FOX Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 zdar kucí kocht bauí fox Achoj Sejdíku achoj lišáku to je pech s tím lakem to bych se posral a víš kdo to byl ?? Právě že vůbec ne.Mam to auto už 2a půl roku a až teď.... Ještě honim kameru městský policie.Ale co si na ňom na debilovy vemeš,když je celej lak v p***** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 ahoj kuci opaleny někdo i dopálený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 zdar kucí kocht bauí fox Achoj Sejdíku achoj lišáku to je pech s tím lakem to bych se posral a víš kdo to byl ?? Právě že vůbec ne.Mam to auto už 2a půl roku a až teď.... Ještě honim kameru městský policie.Ale co si na ňom na debilovy vemeš,když je celej lak v p***** ach jo ta ta závist nechápu,jak to někomu může působit uspokojení zlámat všechny prsty a to několikrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 zdar kucí kocht bauí fox Achoj Sejdíku achoj lišáku to je pech s tím lakem to bych se posral a víš kdo to byl ?? Právě že vůbec ne.Mam to auto už 2a půl roku a až teď.... Ještě honim kameru městský policie.Ale co si na ňom na debilovy vemeš,když je celej lak v p***** ach jo ta ta závist nechápu,jak to někomu může působit uspokojení zlámat všechny prsty a to několikrát Já fakt bych nic jinýho nechtěl,jen abych měl zas hezkýho mazlíka.Ale opravit to půjde asi dost těžko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 zdar kucí kocht bauí fox Achoj Sejdíku achoj lišáku to je pech s tím lakem to bych se posral a víš kdo to byl ?? Právě že vůbec ne.Mam to auto už 2a půl roku a až teď.... Ještě honim kameru městský policie.Ale co si na ňom na debilovy vemeš,když je celej lak v p***** ach jo ta ta závist nechápu,jak to někomu může působit uspokojení zlámat všechny prsty a to několikrát Já fakt bych nic jinýho nechtěl,jen abych měl zas hezkýho mazlíka.Ale opravit to půjde asi dost těžko. držím paleček,ale když nejde o život ,jde o hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 zdar kucí kocht bauí fox Achoj Sejdíku achoj lišáku to je pech s tím lakem to bych se posral a víš kdo to byl ?? Právě že vůbec ne.Mam to auto už 2a půl roku a až teď.... Ještě honim kameru městský policie.Ale co si na ňom na debilovy vemeš,když je celej lak v p***** ach jo ta ta závist nechápu,jak to někomu může působit uspokojení zlámat všechny prsty a to několikrát Já fakt bych nic jinýho nechtěl,jen abych měl zas hezkýho mazlíka.Ale opravit to půjde asi dost těžko. držím paleček,ale když nejde o život ,jde o hovno To si řikam taky.Ale sem z toho dosti rozsmutnělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 to by byl kazdej z tohodle nasranej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 to by byl kazdej z tohodle nasranej No stalo.Zatim na to nechi radši myslet.Jen pak co s tim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 to by byl kazdej z tohodle nasranej No stalo.Zatim na to nechi radši myslet.Jen pak co s tim. to doresis pres pojistovnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 (editace) to by byl kazdej z tohodle nasranej No stalo.Zatim na to nechi radši myslet.Jen pak co s tim. to doresis pres pojistovnu Někdo mi zas řikal že se na to havarijka nevztahuje. Tak už fakt nevim Editováno: 4. Říjen 2006, autor: FOX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Někdo mi zas řikal že se na to havarijka nevztahuje. Tak už fakt nevim ja si nejsem jistej ale jak tady kluci psali tak me to prislo az moc jednoduchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Někdo mi zas řikal že se na to havarijka nevztahuje. Tak už fakt nevim ja si nejsem jistej ale jak tady kluci psali tak me to prislo az moc jednoduchy Mě se to taky zas až tak uplně nezdá.Aby mě pak někdo popotahoval za pojistný podvody bo co já fim.To mi za to nestojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Někdo mi zas řikal že se na to havarijka nevztahuje. Tak už fakt nevim ja si nejsem jistej ale jak tady kluci psali tak me to prislo az moc jednoduchy Mě se to taky zas až tak uplně nezdá.Aby mě pak někdo popotahoval za pojistný podvody bo co já fim.To mi za to nestojí. tak pojistnej podvod to nebude...rozhodne to chce zjistit jak to je...a pak pripadne pojistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Cannon rikal,ze to ma nejak zjisteny,tak se kdyztak obrat na nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Cannon rikal,ze to ma nejak zjisteny,tak se kdyztak obrat na nej taky bude zalezet na pojistovne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 tak pridam jeden po ranu... Přijde muž domů a žena říká: "Máme výročí miláčku, mám chuť na něco dobrého, co takhle šneci, jak jsme je měli v Paříži?" Muž bral ten den prémie, má peněz jako želez, nelení a jde pro šneky a šampaňské. Cestou domů jde kolem bordelu a říká si: "Jedno malý neuškodí, je čas a mám šťastný den" - no nakonec se probudí na pokoji s třema holkama, v pět ráno, průšvih jako hrom. Jde domů a přemýšlí, co bude. Osvítí ho Bůh, ulomí v parku prut, rozestaví šneky před vchodem,zazvoní a hned jak ženuška otevře, začne křičet: " Tak huš, huš, kurvy pomalý, to je otřesný jak se loudáte!!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Cannon rikal,ze to ma nejak zjisteny,tak se kdyztak obrat na nej Sem ho chtěl kontaktovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 ja se ho pak asi taky poptam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 jeste by me zajimalo,jestli by mi proslo,kdybych prohodil 5. dvere za ty se steracem,treba kdyby byly cerveny,jestli by to proslo,nebo jestli by se to dalo nejak udelat......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 jeste by me zajimalo,jestli by mi proslo,kdybych prohodil 5. dvere za ty se steracem,treba kdyby byly cerveny,jestli by to proslo,nebo jestli by se to dalo nejak udelat......... jako ze by jsi tam dal jinou barvou sel sis stezovat ze se ti to odrelo jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 jeste by me zajimalo,jestli by mi proslo,kdybych prohodil 5. dvere za ty se steracem,treba kdyby byly cerveny,jestli by to proslo,nebo jestli by se to dalo nejak udelat......... jako ze by jsi tam dal jinou barvou sel sis stezovat ze se ti to odrelo jo To smrdí průserem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 To by si to moh odřít každej kdo má harijku aměl by novej lak.Kucí to asi nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 To by si to moh odřít každej kdo má harijku aměl by novej lak.Kucí to asi nee no taky si myslim...a hlavne ti nalakujou jen to co mas odreny a ne cely auto...dost dobre si nedokazu predstavit to ze si doma cely auto podrapes a jdes na novej lak...a navic ti podle me nestriknou nic jineho nez co tam mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 To by si to moh odřít každej kdo má harijku aměl by novej lak.Kucí to asi nee no taky si myslim...a hlavne ti nalakujou jen to co mas odreny a ne cely auto...dost dobre si nedokazu predstavit to ze si doma cely auto podrapes a jdes na novej lak...a navic ti podle me nestriknou nic jineho nez co tam mas naprosty souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 No moje opredstava by byla takova,ze bych to nechal skouknout pojistovnu normalne jen podrapany origo 5. vrata, nafotilo by se to,pak by se tam hodily jiny 5. vrata a na lak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky