Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
no vidis a my ho malem vzali misto leona

ale to sou jen v lidech zakorenene zvyky, uz se to lepsi

ver tomu :D

Jediný, co su schopnej akceptovat vyjma VAG, je BMW a Mercedes... :p

Vloženo

ale jojo

jsi na nemce a francouze zatracujes...ja se jich nechcu zastavat jelikoz jzdim v cesko/nemeckem aute, ale tak uplne bych to nezamital, i kdyz sam nevim nevim.koupil bych nemce

Vloženo
jj cely ty stranky mam na starost...ted se prcam se strankou noveho scenica

www.scenic.renault.cz/index.php?country=cz

a copak na nich tvoříš? a on je zas novej scenic, vypada pořad stejně,stejně ten prvni byl relativně nejhezči

Vloženo
ale jojo

jsi na nemce a francouze zatracujes...ja se jich nechcu zastavat jelikoz jzdim v cesko/nemeckem aute, ale tak uplne bych to nezamital, i kdyz sam nevim nevim.koupil bych nemce

Až budeš dělat elektriku na Peugeotu 406 nebo brzdy na Xantii, tak budeš mluvit jinak... ;):huh::angry:

Vloženo
Až budeš dělat elektriku na Peugeotu 406 nebo brzdy na Xantii, tak budeš mluvit jinak... ;):huh::angry:

jj s tím souhlas, děs běs, každy tyden udělaj na lince nějakou novinku a ani kluci v origo servisech nemaj páru ;)

Vloženo
jj s tím souhlas, děs běs, každy tyden udělaj na lince nějakou novinku a ani kluci v origo servisech nemaj páru ;)

Mě kolikrát připadá, že o tom nemaj páru ani ti na výrobní lince... lol

Vloženo
Jj, a dyby byl od Motoren Technik Meyer, tak bych se vůbec nezlobil... :smich:

no já jak si byl pro auto v servise tak tam asi jeden ze zamestnancu má krasnou S4 MTM stříbrná,kola BBS,určitě byla na nějakem srazu jen nemužu najit...kuwa ale nádhera

Vloženo
no já jak si byl pro auto v servise tak tam asi jeden ze zamestnancu má krasnou S4 MTM stříbrná,kola BBS,určitě byla na nějakem srazu jen nemužu najit...kuwa ale nádhera

No vida... :palec2:

Vloženo
Až budeš dělat elektriku na Peugeotu 406 nebo brzdy na Xantii, tak budeš mluvit jinak... ;)  :huh:  :angry:

jo tak s tim souhlasim :D

Vloženo

kuci shanim neco pro mladou do 20 000...co by to melo byt...nasel jsem GII v dieselu ale nevim nevim :( nechci zadnyho frantika ani hyundaye a podobny sragory...

Vloženo
kuci shanim neco pro mladou do 20 000...co by to melo byt...nasel jsem GII v dieselu ale nevim nevim :( nechci zadnyho frantika ani hyundaye a podobny sragory...

A je to tady... lollollol

Já chci dovésti v lednu pro mladou Lupo GTI z Belgie... :palec2:

Vloženo

no za 20cku moc parady není :unsure:

Vloženo

no ja vim...potrebuje auto jenom na drkocani kousek tam a kousek sem ;)

lupicko chce taky...ale na to setrim na pozdeji...ani nemusi byt GTI chci toho naftaka, ale to je 100 litru jen to vrzne

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...