Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 vůlě v těch gumách-tak nevim vůli v gumě mám já, když mě nestojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 ja ted prisel ze zavodky Tak kdy budeš xenon men Nevim nevim no. teda zse vysolim 4000 za hokej, potrebuju novy brusle...A mame musim vratit 5000. Je to tezky. A stejne jeste nejsou k mani,takze zatim me to nejak moc nesere,potrebuju dodelat tu 3. genraci,mam to napul rozdelany porad odemykam pres kufr,to by taky chtelo sfouknout a jeste cekaji narazniky z Rsky na lak,do toho je potreba asi vymenit kosti a ty gumy tam dole nekde, kurva potreboval bych tak kilo.... myslíš gumy na stabíku?O těch taky přejšlim jestli vyměnit nebo ne.Něco mi tam ťuká-ale když sem povolil kosti od ramena,tak se nezdá vůlě v těch gumách-tak nevim co myslíte pane Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 vůlě v těch gumách-tak nevim vůli v gumě mám já, když mě nestojí... na tu gumu sem se neptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 na tu gumu sem se neptal A na jakou...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 vůlě v těch gumách-tak nevim vůli v gumě mám já, když mě nestojí... a kdyz ti stoji tak je to v pohode?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 na tu gumu sem se neptal A na jakou...? Uložení stabíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 na tu gumu sem se neptal A na jakou...? Uložení stabíku tak spidak o ulozeni koliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Už se radši na nic neptam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Tak treba tam neni vule,ale ta guma muze a urcite zpuchri...ja mam 99 a garny hlasil,ze prej to vydrzi,ale ze uz by to nebylo nejak v dohlednu vymenit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Už se radši na nic neptam to je nekdy lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 to je nekdy lepsi Někdy fakt jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 to je nekdy lepsi Někdy fakt jo... sak dyk a na to si dame jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 sak dyk a na to si dame jedno Samože pane šéf, ale nějaký dobrý český, ne žádnou rezavou pasku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Samože pane šéf, ale nějaký dobrý český, ne žádnou rezavou pasku... no ja bych rek ze cehackem nepohrdnes ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 no ja bych rek ze cehackem nepohrdnes ne No to rozhodně ne... Teď u nás točí i Starobrno Medium 11° - je to v podstatě u nás stáčenej Zlatej Bažant, takže mňáám. Navíc to točí do kriglů 0.6 l... Nejhorší bylo před měsícem pivo v Africe, enem sem k temu čuchl a už jsem to zamítl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 no to si pamatuju kdyz jsem byl v recku a koupil jsem si mistni lahudku Mythos pak jsem den prosedel na hajzlu... na plechovku by meli napsta Za stálého míchaní lejte do hajzlu... jinak starobrno neni vubec spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 no to si pamatuju kdyz jsem byl v recku a koupil jsem si mistni lahudku Mythos pak jsem den prosedel na hajzlu...na plechovku by meli napsta Za stálého míchaní lejte do hajzlu... jinak starobrno neni vubec spatny Njn, ukázkový pasový zrzky, proč myslíš, že z celýho světa jezdí turisti k nám na škopek...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 starobrno sem dlouho nepil,ale nikdy mě nechutnalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 ja ted prisel ze zavodky Tak kdy budeš xenon men Nevim nevim no. teda zse vysolim 4000 za hokej, potrebuju novy brusle...A mame musim vratit 5000. Je to tezky. A stejne jeste nejsou k mani,takze zatim me to nejak moc nesere,potrebuju dodelat tu 3. genraci,mam to napul rozdelany porad odemykam pres kufr,to by taky chtelo sfouknout a jeste cekaji narazniky z Rsky na lak,do toho je potreba asi vymenit kosti a ty gumy tam dole nekde, kurva potreboval bych tak kilo.... nejsi sám kdo na tom je podobně.Kdybych měl kilo tak bych věděl kam ho vrazit do autí taky bych věděl, hned by šlo z domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 no to si pamatuju kdyz jsem byl v recku a koupil jsem si mistni lahudku Mythos pak jsem den prosedel na hajzlu...na plechovku by meli napsta Za stálého míchaní lejte do hajzlu... jinak starobrno neni vubec spatny Njn, ukázkový pasový zrzky, proč myslíš, že z celýho světa jezdí turisti k nám na škopek...? no protoze to tady proste umime...ale je pravda ze jinde me teda pivo moc nechutnalo... letos kdyz jsem byl v nemecku na fotbale tak ani nevim co to tam tocili ale kdyz jsem si dal 3 tak to jeste slo ale pak uz se to nedalo chlastat...u nas se me to jeste nestalo...ale ted vlastne nevim jestli by nekdy nebylo dobre kdyby me prestalo chutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 starobrno sem dlouho nepil,ale nikdy mě nechutnalo No já z normálního světlýho starobahna taky bliju, ale ta jedenáctka je top - hold slovenská receptůůůůra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 ja ted prisel ze zavodky Tak kdy budeš xenon men Nevim nevim no. teda zse vysolim 4000 za hokej, potrebuju novy brusle...A mame musim vratit 5000. Je to tezky. A stejne jeste nejsou k mani,takze zatim me to nejak moc nesere,potrebuju dodelat tu 3. genraci,mam to napul rozdelany porad odemykam pres kufr,to by taky chtelo sfouknout a jeste cekaji narazniky z Rsky na lak,do toho je potreba asi vymenit kosti a ty gumy tam dole nekde, kurva potreboval bych tak kilo.... nejsi sám kdo na tom je podobně.Kdybych měl kilo tak bych věděl kam ho vrazit do autí taky bych věděl, hned by šlo z domu až tak odvážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 (editace) no protoze to tady proste umime...ale je pravda ze jinde me teda pivo moc nechutnalo...letos kdyz jsem byl v nemecku na fotbale tak ani nevim co to tam tocili ale kdyz jsem si dal 3 tak to jeste slo ale pak uz se to nedalo chlastat...u nas se me to jeste nestalo...ale ted vlastne nevim jestli by nekdy nebylo dobre kdyby me prestalo chutnat No v Německu to ještě docela jde, ale taky vypiju dvě tři a ju čus bus... Editováno: 5. Říjen 2006, autor: Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 jj nemecko je jeste gut ale pak uz to stoji za prd...hold musis vozit svou zasobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 No já z normálního světlýho starobahna taky bliju, ale ta jedenáctka je top - hold slovenská receptůůůůra... aha tak to bude tím, neznám kolik těch druhů je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky