Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
to vyměníš a bude zase ok ;)

Jj, bude zase na čtvrt milionu kilometrů klid... lollollol

No a mimo to jsem tento měsíc kupoval v Německy všechny plastový zátky a víčka do motoru a novou měrku na olej... ;):D

A taky mě čekají ty přední kotouče, ty možná sfouknu s těma spojovačkama... :)

Vloženo
No a mimo to jsem tento měsíc kupoval v Německy všechny plastový zátky a víčka do motoru a novou měrku na olej... ;):D

A taky mě čekají ty přední kotouče, ty možná sfouknu s těma spojovačkama... :)

budeš chromovat? :D

Vloženo
No ty woe, "Cult - Barkas" lol

No nevim ... origo bez toho snizeni je lepci !!! ;)

Vloženo
No nevim ... origo bez toho snizeni je lepci !!!  ;)

Já spíš čekám, kdo u nás sebere síly a půjde do tohohle...

"1203" ka ? :t

Vloženo
"1203" ka ?  :t

No samože, na těchto kolech, s Airridem, čirejma lampama a měňavkou by to byla pecka... ;)

Jojo to muze delat nekdo kdo to umi ma spoustu casu a dost $$$ ;)

Vloženo
Jojo to muze delat nekdo kdo to umi ma spoustu casu a dost $$$ ;)

Tak u mě by byl asi největší problém s tím časem a pak v neposlední řadě i s místem... <_< tata mě nenechá rozdělat v dílně takovejhle počong na celou zimu... :(

Vloženo
A co todle :

Moc divočina. Trochu jde o princip, dvanáctsettrosek ještě jezdí docela dost a tak se dá udělat takováhle cultovka, té Octavie by byla škoda, to bych raděj zrenovoval do 1A stavu... ;)

Vloženo
A co todle :

Moc divočina. Trochu jde o princip, dvanáctsettrosek ještě jezdí docela dost a tak se dá udělat takováhle cultovka, té Octavie by byla škoda, to bych raděj zrenovoval do 1A stavu... ;)

Jj souhlas !!!

Vloženo
No do statu sice planuju ale ne kvuli boxu ;-) I kdyz kdyz uz budu ve Vegas tak proc nekouknout na Tysona ze ;-)

No samože... :specool:

:palec2: Tyson je pro me legenda !!! At byl ke sklonku kariery jakej byl !

Vloženo
jo tak o 1203 mluví hodně lidí že by byla gut,ale zatím nikdo do toho nejde....ale byl by to dobrej počin ;)

No to by byl, rovnou do Tuningcupu v kategorii Škoda scene.. lollollol

Vloženo

Btw chci se zeptat proc je skodascene rozdelena na octaviaclub a fabia club a pak bude roomster club atd atd a neni jen treba SKODAHOME.CZ nebo tak neco ? ?

Vloženo
Btw chci se zeptat proc je skodascene rozdelena na octaviaclub a fabia club a pak bude roomster club atd atd a neni jen treba SKODAHOME.CZ nebo tak neco ? ?

No mě se pté.... :huh:

Vloženo

No mě se pté.... :huh:

No ty byt "Vise president" ;-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...