Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak co to kurva dáváš jako svůj podpis když je to soukromí, pak se nediv! :)

Protože je to hlavně pro Badyho, Bauího, Vitta a další "zasvěcené" :D

Vloženo
Aneb, kdo neby v dubnu na besídce, nepochopí... lol

no ta byla přísná pane lollol nedávno jsem shlédl DVD abych chytil slinu na besídku nadcházející :smich::smich:

Vloženo
no ta byla přísná pane lollol nedávno jsem shlédl DVD abych chytil slinu na besídku nadcházející :smich::smich:

No já bych se tomu moc nesmál, poté, co jsem přečetl stanovy a vyloučil několik členů z klubu, to moc veselý nebylo... ;):D

Vloženo
No já bych se tomu moc nesmál, poté, co jsem přečetl stanovy a vyloučil několik členů z klubu, to moc veselý nebylo... ;):D

no v tvem podani bych s tema stanovama i souhlsil jinak jsou uplne na ho*no lollol

Vloženo
no v tvem podani bych s tema stanovama i souhlsil jinak jsou uplne na ho*no lollol

Já jsem vždy prosazoval ten kapitalismus s lidskou tváří, stejně tak to vypadá i u nás ve firmě... ;)

Vloženo
Já jsem vždy prosazoval ten kapitalismus s lidskou tváří, stejně tak to vypadá i u nás ve firmě... ;)

tak to ja prijedu nekdy na exkurzi a pak te nekdy pozvu k nam do džízídý (JZD) lollol

Vloženo
Kua koukám na ty sedmnáctky z TéTéčka, je jich u nás docela dost a na oktě by to byla docela peckovice malvice... ;)

18722979.jpg

tak sup tam s nima ;);)

jj vecer bych mohl pokorit nejakou tu kuzelku

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...