Martan Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 dobrý večer Zdar jak sviňa kolego, co je nového na Vysočině...? čus. začíná být zima venku je ted +5°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 ???????? ty vole vubec nevim, ale muzu samozrejme zjistit... Zjevně v tom jede ve velkým, ale borec prolhanej jak gatě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 čus. začíná být zima venku je ted +5°C Njn, zachvílu to bude na zimáky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 čus. začíná být zima venku je ted +5°C Njn, zachvílu to bude na zimáky.... to jo.Ještě že mám od lonska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 dá si někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 dá si někdo? Jasně, per to do mě, ať je po mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 dá si někdo? Jasně, per to do mě, ať je po mě... tady máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 tady máš Díkec, otáčím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 dík.jsem nějaký vyschlý z práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 dík.jsem nějaký vyschlý z práce To máš z toho, že chodíš do práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 taky zátra mám už dovolenou.vybírám lonskou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 taky zátra mám už dovolenou.vybírám lonskou No, to už zní líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 dík.jsem nějaký vyschlý z práce To máš z toho, že chodíš do práce... Dobrý večer a zároveň dobrou noc. Jináč pravdu díš Spíďáku, já též raději do zaměstnání než li do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Dobrý večer a zároveň dobrou noc.Jináč pravdu díš Spíďáku, já též raději do zaměstnání než li do práce Čao Palo, teď jsi na to kápl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 taky zátra mám už dovolenou.vybírám lonskou No, to už zní líp... snad bude ještě trochu pěkně abych vyčistil auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 snad bude ještě trochu pěkně abych vyčistil auto Jj, to je potřeba, připravit autí na zimu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 mějte se tu jdu spát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 mějte se tu jdu spát. O.K. čao... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 příjemné páteční ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Bré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Zdaj Čágo Kochtíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Cau Lišáku. Tak co lak,jak to s nim vypada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Cau Lišáku. Tak co lak,jak to s nim vypada? Zatim nefim.Nechávam to uležet.Pač když se na to kouknu dělá se mi zle.Ale jeden lakýra řikal že by se to možná dalo zákápnout lakem a přeleštit.Že to neni tak hluboký.Kéž by. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Jdu si dat neco k snedku...mam hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky