FOX Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Kua nějaký mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Kua nějaký mrtvo To se Ti jenom zdá.... Zdar jak sviňa všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Dobré páteční ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Dobré páteční ranko Zdar jak sviňa pane šéf... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Dobré páteční ranko Zdar jak sviňa pane šéf... Vám také pane kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Vám také pane kolego Co nového ve městě automobilů...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Vám také pane kolego Co nového ve městě automobilů...? Vcelku ani nic . Vyjíždí nám Roomstery a začíná se nám podezřele po ulicích množit nové RS ve žluté barvě tak mlsně koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Vám také pane kolego Co nového ve městě automobilů...? A co nového u Vás v Brně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Vcelku ani nic . Vyjíždí nám Roomstery a začíná se nám podezřele po ulicích množit nové RS ve žluté barvě tak mlsně koukám Mňááááááám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Vcelku ani nic . Vyjíždí nám Roomstery a začíná se nám podezřele po ulicích množit nové RS ve žluté barvě tak mlsně koukám Mňááááááám... Jj, tomu bych kua rozuměl a v TDI je to fakt bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 A co nového u Vás v Brně? No v podstatě totéž, po ulicích moravské metropole se začínají prohánět ony zmíněné dvoulitrové turbomotory v obalu komfortního rodinného liftbacku pestrých barev a místní podnikatelé hromadně nakupují Roomstery pro zpříjemnění své činnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Jj, tomu bych kua rozuměl a v TDI je to fakt bomba No neříkám, že v TDI je to lejno, ale TFSI je TFSI... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Krásný patek všem -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Krásný patek všem -_- Zdar jak sviňa Bady, jj, venku je nádherně, ale odpoledne musim jet do Germanie, takže víkend bude pěkně na pi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Jj, tomu bych kua rozuměl a v TDI je to fakt bomba No neříkám, že v TDI je to lejno, ale TFSI je TFSI... No na svezení TFSI určitě, ale na normální ježdění jedině TDI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 No na svezení TFSI určitě, ale na normální ježdění jedině TDI Ale no tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 No na svezení TFSI určitě, ale na normální ježdění jedině TDI Ale no tak... To víš skoro 50.000 km ročně už na benzín není to pravý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 To víš skoro 50.000 km ročně už na benzín není to pravý Já točím jen na oktávce něco přes 25.000 km ročně a v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Já točím jen na oktávce něco přes 25.000 km ročně a v pohodě... Já právě 2x tolik a to už se v naftě vyplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Já právě 2x tolik a to už se v naftě vyplatí No dobrá, ukecal´s mě, ale pochybuju, že bych s eReSou natróbil 50.000 km za jár... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Já právě 2x tolik a to už se v naftě vyplatí No dobrá, ukecal´s mě, ale pochybuju, že bych s eReSou natróbil 50.000 km za jár... No když už by jí člověk měl tak by přeci nestála v garáži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Zdar jak sviňa Bady, jj, venku je nádherně, ale odpoledne musim jet do Germanie, takže víkend bude pěkně na pi.. Zdárec Lubo, kurec ty už jseš na pul germán ne? no já to vidím že o vikendu cesta do SK poupravit fasádu jednomu fešákovi jinak venku je krásně,ale chladnooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Zdar jak sviňa Bady, jj, venku je nádherně, ale odpoledne musim jet do Germanie, takže víkend bude pěkně na pi.. Zdárec Lubo, kurec ty už jseš na pul germán ne? no já to vidím že o vikendu cesta do SK poupravit fasádu jednomu fešákovi jinak venku je krásně,ale chladnooo Zdar BAdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Zdar BAdy čágo Péto, 50tisíc slušná porce, jeden rok sem udělal 40 litru soukromých km,ted to vypadá jen do 30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Zdárec Lubo, kurec ty už jseš na pul germán ne? no já to vidím že o vikendu cesta do SK poupravit fasádu jednomu fešákovi jinak venku je krásně,ale chladnooo Njn, co naděláš, až bude u nás placená kvalifikovaná práce jako v SRN, tak budu klidně dělat tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky