Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 tak to mas kua dobre vybaveni jj ty videa nemaj chybu NICKNAME... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Kua já bych si dal citróóónovou zmrzlinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 tak to mas kua dobre vybaveni jj ty videa nemaj chybu NICKNAME... no proste zase parada ja bych dal vanilkovou ale velikou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no proste zase parada ja bych dal vanilkovou ale velikou jj, tak jdeme na zmzku, když je venku tak pěkně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 tak asi zainvestuju posledni raketu do auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 jj, tak jdeme na zmzku, když je venku tak pěkně... sel bych hned pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 tak asi zainvestuju posledni raketu do auta A bude to Vostok nebo Sojuz...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Dyť je tam kosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 sel bych hned pane klidně bych šel, i na smaženou se šlehačkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Dyť je tam kosa To se Ti jen zdá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ale nezdá, zkus taky vylézt z vyhřátého domova nebo kanceláře, nebo kde to vlastně právě jsi ven. Je tam děsná zima, ráno jsem měl na displeji auta 5stupnů. Což mi připomnělo, že bych si měl kurňa už dodělat výhřev do sedaček.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Dyť je tam kosa to snad nemyslis vazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 to snad nemyslis vazne Kecá z hladu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 to snad nemyslis vazne Kecá z hladu... taky si myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 taky si myslim Baže... Kua zítra mám ještě volno, tak bych se večer mohl jít ovlivnit nějakým vysokonapěťovým škopkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 taky si myslim Baže... Kua zítra mám ještě volno, tak bych se večer mohl jít ovlivnit nějakým vysokonapěťovým škopkem... ja jsem se byl ovlivnit minuly ctvrtek a dopadlo to zle nedobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Hlad mám, to je fakt, ale tím ta strašná kosa co je venku nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 dobre den lamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 dobre den lamy nazdar prde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 nazdarek taky bych si dal zmrzku, ale cekuladovou sem vcera delal sadrokartonovej strop a nejako necitim zada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 nazdarektaky bych si dal zmrzku, ale cekuladovou sem vcera delal sadrokartonovej strop a nejako necitim zada smarja pano vzdyt na tom nic neni tak z ceho te bolej zada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 dobre den lamy Zdar jak sviňa teplóšu... Hele wole, co Ti eště zbylo z teho žlutýho interujéru...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 nazdarektaky bych si dal zmrzku, ale cekuladovou sem vcera delal sadrokartonovej strop a nejako necitim zada smarja pano vzdyt na tom nic neni tak z ceho te bolej zada treba z toho tahani do 4 teho patra, ze zvedani toho nad hlavu a tak podpbne pepi mam jeste kastlik, plast pod volantem kolem ovladace svetel, stredove tunel kolem radia a stredove plast kolem radicky (3x - 2x bezovykoberec, 1x cerny je na tom prilepeny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 nazdarektaky bych si dal zmrzku, ale cekuladovou sem vcera delal sadrokartonovej strop a nejako necitim zada smarja pano vzdyt na tom nic neni tak z ceho te bolej zada my totiz ted bydlime ve 4tym bez vytahu a za posledni tyden jsem to sel tak tisickrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 pepi mam jeste kastlik, plast pod volantem kolem ovladace svetel, stredove tunel kolem radia a stredove plast kolem radicky (3x - 2x bezovykoberec, 1x cerny je na tom prilepeny) Dobrá, výhledově Tě od něčeho odlechčím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky