Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 to vyměníš a bude zase ok Jj, bude zase na čtvrt milionu kilometrů klid... No a mimo to jsem tento měsíc kupoval v Německy všechny plastový zátky a víčka do motoru a novou měrku na olej... A taky mě čekají ty přední kotouče, ty možná sfouknu s těma spojovačkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 No a mimo to jsem tento měsíc kupoval v Německy všechny plastový zátky a víčka do motoru a novou měrku na olej... A taky mě čekají ty přední kotouče, ty možná sfouknu s těma spojovačkama... budeš chromovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 No ty woe, "Cult - Barkas" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 No ty woe, "Cult - Barkas" No nevim ... origo bez toho snizeni je lepci !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 budeš chromovat? Jistěže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 No nevim ... origo bez toho snizeni je lepci !!! Já spíš čekám, kdo u nás sebere síly a půjde do tohohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 No nevim ... origo bez toho snizeni je lepci !!! Já spíš čekám, kdo u nás sebere síly a půjde do tohohle... "1203" ka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 "1203" ka ? No samože, na těchto kolech, s Airridem, čirejma lampama a měňavkou by to byla pecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 "1203" ka ? No samože, na těchto kolech, s Airridem, čirejma lampama a měňavkou by to byla pecka... Jojo to muze delat nekdo kdo to umi ma spoustu casu a dost $$$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Jojo to muze delat nekdo kdo to umi ma spoustu casu a dost $$$ Tak u mě by byl asi největší problém s tím časem a pak v neposlední řadě i s místem... tata mě nenechá rozdělat v dílně takovejhle počong na celou zimu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 A co todle : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 A co todle : Moc divočina. Trochu jde o princip, dvanáctsettrosek ještě jezdí docela dost a tak se dá udělat takováhle cultovka, té Octavie by byla škoda, to bych raděj zrenovoval do 1A stavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 A co todle : Moc divočina. Trochu jde o princip, dvanáctsettrosek ještě jezdí docela dost a tak se dá udělat takováhle cultovka, té Octavie by byla škoda, to bych raděj zrenovoval do 1A stavu... Jj souhlas !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Jj souhlas !!! Se dycky domluvíme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 http://www.sport.cz/ostatni/box/zadluzeny-...7159_dg2go.html Hmmm byt to nekde pobliz tak bych se jel podivat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 http://www.sport.cz/ostatni/box/zadluzeny-...7159_dg2go.htmlHmmm byt to nekde pobliz tak bych se jel podivat !!! Sedni na ajroplech a seš tam hnedle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 http://www.sport.cz/ostatni/box/zadluzeny-...7159_dg2go.htmlHmmm byt to nekde pobliz tak bych se jel podivat !!! Sedni na ajroplech a seš tam hnedle... No do statu sice planuju ale ne kvuli boxu ;-) I kdyz kdyz uz budu ve Vegas tak proc nekouknout na Tysona ze ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 No do statu sice planuju ale ne kvuli boxu ;-) I kdyz kdyz uz budu ve Vegas tak proc nekouknout na Tysona ze ;-) No samože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 No do statu sice planuju ale ne kvuli boxu ;-) I kdyz kdyz uz budu ve Vegas tak proc nekouknout na Tysona ze ;-) No samože... Tyson je pro me legenda !!! At byl ke sklonku kariery jakej byl ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Tyson je pro me legenda !!! At byl ke sklonku kariery jakej byl ! Souhlasím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 jo tak o 1203 mluví hodně lidí že by byla gut,ale zatím nikdo do toho nejde....ale byl by to dobrej počin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 jo tak o 1203 mluví hodně lidí že by byla gut,ale zatím nikdo do toho nejde....ale byl by to dobrej počin No to by byl, rovnou do Tuningcupu v kategorii Škoda scene.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Btw chci se zeptat proc je skodascene rozdelena na octaviaclub a fabia club a pak bude roomster club atd atd a neni jen treba SKODAHOME.CZ nebo tak neco ? ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Btw chci se zeptat proc je skodascene rozdelena na octaviaclub a fabia club a pak bude roomster club atd atd a neni jen treba SKODAHOME.CZ nebo tak neco ? ? No mě se pté.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Btw chci se zeptat proc je skodascene rozdelena na octaviaclub a fabia club a pak bude roomster club atd atd a neni jen treba SKODAHOME.CZ nebo tak neco ? ? No mě se pté.... No ty byt "Vise president" ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky