maxidot,ten nejak bojuje. Hele ze ty ttam mas nejaky podlozky,vid? V pátek jsem mohl mít stříbrnou Laurinku 1.9 TDI r. v. 2002 za 9.000,- Euro, ale by to fest lewinxton... Podlložky tam jsou, viz příspěvek výše... S těm 10 mm to nebylo ono, vypadalo to takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Dobrý den všem tady a Guten Tááág Spidimu do dojčlandu Ahoj Franku, potřeboval bych nějakou malou, lehkou a výkonnou motorovou pilu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Kluci, pádím na oběd, ve 13:00 budu patrně zpět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 (editace) Tak pak prihod nejakou s tema 20mm a doboru chut Editováno: 27. Září 2006, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Kluci, pádím na oběd, ve 13:00 budu patrně zpět... Tý jo, za 2 min. se najíst, to seš dobrej Na pily je teď akce, koukni TADY Doporučuju OM 940C z hobby řady nebo OM947 z farmářské (střední) řady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Kluci, pádím na oběd, ve 13:00 budu patrně zpět... Tý jo, za 2 min. se najíst, to seš dobrej Na pily je teď akce, koukni TADY Doporučuju OM 940C z hobby řady nebo OM947 z farmářské (střední) řady Asi je v Anglii..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Asi je v Anglii..... Jj, chyba v času na noťasu, 14:00 je správně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Tu fotecku pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Asi je v Anglii..... Jj, chyba v času na noťasu, 14:00 je správně... Vítej zpět po obídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Tu fotecku pls No ale je to jen 800x600, foceno Nokií N73... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Tu fotecku pls No ale je to jen 800x600, foceno Nokií N73... Nekecej a posilej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Nekecej a posilej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 pekny A o kolik to precuhuje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 pekny A o kolik to precuhuje ? Vzadu 10 mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 a to máš ty podložky jen vzadu, mi to přijde na fotce jako i vepředu doširoka rozkročené... ale vyzerá to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 a to máš ty podložky jen vzadu, mi to přijde na fotce jako i vepředu doširoka rozkročené...ale vyzerá to Správný postřeh pane kolego... Ale z těch předních kol to půjde dolů, zaprvé je to porušování fyzikální zákonů a navíc to háže bordel na blatník a dveře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 a to máš ty podložky jen vzadu, mi to přijde na fotce jako i vepředu doširoka rozkročené...ale vyzerá to Správný postřeh pane kolego... Ale z těch předních kol to půjde dolů, zaprvé je to porušování fyzikální zákonů a navíc to háže bordel na blatník a dveře... tak to mně hážou i sériové 195 bez podložek i když u tebe to bude asi kapánek více... a nemáš náhodou i sníženo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 a to máš ty podložky jen vzadu, mi to přijde na fotce jako i vepředu doširoka rozkročené...ale vyzerá to Správný postřeh pane kolego... Ale z těch předních kol to půjde dolů, zaprvé je to porušování fyzikální zákonů a navíc to háže bordel na blatník a dveře... tak to mně hážou i sériové 195 bez podložek i když u tebe to bude asi kapánek více... a nemáš náhodou i sníženo? Ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 tak to mně hážou i sériové 195 bez podložek i když u tebe to bude asi kapánek více... a nemáš náhodou i sníženo? No sníženo to je, Eibachy, co mi ležely 7 měsíců v garáži, se konečně dostaly ke slovu... Ono to totiž mělo původně jít dolů až na jaře, ale před 10 dny mi tak nějak "mimo plán" vytekl levý přední tlumič a jezdilo se stím pěkně na kokot, tak se udělala tahle "úpravička". Nicméně to musí jít ještě jednou ven, protože se musí vyměnit i horní uložení předních tlumičů a nejraděj bych udělal i svislé silentbloky ramen, nejraděj vše od PowerFlexu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Co te staly ty pruziny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 dobre odpoledne vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky