Petr81 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Zdar BAdy čágo Péto, 50tisíc slušná porce, jeden rok sem udělal 40 litru soukromých km,ted to vypadá jen do 30 To víš, denně Boleslav-Praha a zpátky je cca 115km a k tomu ještě něco kolem a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 To víš, denně Boleslav-Praha a zpátky je cca 115km a k tomu ještě něco kolem a je to kurec to je tak daleko? mě to nikdy nepřišlo ... to je jasný to hned naskáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Njn, co naděláš, až bude u nás placená kvalifikovaná práce jako v SRN, tak budu klidně dělat tady... jen jim tam ukaž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 To víš, denně Boleslav-Praha a zpátky je cca 115km a k tomu ještě něco kolem a je to kurec to je tak daleko? mě to nikdy nepřišlo ... to je jasný to hned naskáče Nějakých 56 jedna cesta,no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Petre,bud v klidu,ja bych taky radsi tu RSku TDI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Petre,bud v klidu,ja bych taky radsi tu RSku TDI Konečně někdo rozumnej . Zdar Marťas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 cau . hele ale zkousel jsem si ji virtualne postavit na strankach skodovky v tom konfiguratoru a vysla na necelej meloun. Kdybych tuhle prodal za 200000 a hned bych je slozil,tak bych to auto platil uz jen asi 5 let po 14 tisicich mesicne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 A to bych asi nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 cau .hele ale zkousel jsem si ji virtualne postavit na strankach skodovky v tom konfiguratoru a vysla na necelej meloun. Kdybych tuhle prodal za 200000 a hned bych je slozil,tak bych to auto platil uz jen asi 5 let po 14 tisicich mesicne Taky jsem si ji postavil a divil se, že ta cena není tak hrozná, ale ty splátky bych neutáhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Az za 5 let zaplatim tuhle kraksnu,tak by mohla stat uz jenom takovejch 300-400,tohle bych prodal tak za tech 130-120 a bylo by. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Az za 5 let zaplatim tuhle kraksnu,tak by mohla stat uz jenom takovejch 300-400,tohle bych prodal tak za tech 130-120 a bylo by. No, koukám máme velice podobný plán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 dobré dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Az za 5 let zaplatim tuhle kraksnu,tak by mohla stat uz jenom takovejch 300-400,tohle bych prodal tak za tech 130-120 a bylo by. No, koukám máme velice podobný plán No jo,jenze zase....To uz mi bude nejakejch 26 a to uz abych pomalu zacal platit spis nejakej byt,nez dalsi karu. Ta s moji momentalni financni situaci....Kdbych mel o 15 vic,tak to neresim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 dobré dopoledne Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Az za 5 let zaplatim tuhle kraksnu,tak by mohla stat uz jenom takovejch 300-400,tohle bych prodal tak za tech 130-120 a bylo by. No, koukám máme velice podobný plán No jo,jenze zase....To uz mi bude nejakejch 26 a to uz abych pomalu zacal platit spis nejakej byt,nez dalsi karu. Ta s moji momentalni financni situaci....Kdbych mel o 15 vic,tak to neresim Ehm ehm Je to bida btw czaw panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Az za 5 let zaplatim tuhle kraksnu,tak by mohla stat uz jenom takovejch 300-400,tohle bych prodal tak za tech 130-120 a bylo by. No, koukám máme velice podobný plán No jo,jenze zase....To uz mi bude nejakejch 26 a to uz abych pomalu zacal platit spis nejakej byt,nez dalsi karu. Ta s moji momentalni financni situaci....Kdbych mel o 15 vic,tak to neresim Ehm ehm Je to bida btw czaw panove cau kolego,spravne reagujes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Essen Gehen !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Dobré poledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 No, cas snidat, tak dobrou chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Dobré poledne ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 dobré dopoledne Ahoj čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Dobré poledne ahoj Ahojky jak se daří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Dobré poledne ahoj Ahojky jak se daří? celkem to jde a jak tobě? Dlouho Tě tu nebylo vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Ahoj kamarádi, už jsem zase tady.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Ahoj kamarádi, už jsem zase tady.... Já už taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky