Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Tak co to kurva dáváš jako svůj podpis když je to soukromí, pak se nediv! Protože je to hlavně pro Badyho, Bauího, Vitta a další "zasvěcené" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Aneb, kdo neby v dubnu na besídce, nepochopí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 keca...rika prednaset pritom jde chrapat vedle do skladu Jj, tak nějak to bude... ja si myslim...jestli me teda jako rozumis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 nojo no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Aneb, kdo neby v dubnu na besídce, nepochopí... no ta byla přísná pane nedávno jsem shlédl DVD abych chytil slinu na besídku nadcházející Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no ta byla přísná pane nedávno jsem shlédl DVD abych chytil slinu na besídku nadcházející No já bych se tomu moc nesmál, poté, co jsem přečetl stanovy a vyloučil několik členů z klubu, to moc veselý nebylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 No já bych se tomu moc nesmál, poté, co jsem přečetl stanovy a vyloučil několik členů z klubu, to moc veselý nebylo... no v tvem podani bych s tema stanovama i souhlsil jinak jsou uplne na ho*no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no v tvem podani bych s tema stanovama i souhlsil jinak jsou uplne na ho*no Já jsem vždy prosazoval ten kapitalismus s lidskou tváří, stejně tak to vypadá i u nás ve firmě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Já jsem vždy prosazoval ten kapitalismus s lidskou tváří, stejně tak to vypadá i u nás ve firmě... tak to ja prijedu nekdy na exkurzi a pak te nekdy pozvu k nam do džízídý (JZD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 tak to ja prijedu nekdy na exkurzi a pak te nekdy pozvu k nam do džízídý (JZD) Nešaškuj, máš SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 tak to ja prijedu nekdy na exkurzi a pak te nekdy pozvu k nam do džízídý (JZD) Nešaškuj, máš SZ... uz jsem cetl pane a mnohokrate dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 uz jsem cetl pane a mnohokrate dekuji Nemáš zač pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 uz jsem cetl pane a mnohokrate dekuji Nemáš zač pane... to vis ze mam...ja nezkuseny tak musim nekde sbirat zkusenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 to vis ze mam...ja nezkuseny tak musim nekde sbirat zkusenosti Ale no tak, skromnost stranou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 to vis ze mam...ja nezkuseny tak musim nekde sbirat zkusenosti Ale no tak, skromnost stranou... a to jeste prehanim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 a to jeste prehanim A už jsem zpět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 a to jeste prehanim A už jsem zpět... to jsme radi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 to jsme radi Takže jdeme do toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 to jsme radi Takže jdeme do toho... no neco bych tam dal...ale v hokne to nejak nende Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Kua koukám na ty sedmnáctky z TéTéčka, je jich u nás docela dost a na oktě by to byla docela peckovice malvice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no neco bych tam dal...ale v hokne to nejak nende Njn, potřeba se těšit na večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 No a taky jsem našel tyhle devatenáctky Audi 5x100 s pneu za 30.000,- Kč To je hodně férová cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Kua koukám na ty sedmnáctky z TéTéčka, je jich u nás docela dost a na oktě by to byla docela peckovice malvice... tak sup tam s nima jj vecer bych mohl pokorit nejakou tu kuzelku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 19 za tyto penize a s pneu...hmm tomu se rika rozumna nabikda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 tak sup tam s nima že bych vyměnil sedmnáctky za sedmnáctky ??? No to bych si moc nepolepšil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky