baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 nazdarektaky bych si dal zmrzku, ale cekuladovou sem vcera delal sadrokartonovej strop a nejako necitim zada smarja pano vzdyt na tom nic neni tak z ceho te bolej zada my totiz ted bydlime ve 4tym bez vytahu a za posledni tyden jsem to sel tak tisickrat no ja jsem nedavno stehoval 2 palety sadrokartonu do 4 bez vytahu a to bylo taky docela husty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no ja jsem nedavno stehoval 2 palety sadrokartonu do 4 bez vytahu a to bylo taky docela husty Sportu zdar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no ja jsem nedavno stehoval 2 palety sadrokartonu do 4 bez vytahu a to bylo taky docela husty Sportu zdar... kua ale takovej sport bych nechtel provozovat ale kdyby nekdo chtel tak ted bude tata potrebovat nastehovat nekolik kamionu sadrokartonu do jedny administrativni budovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no ja jsem nedavno stehoval 2 palety sadrokartonu do 4 bez vytahu a to bylo taky docela husty Sportu zdar... kua ale takovej sport bych nechtel provozovat ale kdyby nekdo chtel tak ted bude tata potrebovat nastehovat nekolik kamionu sadrokartonu do jedny administrativni budovy no ts nesl 2 ja jich nosil 11 plus tisikrat s krabicema dreveny podlahy a nabytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no ts nesl 2 ja jich nosil 11plus tisikrat s krabicema dreveny podlahy a nabytek ale 2 palety ne 2 desky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Už se nehádéte a pote na škopek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Vy jste ale stěhováci, mě to možná taky čeká, budeme stěhovat ale komplet celej kvartýr. Se ukáže co všechno se dá do Octávky narvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Picz Tak to ja mam smulu, ze me stehovani neceka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 pepi mam jeste kastlik, plast pod volantem kolem ovladace svetel, stredove tunel kolem radia a stredove plast kolem radicky (3x - 2x bezovykoberec, 1x cerny je na tom prilepeny) Dobrá, výhledově Tě od něčeho odlechčím... dobra, schovavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Vy jste ale stěhováci, mě to možná taky čeká, budeme stěhovat ale komplet celej kvartýr. Se ukáže co všechno se dá do Octávky narvat uprimnou soustrast pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 hmm, už se moc těším... zatím to oddaluju co to jde, ale bydlíme ve stupidním podnájmu a takhle už to dál nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Vy jste ale stěhováci, mě to možná taky čeká, budeme stěhovat ale komplet celej kvartýr. Se ukáže co všechno se dá do Octávky narvat docela dost se toho vejde... ale na sadrose sem s pujcil v praci mastera dete sem panaka du na prednasku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 dobra, schovavam O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 ale na sadrose sem s pujcil v praci mastera nektery strelci to vaznou na strechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 dete sem panaka du na prednasku Ser na přednášku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Na jakou přednášku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Na jakou přednášku? Vliv zemského magnetismu na hustotu semene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 hmm, pěkně pěkně, to by to mohl odpřenášet i nám tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Spidi: Ty se tou větou co ti napsala Katka chlubíš? Myslíš že to myslela dobře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 keca...rika prednaset pritom jde chrapat vedle do skladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Spidi: Ty se tou větou co ti napsala Katka chlubíš? Myslíš že to myslela dobře? Hmmm, to má spojitost s naší soukromou korespondencí a po tom je Ti HOVNO...!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 až si to přečte, tak vás zjebe oba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 keca...rika prednaset pritom jde chrapat vedle do skladu Jj, tak nějak to bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Spidi: Ty se tou větou co ti napsala Katka chlubíš? Myslíš že to myslela dobře? Hmmm, to má spojitost s naší soukromou korespondencí a po tom je Ti HOVNO...!!!! Tak co to kurva dáváš jako svůj podpis když je to soukromí, pak se nediv! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky