Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 to sem rád pane vícepresidento -_- -_- Co vozidlo Bady, poslúchá...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 zdravíčko kluci Brý den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 zdravíčko kluci Ahoj Kaci !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 EEE nesouhlasim ;-) Jak rikam nadre se ale pak to stoji zato :-) Ja naposled voskoval nekde v breznu a stale fpohode :-) V březnu...? Tak to se ten vosk spojil s tou solí po zimě a se vzdušnou korozí a vytvořili neprodyšný povlak... No to nevim, ale nemyslim ze bych jezdil nejak se zasranym autim ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Covece, sam sem se prekvapil, mam Ale kdyz bude jeste hezky, tak to vemu tak za mesic a pul jeste jednou Ty jane, jak bude pod 15°C tak už navoskuješ pěkný howno... Kdo rika, ze na ulici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Brý den... zdarec unikátní mladíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Ahoj Kaci !!! tragéééédie nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 zdarec unikátní mladíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Ahoj Kaci !!! tragéééédie nazdar Jo to mas fakt recht ... Sportovni paket a nechaj tomu bubnovy brzdy ... proste OPEL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 doufám že to na besídce potvrdíš Spidi - nerada bych se tady dozvěděla, že jsem se mýlila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 No ty woe, já nelúbim sobáše, lebo ten tvrdý alkohol vo velkém množstvu mi nerobí dobre... jsem grandiózně na pohodu a svěží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Co vozidlo Bady, poslúchá...? neposlucha , zitra má jít do servisu, nova ŘJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 ale ten podvozek je parádní a na cestě to sedí úžasně Mišul, je to jen 1.4... až bude OPC tak to bude mít kotouče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 doufám že to na besídce potvrdíš Spidi - nerada bych se tady dozvěděla, že jsem se mýlila No a jak je to s tím termínem besídky...? Jestli to zůstává na teho 11 a 12. listopadu, tak je to se mnou bledé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 KAčenko áhoj -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 ale ten podvozek je parádní a na cestě to sedí úžasně Mišul, je to jen 1.4... až bude OPC tak to bude mít kotouče Copak tvoje octa na silnici nesedi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 neposlucha , zitra má jít do servisu, nova ŘJ Hmm... Já mám zase vyjebanej čep na levé spojovačce, takže při průjezdu levotočivé zatáčky rychlostí 70 km/h a více to drží stopu dle vlastního uvážení... Takže budu tento měsíc měnit obě spojovačky + čepy a možná i pravý spodní svislák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 KAčenko áhoj -_- zdravíčko Badysku panové, mějte se krááááásně - jdu pracovat páááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Copak tvoje octa na silnici nesedi ? sedí, ale s tou červenou corsou se mě jelo téměř líp - to asi tí, že je to nové auti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Copak tvoje octa na silnici nesedi ? sedí, ale s tou červenou corsou se mě jelo téměř líp - to asi tí, že je to nové auti Jojo ... to uz tak je s kazdym novym auti :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 KAčenko áhoj -_- zdravíčko Badysku panové, mějte se krááááásně - jdu pracovat páááá Papa Cauky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 panové, mějte se krááááásně - jdu pracovat páááá papapapa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 ja nevim ja jel včera rok starým BMW 735i a nepřišlo mě špatný teda i když je rok stare hehe baby kecaly o dortech a chlapi kurvili ženichovi vozidlo lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 ja nevim ja jel včera rok starým BMW 735i a nepřišlo mě špatný teda i když je rok stare hehe baby kecaly o dortech a chlapi kurvili ženichovi vozidlo lol Tak to ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Já mám zase vyjebanej čep na levé spojovačce, takže při průjezdu levotočivé zatáčky rychlostí 70 km/h a více to drží stopu dle vlastního uvážení... Takže budu tento měsíc měnit obě spojovačky + čepy a možná i pravý spodní svislák... to vyměníš a bude zase ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky