Petr81 Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 ze dekuji...tak co nejakej slet v MB Kulový Proč? Přijeď taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Kulový to budes mit ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Cas,penize. Kdyz se mi trefis asi tak do jednoho ze 4 spravnejch tejdnu v roce a oboje bude,tak rad prijedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Kulový to budes mit ty Xenony neeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Omlouvám se za mojí nekktivitu, ale měl jsem tu zodpovědnou technickou chvilku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Omlouvám se za mojí nekktivitu, ale měl jsem tu zodpovědnou technickou chvilku... No hlavně jestli vše v pořádku proběhlo. Zdar Lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 No hlavně jestli vše v pořádku proběhlo. Zdar Lubo Ahoj Peťo, jasně proběhla oprava na jednom podvozku na Sergejovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Ahoj Peťo, jasně proběhla oprava na jednom podvozku na Sergejovi... Tak to je v pořádku . Co jinak, jak se máme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 dobré odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Tak to je v pořádku . Co jinak, jak se máme? Ale jo, jde to, 20 dní z měsíce jsem v SRN... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Omlouvám se za mojí nekktivitu, ale měl jsem tu zodpovědnou technickou chvilku... mas podepsanou omluvenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Tak to je v pořádku . Co jinak, jak se máme? Ale jo, jde to, 20 dní z měsíce jsem v SRN... Ale panečku Zdar Vášo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Zdar všem. Přeju všem ať ho nepotká taková chřipka jak mě. horečky průjem atd. a jedem v tom celá rodina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Zdar všem. Přeju všem ať ho nepotká taková chřipka jak mě. horečky průjem atd. a jedem v tom celá rodina ahoj...je to hnus...kolem me znamy jsou taky hodne nemocny tak nevim co se deje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Zdar všem. Přeju všem ať ho nepotká taková chřipka jak mě. horečky průjem atd. a jedem v tom celá rodina Ahoj Vaši, co ževá ? Nějaká viróza...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 což o to já už celkem v pohodě, ale děcka a žena furt trpí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 což o to já už celkem v pohodě, ale děcka a žena furt trpí Tak že vinšuju brzké uzdravení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Dík Lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 což o to já už celkem v pohodě, ale děcka a žena furt trpí Tak že vinšuju brzké uzdravení... k tomu bych se pridla jestli velicenstvo dovoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 k tomu bych se pridla jestli velicenstvo dovoli Samože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 k tomu bych se pridla jestli velicenstvo dovoli Samože... ze dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 ze dekuji Rádo se stalo, potěšení je na mé straně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 ze dekuji Rádo se stalo, potěšení je na mé straně... kua pane uz aby byla besidka...a doufam ze prijede i ten chorvat co byl na te minule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 kua pane uz aby byla besidka...a doufam ze prijede i ten chorvat co byl na te minule No už jsem měl tu čest vidět v práci "rozvrh" práce na příští měsíc a bohužel to nevypoadá nijak slibně, patrně budu nucen abstinovat a v sobotu večer se odebrat k jízdě do Germánie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 kua pane uz aby byla besidka...a doufam ze prijede i ten chorvat co byl na te minule No už jsem měl tu čest vidět v práci "rozvrh" práce na příští měsíc a bohužel to nevypoadá nijak slibně, patrně budu nucen abstinovat a v sobotu večer se odebrat k jízdě do Germánie... pockej to snad neeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky