kocht Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Ahoj, dneska toho mam docela ost,tak tu asi moc nepobudu. Sejdo,vyznas se i ve zvireci medicine ? Nebo Zena? zdar co potřebuješ ? tak co jsi chtěl ?? zavolej mi To nespecha,uz se to resi 2 dny,ale jen me zajimalo,jestli o otm neco nevis.. Mame papouska a prestal uplne cejtit nohy a hejbat s nima. Doktor mu picha nejaky injekce,ze se mu prej v tele nahromadily nejaky uráty,ze to tohle zpusobuje,tak me zajimalo,jestli nevis,jak dlouho to ta ktrva,nez to zase rozchodi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 kua pusto prazdno Šak su tadyk pane velkoskladníku malotovárníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Zavolej nám... :-) Hele ty prdolo,ty si radsi skoc s tim autakem na tu Matriku,at se o nem vi,ze jeste jezdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 kua pusto prazdno Šak su tadyk pane velkoskladníku malotovárníku... nazdarek pane...co noveho...jak se vede?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Hele ty prdolo,ty si radsi skoc s tim autakem na tu Matriku,at se o nem vi,ze jeste jezdi Už jsem tam byl, hnedlewá w dewjet, jak wotewřeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 nazdarek pane...co noveho...jak se vede?? Ahoj a hodně nadoj... Nového vcelku nic, auto o 40 mm nižší a o 40 mm širší, všede škrtáme, nikam se nevejleme, těžký život tunera českého... No teď už spíš německého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 (editace) Hele ty prdolo,ty si radsi skoc s tim autakem na tu Matriku,at se o nem vi,ze jeste jezdi Už jsem tam byl, hnedlewá w dewjet, jak wotewřeli... tak to je v poradku Dneska jedu s autickem do Garnyomocnice....budou Bremba A ted muzete zacit zavidet........ Editováno: 2. Říjen 2006, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Ahoj a hodně nadoj... Nového vcelku nic, auto o 40 mm nižší a o 40 mm širší, všede škrtáme, nikam se nevejleme, těžký život tunera českého... No teď už spíš německého... porad jsi v nemecku jo?? kua vzdyt to za chvilku budes mit na silnici ne... ja jeste litam na tech tvejch gumach ale uz jsou to dobry slicky...najel jsem na nich cca 15tkm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 nazdarek pane...co noveho...jak se vede?? Ahoj a hodně nadoj... Nového vcelku nic, auto o 40 mm nižší a o 40 mm širší, všede škrtáme, nikam se nevejleme, těžký život tunera českého... No teď už spíš německého... hel ty budes ty podlozky ze predu prodavat,zejo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Nového vcelku nic, auto o 40 mm nižší a o 40 mm širší, všede škrtáme, nikam se nevejleme, těžký život tunera českého... No teď už spíš německého... toto úmění dokážu taktéž a ani nemusím mít sníženo a rozšířeno jinak mě včera o5 nějaký parchant sebral čepičky z ventilků - už je tam nebudu dávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 porad jsi v nemecku jo??kua vzdyt to za chvilku budes mit na silnici ne... ja jeste litam na tech tvejch gumach ale uz jsou to dobry slicky...najel jsem na nich cca 15tkm No dneska zrovna ne... Jj, chcu škrtat i prahama... Njn, nesmíš jezdit jak hovado, já jsem odjezdil na Garnyho CSC2 18.000 km a už se dere ven pláténko, za chvilku přes ně bude vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 hel ty budes ty podlozky ze predu prodavat,zejo? No bažejo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 no uz mam doma novy gumy ale asi pujdou az na jaro... obcas je trosku potrapim ale uz moc na silnici drzet nechtej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 toto úmění dokážu taktéž a ani nemusím mít sníženo a rozšířeno jinak mě včera o5 nějaký parchant sebral čepičky z ventilků - už je tam nebudu dávat No vida... Tak ty čepičky přiled sekunďákem a až budeš chtít dohustit pneu, tak ten ventilek uřízni pilkou na železo... Mosaz je poddajná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 toto úmění dokážu taktéž a ani nemusím mít sníženo a rozšířeno jinak mě včera o5 nějaký parchant sebral čepičky z ventilků - už je tam nebudu dávat No vida... Tak ty čepičky přiled sekunďákem a až budeš chtít dohustit pneu, tak ten ventilek uřízni pilkou na železo... Mosaz je poddajná... jj znamej to taky tak dela a chvali si to...uz mu je nekradou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 obcas je trosku potrapim ale uz moc na silnici drzet nechtej Aspoň že to přiznáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 hel ty budes ty podlozky ze predu prodavat,zejo? No bažejo... Price ? A kolik ze to je? Dal bych to dozadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 obcas je trosku potrapim ale uz moc na silnici drzet nechtej Aspoň že to přiznáš... tak samoze priznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 No vida... Tak ty čepičky přiled sekunďákem a až budeš chtít dohustit pneu, tak ten ventilek uřízni pilkou na železo... Mosaz je poddajná... seru na čepičky - již dvakrát sem je dokupovala, takže mám doma 2 sady ventilků bez čepiček za 160 káčé a dalších 80 káče se mě už prostě něchce investovat asi ty čepičky seberu z tigrouše od otce - bude to zadarmo a když to seberou tak mě to bude celkem jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 a nebo tam dát černý krásky Dobré dopoledne všem -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 a nebo tam dát černý krásky Dobré dopoledne všem -_- to bude nádhera zdravííím moravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Price ? A kolik ze to je? Dal bych to dozadu Původní price je 4.270,- za 2 kousky... No a je to 20 mm na každé straně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 a nebo tam dát černý krásky Dobré dopoledne všem -_- Zdar jak sviňa náčelníku... Kua koukámdo galéérie na stránkách OC a je to tam samá bejkárna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 to bude nádhera zdravííím moravu pěkný to bude Ahoooj Praho -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Price ? A kolik ze to je? Dal bych to dozadu Původní price je 4.270,- za 2 kousky... No a je to 20 mm na každé straně... Cozeee? To ty kusy zeleza stoji 2 litry jeden jo? ja cekal,ze to kostuje tak 600 par..... No kurva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky