Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ta fotka je naše Táňa? Jasně, u fotečky se píše, cituji: "...Táňa KUCHAŘOVÁ z Hradce Králové bude mít 13 let. Navštěvuje taneční školu KROK v Hradci Králové, ale jejím velkým snem je stát se modelkou...". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Jak to mohl Baui poznat? Jako je to pěkná holka už ve třinácti, ale nepoznal bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 ze by tatana?? No ty bejku, to bylo rýchlý a přesný, konkrétně je to fotka z 27.10.2000 kua ale vypada teda mnohem starsi coz tak nejak nepobiram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Jak to mohl Baui poznat? Jako je to pěkná holka už ve třinácti, ale nepoznal bych Vyšší princip, pane kolego... Hold Baui je přes ten showbusiness... No ale jak říkáš, už tehdy to byl povedenej kousek, jen to byl z technicko-administrativních důvodů nezajímavý objekt... To jsou hold ty slovenky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 já jsem nikdy neuměl odhadovat ženským věk (asi proto jsem měl pořád problémy s policií ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Hold Baui je přes ten showbusiness... No ale jak říkáš, už tehdy to byl povedenej kousek, jen to byl z technicko-administrativních důvodů nezajímavý objekt... co to je ten šoubyznys technicko-administrativni duvody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 já jsem nikdy neuměl odhadovat ženským věk (asi proto jsem měl pořád problémy s policií ) Tak ono to kolikrát ani není moc podstatný, hlavně to nesmí mít z puse dudlík a v ruce mrkací panu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 technicko-administrativni duvody Kua nesměj se, to je odborný terminus-technicus by Spidi... Ty už seš jak ten BadyS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 ty vole ta ale asi musi mit ted nabito. Si umim predstavit,jak to maji narvany ty obycejny Miss,natoz svetova miska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 ty vole ta ale asi musi mit ted nabito. Si umim predstavit,jak to maji narvany ty obycejny Miss,natoz svetova miska To věřím, kua já dybych byl weltmiss, tak bych to nestačil fšechno woběhat, u nás je 34 hospod a ještě 3 v sousední dědině a kdybych měl v každé u škopku vykládat jak to bylo, no dej pokoj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 zdarec panové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 zdarec panové Tě péro Káčo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Tě péro Káčo... čaues Spidi ako sa maš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Čaues Spidi ako sa maš? Luxusně, ve dvě ráno jsem přijel z Reichu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 ty vole ta ale asi musi mit ted nabito. Si umim predstavit,jak to maji narvany ty obycejny Miss,natoz svetova miska To věřím, kua já dybych byl weltmiss, tak bych to nestačil fšechno woběhat, u nás je 34 hospod a ještě 3 v sousední dědině a kdybych měl v každé u škopku vykládat jak to bylo, no dej pokoj... Myslím že nemá problémy který popisuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 kua tady se clovek docte veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Myslím že nemá problémy který popisuješ Tak to má docela smutnej život... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 kua tady se clovek docte veci Od toho je tohle fórum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Jistě, tady jsou samé zajímavé a užitečné informace o dění ve světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 kua tady se clovek docte veci Od toho je tohle fórum... proto sem tak rad chodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Jistě, tady jsou samé zajímavé a užitečné informace o dění ve světě No šak dyk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 proto sem tak rad chodim A proto mě tak sere, že tady můžu bejt tak 2-3 dny z týdne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 proto sem tak rad chodim A proto mě tak sere, že tady můžu bejt tak 2-3 dny z týdne... to si porid nejake to mobilni zarizeni jestli jsi nevidel tak jukni spidi...to te potesi http://neuservis.atlas.cz/tvspoty/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 to si porid nejake to mobilni zarizeni jestli jsi nevidel tak jukni spidi...to te potesi http://neuservis.atlas.cz/tvspoty/ Máme notes Acer TravelMate250 a Nokiju N73 s T-Mobile Edge, ale taky musíme občas mezi lidi do procesu a tak... Jj, Ivánka a Peťánka v autoservisu jsme viděli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 tak to mas kua dobre vybaveni jj ty videa nemaj chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky