Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ta fotka je naše Táňa?

Jasně, u fotečky se píše, cituji:

"...Táňa KUCHAŘOVÁ z Hradce Králové bude mít 13 let. Navštěvuje taneční školu KROK v Hradci Králové, ale jejím velkým snem je stát se modelkou...".

Vloženo
ze by tatana?? :D

No ty bejku, to bylo rýchlý a přesný, konkrétně je to fotka z 27.10.2000 ;)

kua ale vypada teda mnohem starsi coz tak nejak nepobiram :D

Vloženo
Jak to mohl Baui poznat? Jako je to pěkná holka už ve třinácti, ale nepoznal bych

Vyšší princip, pane kolego... ;)

Hold Baui je přes ten showbusiness... lollollol

No ale jak říkáš, už tehdy to byl povedenej kousek, jen to byl z technicko-administrativních důvodů nezajímavý objekt... :smich:

To jsou hold ty slovenky... ;););):palec2::palec2::palec2:

Vloženo
Hold Baui je přes ten showbusiness... lollollol

No ale jak říkáš, už tehdy to byl povedenej kousek, jen to byl z technicko-administrativních důvodů nezajímavý objekt... :smich:

co to je ten šoubyznys lollol

technicko-administrativni duvody :smich::smich::smich:

Vloženo
já jsem nikdy neuměl odhadovat ženským věk (asi proto jsem měl pořád problémy s policií :D )

Tak ono to kolikrát ani není moc podstatný, hlavně to nesmí mít z puse dudlík a v ruce mrkací panu... lollollol

Vloženo
ty vole ta ale asi musi mit ted nabito. Si umim predstavit,jak to maji narvany ty obycejny Miss,natoz svetova miska

To věřím, kua já dybych byl weltmiss, tak bych to nestačil fšechno woběhat, u nás je 34 hospod a ještě 3 v sousední dědině a kdybych měl v každé u škopku vykládat jak to bylo, no dej pokoj... <_<

Vloženo
Tě péro Káčo... -_--_--_--_-

čaues Spidi -_- ako sa maš?

Vloženo
ty vole ta ale asi musi mit ted nabito. Si umim predstavit,jak to maji narvany ty obycejny Miss,natoz svetova miska

To věřím, kua já dybych byl weltmiss, tak bych to nestačil fšechno woběhat, u nás je 34 hospod a ještě 3 v sousední dědině a kdybych měl v každé u škopku vykládat jak to bylo, no dej pokoj... <_<

Myslím že nemá problémy který popisuješ ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...