vittorio Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 no vidis a my ho malem vzali misto leona ale to sou jen v lidech zakorenene zvyky, uz se to lepsi ver tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 no vidis a my ho malem vzali misto leonaale to sou jen v lidech zakorenene zvyky, uz se to lepsi ver tomu Jediný, co su schopnej akceptovat vyjma VAG, je BMW a Mercedes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 nesmis byt zaujaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 nesmis byt zaujaty Nejsu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Jj, dobří holubi se vracejí... samozdřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 ale jojo jsi na nemce a francouze zatracujes...ja se jich nechcu zastavat jelikoz jzdim v cesko/nemeckem aute, ale tak uplne bych to nezamital, i kdyz sam nevim nevim.koupil bych nemce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 samozdřejmě No to je fajne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 jj cely ty stranky mam na starost...ted se prcam se strankou noveho scenicawww.scenic.renault.cz/index.php?country=cz a copak na nich tvoříš? a on je zas novej scenic, vypada pořad stejně,stejně ten prvni byl relativně nejhezči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 ale jojojsi na nemce a francouze zatracujes...ja se jich nechcu zastavat jelikoz jzdim v cesko/nemeckem aute, ale tak uplne bych to nezamital, i kdyz sam nevim nevim.koupil bych nemce Až budeš dělat elektriku na Peugeotu 406 nebo brzdy na Xantii, tak budeš mluvit jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 já ještě Lexus IS220 to bych si dal líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Až budeš dělat elektriku na Peugeotu 406 nebo brzdy na Xantii, tak budeš mluvit jinak... jj s tím souhlas, děs běs, každy tyden udělaj na lince nějakou novinku a ani kluci v origo servisech nemaj páru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 já ještě Lexus IS220 to bych si dal líbit No to je taková japonská oktávka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 jj s tím souhlas, děs běs, každy tyden udělaj na lince nějakou novinku a ani kluci v origo servisech nemaj páru Mě kolikrát připadá, že o tom nemaj páru ani ti na výrobní lince... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 No to je taková japonská oktávka... no dyk ja bych menší nechtěl matiza at si koupi nekdo jinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 no dyk ja bych menší nechtěl matiza at si koupi nekdo jinej Jj, já si v tom případě buru Audi S8... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 já si v tom případě buru Audi S8... slušnej parník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 slušnej parník Jj, a dyby byl od Motoren Technik Meyer, tak bych se vůbec nezlobil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Jj, a dyby byl od Motoren Technik Meyer, tak bych se vůbec nezlobil... no já jak si byl pro auto v servise tak tam asi jeden ze zamestnancu má krasnou S4 MTM stříbrná,kola BBS,určitě byla na nějakem srazu jen nemužu najit...kuwa ale nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 no já jak si byl pro auto v servise tak tam asi jeden ze zamestnancu má krasnou S4 MTM stříbrná,kola BBS,určitě byla na nějakem srazu jen nemužu najit...kuwa ale nádhera No vida... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Až budeš dělat elektriku na Peugeotu 406 nebo brzdy na Xantii, tak budeš mluvit jinak... jj s tím souhlas, děs běs, každy tyden udělaj na lince nějakou novinku a ani kluci v origo servisech nemaj páru jo tak s tim souhlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 kuci shanim neco pro mladou do 20 000...co by to melo byt...nasel jsem GII v dieselu ale nevim nevim nechci zadnyho frantika ani hyundaye a podobny sragory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 kuci shanim neco pro mladou do 20 000...co by to melo byt...nasel jsem GII v dieselu ale nevim nevim nechci zadnyho frantika ani hyundaye a podobny sragory... A je to tady... Já chci dovésti v lednu pro mladou Lupo GTI z Belgie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 kuci shanim neco pro mladou do 20 000...co by to melo byt...nasel jsem GII v dieselu ale nevim nevim nechci zadnyho frantika ani hyundaye a podobny sragory... no za 20cku moc parady není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 no za 20cku moc parady není No to teda ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 no ja vim...potrebuje auto jenom na drkocani kousek tam a kousek sem lupicko chce taky...ale na to setrim na pozdeji...ani nemusi byt GTI chci toho naftaka, ale to je 100 litru jen to vrzne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky