Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ja prave porad premyslim co tam prdnout :disgust:

Za těch více než 10 let, co se intenzivně rýpu v autech, jsem se ubezpečil, že v tomhle směru nemá cenu moc experimentovat. Nevím, proč bych měl mít na svým autě vrtaný a drážkovaný kotouče, když většinu svého ježdění strávím ve městě, nebo na dálnici, kam se tyhle kotouče absolutně nehodí. Vrtaný kotouče mají svý opodstatnění na okruhu, kde 40% jízdní doby "odbrzdíš" , ale né ve městě, kde potřebuje plnej účinej brzd při prvním zabrždění, ne až jsou kotouče na pracovní teplotě... :angry:

jj to je pravda...ja jen premyslel jestli dat neco o malo lepsiho nez origo...zadny zavodni nebo neco takovyho tam nechci...maximalne dozadu kotouce ale ani to se me moc nechce

Kotouče vzad bych Ti mohl opatřit... ;)

Kotouče vzad bych Ti mohl opatřit... ;)

jaka je cena...a je to komplet vse co bych potreboval??

Komplet i s nápravou, vše po důkladné repadi + nové těsnění a prchovky, včetně bowdenů ruční brzdy. Cena - prodám nejvyšší nabídce... ;)

Komplet i s nápravou, vše po důkladné repadi + nové těsnění a prchovky, včetně bowdenů ruční brzdy. Cena - prodám nejvyšší nabídce... ;)

kua proc me takhle lakas spidi :disgust:

ja nevim co driv lol

ja nevim co driv lol

Nabídka platí stále a asi ještě hoodně dlouho bude... ;)

ja nevim co driv lol

Nabídka platí stále a asi ještě hoodně dlouho bude... ;)

no jako kdyby vydrzela do ledna tak bych to vzal...tam budu mit jiny vydaje a dodelat jeste neco na aute a pak by to slo...tak uvidime treba jeste bude

no jako kdyby vydrzela do ledna tak bych to vzal...tam budu mit jiny vydaje a dodelat jeste neco na aute a pak by to slo...tak uvidime treba jeste bude

Ta vydrží... ;)

Ta vydrží... ;)

jak to ze vydrzi??

jak to ze vydrzi??

Nabídka vydrží, je to ta moje vlastní kotoučovka... ;) Než ju nacpu do současné okty, tak bude zjevně nová... lol

jak to ze vydrzi??

Nabídka vydrží, je to ta moje vlastní kotoučovka... ;) Než ju nacpu do současné okty, tak bude zjevně nová... lol

aha......no tak uvidime a treba se pak domluvime ;)

Já myslím, že určitě... ;)

Já myslím, že určitě... ;)

no tak ju teda...kua to by bylo hezke to tam dat ;)

no tak ju teda...kua to by bylo hezke to tam dat ;)

No samože, ale já mám teď ty černý bubny a tak to není moc vidět a už se mi s tím nechce moc sráti, bo v mém případě nejde jen o výměnu samotné nápravy... :huh:

no ja jsem to chtel po zime taky udelat cerny...ale kdyz to tak ctu tak to mozna i prehodim ;)

Kua Spidi ty do toho auta ted nejak jdes zhurta :).

Ale tak je to spravne,poradek musi byt

Upraveno od kocht

Baui dej tam ty Bremba,mam s nima zatim dobre zkusenosti,nic se nekrouti,nevadne.

Ale je teda fakt,ze mam s nima najeto 70km :smich:

Upraveno od kocht

Baui dej tam ty Bremba,mam s nima zatim dobre zkusenosti,nic se nekrouti,nevadne.

:smich::smich::smich::smich::smich:

tak to je fajn test...dam na tebe :smich::smich:

:D

Tak musim to ted setrit,to vis....ale nebrzdi to rozhodne spatne i kdyz to setrim.....

Tak musim to ted setrit,to vis....ale nebrzdi to rozhodne spatne i kdyz to setrim.....

Kochtíku, nevíš, jestli nebudou v nějaké přijatelné časové úsečce vystupovat v Evropě Blue Angels...?

a na kolik te to vyslo komplet kochtiku...desky + kotouce

Kochtíku, nevíš, jestli nebudou v nějaké přijatelné časové úsečce vystupovat v Evropě Blue Angels...?

Hele nevim,ale zkusim se kouknout a nekde to najit,ale nevim no....

CIAF uz byl, den NATO chvili nato :),takze letos uz asi nic....

a na kolik te to vyslo komplet kochtiku...desky + kotouce

Hele covece material byl od Elitu necelych 5 a prace no.....(Garny)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.