Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Vám také pane kolego  -_-  -_-  -_-

Co nového ve městě automobilů...?

Vcelku ani nic :D . Vyjíždí nám Roomstery a začíná se nám podezřele po ulicích množit nové RS ve žluté barvě tak mlsně koukám :D

Vloženo
Vcelku ani nic :D . Vyjíždí nám Roomstery a začíná se nám podezřele po ulicích množit nové RS ve žluté barvě tak mlsně koukám :D

Mňááááááám... :palec2:

Vloženo
Vcelku ani nic  :D . Vyjíždí nám Roomstery a začíná se nám podezřele po ulicích množit nové RS ve žluté barvě tak mlsně koukám  :D

Mňááááááám... :palec2:

Jj, tomu bych kua rozuměl a v TDI je to fakt bomba

Vloženo
A co nového u Vás v Brně?

No v podstatě totéž, po ulicích moravské metropole se začínají prohánět ony zmíněné dvoulitrové turbomotory v obalu komfortního rodinného liftbacku pestrých barev a místní podnikatelé hromadně nakupují Roomstery pro zpříjemnění své činnosti... ;)

Vloženo
Krásný patek všem ;)-_- -_-

Zdar jak sviňa Bady, jj, venku je nádherně, ale odpoledne musim jet do Germanie, takže víkend bude pěkně na pi.. :angry:

Vloženo
Jj, tomu bych kua rozuměl a v TDI je to fakt bomba

No neříkám, že v TDI je to lejno, ale TFSI je TFSI... ;):D

No na svezení TFSI určitě, ale na normální ježdění jedině TDI :D

Vloženo
No na svezení TFSI určitě, ale na normální ježdění jedině TDI  :D

Ale no tak... ;):D

To víš skoro 50.000 km ročně už na benzín není to pravý ;)

Vloženo
Já právě 2x tolik a to už se v naftě vyplatí :palec2:

No dobrá, ukecal´s mě, ale pochybuju, že bych s eReSou natróbil 50.000 km za jár... :D

Vloženo
Já právě 2x tolik a to už se v naftě vyplatí  :palec2:

No dobrá, ukecal´s mě, ale pochybuju, že bych s eReSou natróbil 50.000 km za jár... :D

No když už by jí člověk měl tak by přeci nestála v garáži ;)

Vloženo
Zdar jak sviňa Bady, jj, venku je nádherně, ale odpoledne musim jet do Germanie, takže víkend bude pěkně na pi.. :angry:

Zdárec Lubo, kurec ty už jseš na pul germán ne? no já to vidím že o vikendu cesta do SK poupravit fasádu jednomu fešákovi ;)

jinak venku je krásně,ale chladnooo B)

Vloženo
Zdar jak sviňa Bady, jj, venku je nádherně, ale odpoledne musim jet do Germanie, takže víkend bude pěkně na pi..  :angry:

Zdárec Lubo, kurec ty už jseš na pul germán ne? no já to vidím že o vikendu cesta do SK poupravit fasádu jednomu fešákovi ;)

Zdar BAdy -_--_-

Vloženo

Njn, co naděláš, až bude u nás placená kvalifikovaná práce jako v SRN, tak budu klidně dělat tady... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...